Strikkemani Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ønsket en oppskrift og et annet garn enn det som hørte til. Dette ble ordnet, prisen var til og med justert ned( litt billigere garn)! Fra jeg sendte første mail og til garnet lå i postkassa, gik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd. Men ble lei meg når jeg ikke fikk mønstret som jeg hadde bestilt i strikkejakken. Hørt mange som sier at det er vanskelig å få tak i andre firmaer når det er noe feil. Men Jeg sendt... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Er fornøgde med strikkepakkane eg kjøper hos dere, men synst at frakta på 99kr er alt for dyr. Når dere har nye tilbud kvar dag å frakta er 99kr kvar gong en bestiller så gjer det ofte at eg har latt... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Flott at varen ble sendt samlet. Bestilte samme dag garn fra Viking. Jeg mottak garnet fra dem et par dager etter, men fra dere den3.09. til min postkasse. Beklager at jeg var utålmodig og ga dårlig... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alt du trenger for lidenskapelig strikkeglede!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rask levering og pakking

Så kjapp levering har jeg aldrig opplevd fra andre garnleverandører. og pakken var liten og vakumpakket så enkel å få med seg fra posten. :-)

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte garn og oppskrift til…

Bestilte garn og oppskrift til hentesett, men mottok kun garnet. Jeg mottok kun 4 stk Vikinggarn Bjørk. Bestilte garn og mønster til Knot hentesett lys rosa 1 mnd. Send meg gjerne oppskriften på nytt på mail til meg, for jeg finner den ikke.

2 de janeiro de 2025

Resposta da Strikkemani

Hei Aina! Ser at du referer til en annen bestilling nå enn den som er oppgitt i din tidligere tilbakemelding (#83203). Din kommentar gjelder ut fra beskrivelsen ordre #83563. Beklager misforståelsen.
Vi sendte deg mønsteret på epost 16. januar kl 14:07. HVi vet at flere av våre konkurrenter har forhåndskrysset for papirutskrift og automatisk legger til ca 50 kroner for å skrive dette ut til deg. Vi mener dette er ulovlig. Hos oss må du derfor krysse av særskilt om du ønsker at vi skal skrive mønsteret ut for deg. Normal levering er mønster på epost. Vi kan ettersende mønsterutskrift om du ikke har mulighet for å skrive det ut selv eller gjennom venner, men siden de fleste kan skrive det ut selv er det greit å slippe den tilleggskostnaden. Vi kan også sende deg oppskriften på epost på nytt om du ikke lenger finner den. Ta kontakt med kundeservice@strikkemani.no, så hjelper vi deg.

Classificada 2 em 5 estrelas

Overflødig farge, - ansvarsfraskrivelse

Jeg har fått flere gensere fra dere og god hjelp - 5🤩Men når jeg vasker en av genserene som skal gies i gave - og det blå garnet missfarger genseren an mas, blir jeg skuffet. Garnet var så overfarget at det missfarget to hvite gensere jeg brukte mens jeg strikket med garnet. Jeg mistenkte derfor at d var et problem og håndvasket svært forsiktig . Desværre ble det ble en massiv missfarging. etter kontakt med firmaet ble det klart at det var eg som var ubruklig til å vaske, og firmaet hadde intet ansvar.
Jeg gir dere en dårlig skår nå- da dere gir meg skylden alene. Jeg har kjøpt 2 like gensere før og strikket opp- så veldig rart at jeg "plutslig" ble så dum at jeg vasket helt helt feil!!
Lene

22 de novembro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Dyr frakt .

Hei.
Er fornøyd med strikkepakkene.

Imidlertid synes jeg at det kunne vært rimeligere frakt/porto.
-iallfall valgmulighet til å hente i post.
Mvh.Nina

28 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk ikke tilsendt mønster til…

Fikk ikke tilsendt mønster til strikkepakken min Girasol- genser hvit

26 de dezembro de 2024

Resposta da Strikkemani

Hei, Ellen! Du hadde ikke bestilt papirutskrift og mønsteret ble sendt deg på epost samtidig som garnet ble pakket og sendt. I ettermiddag (lørdag) hjalp vi deg med å sende mønsteret ut på ny, finne mønsteret du lastet ned på mobilen din og fikk bekreftet dette av deg med et "tusen takk for hjelpen". Derfor er vi kanskje litt overasket over servicekarakteren du gir oss. Jeg tror ikke alle nettbutikker ordner opp 7 dager i uken og til (nesten) alle døgnets tider. Håper du får en fin strikkehelg! ;-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har sedt ending til dokker…

Jeg har sedt ending til dokker gjeldende bestillingen min og levering adresse. Fikk aldri svar på meldingen.

27 de dezembro de 2024

Resposta da Strikkemani

Vi har sjekket og ser at vårt svar ligger som usendt i vår epost (draft). Mottok meldingen din kl 12:56. Vi endret adressen kl 13:09 slik du ba om og pakken er underveis til denne adressen.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais