Strikkehjørnet AS Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Tok litt tid før varene kom. Fikk melding to ganger om at pakken var forventet levert, men ingen pakke. Det rotet er neppe butikkens feil da. De tok bare lang tid fra pakken var klar til sending til... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gikk raskt fra jeg bestilte til varen ble sendt. Ble litt kluss med posten, da dem sendte en melding om at pakken var levert i postkassen, flere dager før den faktisk kom i postkassen. Fikk hjelp... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Escrito pela empresa

Hos strikkehjornet.no finner du Garn, Strikkepakker, og sytilbehør. Vi fører mange kjente merker som bl.a Sandnes Garn, Permin og Rauma garn. stoff til hyggelige priser. Bestill før kl. 14:00 og vi sender samme dag! Velkommen til Strikkehjornet.no; din strikkebutikk på nett.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God og hjelpsom

God og hjelpsom. Hadde og produktet eg var ute etter

29 de julho de 2026

Resposta da Strikkehjørnet AS

Tusen takk for den flotte 5-stjerners anmeldelsen! ⭐️ Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og det er hyggelig å høre at du fikk god hjelp og fant produktet du var ute etter. Velkommen tilbake! 😊

Veldig grei bestilling og levering

Veldig grei bestilling og levering

25 de julho de 2026

Resposta da Strikkehjørnet AS

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi setter stor pris på de flotte stjernene og er glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Skuffende

Mottok bekreftelsesmail og hørte ikke mer. Prøvde å kontakte de, der blant annet at meldinger på FB blir lest, men de svarer ikke. Skuffende!

29 de junho de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du opplevde ventetiden som skuffende.

Vi kan se at din første henvendelse kom inn i dag, 29.06, kl. 09:08. Meldingen ble sett, men på grunn av stor pågang hadde vi dessverre ikke anledning til å svare umiddelbart. Kl. 18:52 mottok vi en purring, og vi tok deretter kontakt med deg på telefon for å avklare saken direkte.

Vi har stor pågang i perioder, og har derfor ikke mulighet til å besvare alle henvendelser fortløpende gjennom dagen. Vi forsøker å samle opp og besvare meldinger så raskt vi kan, ofte på ettermiddagen eller kvelden.

Vi beklager at dette ga et dårlig førsteinntrykk, og håper du har forståelse for at noe responstid kan forekomme når det er stor pågang.

Veldig fornøyd

Jeg er godt fornøyd med Strikkehjørnet. De hadde ikke alle nøstene som jeg bestilte. Fikk telefon fra en trivelig dame hvor hun sier at de måtte bestille garn, noe som medførte at bestillingen tok litt lengre tid. Jeg fikk ny telefon fra samme dame, hvor hun sa at de ikke hadde alle nøstene i samme parti. Ett nøste hadde ett annet parti. Men det var greit for meg. Hun beklaget at det tok litt lengre tid. Jeg har bare positivt erfaring med Strikkehjørnet og anbefaler andre å handle hos dem.

12 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Her skal jeg aldri handle mer

Her skal jeg aldri handle mer! Garnet jeg fikk var ødelagt, og det var veldig vanskelig å få tilsendt nytt. Det tok også lang tid før jeg fikk tilsendt en returlapp. Den første telefonsamtalen var hyggelig,men så var det slutt. Jeg sendte mail med bilde som ikke ble besvart, det ble heller ikke purringen.

15 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Litt lang leveringstid

Litt lang leveringstid. Ellers topp service.

26 de junho de 2023

Resposta da Strikkehjørnet AS

Hei , takk for du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. vi sjekker opp hva som skjedde med Leveringen din !

Classificada 2 em 5 estrelas

Fikk feil garn

Fikk feil garn. Nytt garn er på veg men rakk ikke fram til vi dro på ferie så da ble det ikke ferieprosjekt på meg. Det var ikke mye beklagelse å få. Må nok være et veldig godt tilbud skal jeg handle der igjen.

20 de junho de 2023

Presis levering

Presis levering, riktig antall nøster. Godt garn og bra mønster.

24 de maio de 2023

Lett å bestille på nett

Lett å bestille på nett. Oversiktlig å bra fargekart. Rask levering. Betale etter levering er positivt.

21 de maio de 2023

Super service

Super service. Anbefales!!

25 de abril de 2023

Veldig bra service

Veldig bra service. Rask ekspedering. Kjem til å handle der seinere👍👍

18 de março de 2023

Ti på topp, tommel opp

Enkelt å finne frem på nettside, og kjapp levering. Tommel opp

18 de março de 2023

God service.

Enkelt å bestille, rask kontakt for å ordne noe som manglet i min bestilling. Fikk valget om å annullere kjøpet.

22 de março de 2023

Hurtig levering

21 de março de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gikk raskt fra jeg bestilte til…

Det gikk raskt fra jeg bestilte til varen ble sendt.
Ble litt kluss med posten, da dem sendte en melding om at pakken var levert i postkassen, flere dager før den faktisk kom i postkassen. Fikk hjelp av dere med å spore opp pakken. Tusen takk

20 de fevereiro de 2023

God strikketid

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais