A empresa respondeu
A empresa respondeu
Solen skinnede. Øresund spejlede det blå lys mod gæsterne som fik velkomstdrinks på terrassen. Alting gik op i en højere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjælpsom og... Ver mais
Vi har spist på Strandmøllekroen og havde en dejlig aften med lækker mad, god betjening og hyggelige omgivelser. Vi kommer gerne igen.
Strandmøllekroen tilbyder mad fra det danske/franske køkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord på vores restaurant i Nordsjælland på tlf. 3963010
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Dinamarca
Respondeu a 31% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Havde købt deal, bestående af, rødspættefilet, rørt tatar, hønsesalat og lun leverpostej. Vi fik en lille rødspættefilet som var god, 3 gange salat som var svær at vurdere hvad var, så alt i alt meget dårlig oplevelse

Resposta da Strandmøllekroen
Jeg var på tur med min bror og far vi synes det var en god oplevelse stedet var meget hyggeligt med god udsigt til vandet vi sad i heerupstue det var et meget hyggeligt rum der var meget lang ventetid med den første ret men de var søde at give os en ekstra omgang drikkevarer på huset regning og de ansatte var søde og rare
Jeg kan kraftigt anbefale stedet
Knud 11år
Det var en fantastisk oplevelse.
Vi fik en dejlig mad og personale var venlig. God service.
Vi fik kroens menu samt vin menu og det hele passer godt sammen. Vi glæder os til at komme tilbage.
good experience and will try again next time
Spiste en hyggelig middag med mand & søn - alle retter smagte os og vinen var skøn. Kan varmt anbefales
Vi spiste her ifm. dining week. Det var rigtig god mad, og betjeningen var fin.
Super dejlig oplevelse, både hvad angår maden og betjeningen
Maden var fantastisk
Det samme var betjeningen
Jeg var til et arrangement med en blinde klub, som seende hjælper.
Vi havde bestilt 22 pladser ril kl. 12:00.
Da de første ankom et kvarter før, var døren låst og de kunne ikke k9mme i d og vente, blev afvist af en yngre tjener med beskeden, at han førs selv ar kommet for 20 min siden.
Da vi blev lukket,ind, var der kun dækket til 20, det kan være en simpel misforståelse, men de viste vi kom, hvor mange og det til trods kom forretten efter 1 time. Dette resultere i at ingen kunne nå at få kaffe til sider og blev presset da de forud. Estilte kørselsordninger holdt og ventede.
Der var aftalt enkelt betaling, men det ville. Tjeneren ikke acceptere, han va i det hele taget så uforskammet, at man. Ar ved at sige undskyld forstyrrelsen, Da vi gik.
Jeg sad med fornemmelsen af at det ikke passede stedet, at der sad nogle blinde, som måske ind imellem spiste eller så ud, på en alternativ måde.
Som seende havde jeg en rigtig dårlig smag i munden, over hvordan de blev behandlet.
To glas vin, hvilken vin fik du, øh var det ikke stedet der havde bestemt det?
Ingen kortbetalinger, det tager for lang tid, det er vist det eneste sted i Damark man mener det.
Alt i alt en meget kedelig oplevelse, da de seende blev bedre behandlet!!! Usympatisk ung mand.
Slutteligt en efterregning på 300 kr. da man mente at der. Ar nogen der havde betalt for lidt. Så skulle de måske holde øje med hvad de servere til hvem.
Delivery was 3 hours late.
We bought their new years menu. The lobster meat slimy, and we had to thrash it.
Portions was crazy small and vegetables was clearly old with black and yellow markings. Most of the vegetables was likewise thrashed.
No need to say, but new years menu was 100% failure.

Resposta da Strandmøllekroen
God mad hyggeligt sted og alt i alt god stemning og service
Vi var til min mand fødselsdag og min mand valgte restauranten grundet wienersnitsel.
Vi ankommer og beder om Weinersnitzel. Vi for at vide at det ikke er muligt eftersom den ikke står på menuen.
Vi oplyser tjeneren at det står på deres hjemmeside og påstår at det må have noget at gøre med browseren. Det er absolut ukorrekt, da det viser sig at der er 2 menuer afhængig af hvordan man finder disse.
Vi bliver negligeret af den første tjener som bare går og efterlader os uden mulighed for at bestille.
Efter 10 minutter kommer der en yngre tjener meget venlig og sørger for at Vi kan bestille
Maden vi fik var fuldstændig ubrugelig.
Pommes friterne var kolde og burgeren var ubrugeligt.
Vi agtede at bestille kaffe, men eftersom vi hørte
Hvordan den kvindelige tjener behandlede et andet bord mens tjeneren skulle modtage penge fra andre, må jeg oplyse at jeg krummede mine tær over den usmagelig måde at svare dem på.
Lækker frokost (via Spis i byen-deal) og en SUPER fin og god betjening - især fra den søde Sandra. Hun brugte tålmodigt med at hjælpe til at finde min deal på min telefon.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.