STRAA - Frederikshavn Opiniões 10

2. Técnico em extensão capilar
  3. Loja de produtos para cabelo
  4. Cabeleireiro unisexo

Escrito pela empresa

Vi er en hyggelig lille frisør salon beliggende i Frederikshavn. Vi er 2 selvstændige under samme tag men har én fælles salon. Vi ynder at yde den bedst mulige service og sætter stor pris på vores gode håndværk.

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Som ikke lokalkendt i Fr.havn satsede…

Som ikke lokalkendt i Fr.havn satsede jeg da jeg bookede tid til klip. Jeg bookede Christina. Hold nu fast en god beslutning. Hun er bare fantastisk. Hun lytter, samtidig med hun lader sin professionelle tilgang råde. Jeg har sjældent været så glad for en klipning. Tak, bare tak 🙏 jeg kommer gerne igen.

23 de outubro de 2025

Frisør for hele familien 🫶🏼

Hele familien bliver klippet af søde og dygtige Christine – både voksne og børn – og vi er så glade for det! Mine børn har tidligere været bange for at blive klippet, men her bliver de mødt lige dér, hvor de er. Christine er meget tålmodig, rolig og virkelig gode til at skabe en tryg oplevelse for børn. Nu glæder børnene sig til at komme af sted! Og så gør de det også bare super godt med os voksne. Hyggelig stemning, dygtige frisører og altid et flot resultat. Kan kun anbefale Straa ♥️

19 de fevereiro de 2025

Meget kompetente

Meget kompetente, dygtige og søde piger, der ikke står tilbage for en udfordring. Lytter til kundens ønsker og vejleder gerne i brug af diverse hårprodukter. God service og hyggelig salon. Og så har de gratis parkering.

3 de fevereiro de 2025

Fantastisk

Fantastisk, er bare den bedste måde at beskrive Straa Frederikshavn.
Christine og Janni er de sødeste piger og så er de ikke mindst, bare såååå dygtige til deres håndværk.
Jeg vil helt klart anbefale Straa Frederikshavn til alle, der søger en dygtig og professionel frisør.

25 de fevereiro de 2025