Ik was niet geheel tevreden over de gitaar. De docent van mijn zoon had aangegeven dat de snaren al wat verouderd waren. Zodra Stringswings hiervan op de hoogte waren, hebben ze gelijk aangeboden om... Ver mais
Snelle opvolging van emails met vragen over aanpassing van de hals van de Raimundo Concierto 148. Snel en adequate antwoorden en nette offerte. Bestelling geplaatst en nu 4 maanden wachten totdat de g... Ver mais
Woon in Sunny Zandvoort (NL) dus geen persoonlijk contact dmv winkelbezoek in België. Er staat hier al genoeg (lovende-) informatie over vakkennis en behulpzaamheid en dit heeft mij ook over de stre... Ver mais
Op zoek naar een degelijk muziekinstrument voor de beste prijs? Voor starters en gevorderden, ook voor kinderen. Dan moet je bij StringsWings zijn.
Sint-Lodewijkstraat 66, 3740, Beverst, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Aangenaam gesprek, fijne kennismaking! Winkel boordevol materiaal.

Resposta da Stringswings
Heb de snaren niet ontvangen, ook geen reactie op mijn mail

Resposta da Stringswings
Goede prijs, prettige en snelle service en bezorging. Goede communicatie.

Resposta da Stringswings
Kommunikatie met Kris heel goed.
Spijtig heeft PostNL voor onverklaarde vertraging gezorgd.

Resposta da Stringswings
Viool op afstand gekocht, dus in vertrouwen... heel vriendelijke verkoper Chris die het niet teveel vond om een goede uitleg te geven. Opvolging met kennis van zaken en attentie voor de klant => voorbeeld: telefonisch overeengekomen ook schouderstuk te bestellen, op de offerte vergeten, ik had er ook niet meer aan gedacht, en toen vroeg hij er opeens zelf naar, en maar best ook, anders moesten we een extra bestelling plaatsen. Zo duurde het even langer, maar toch tevreden dat hij met zijn klant begaan is.

Resposta da Stringswings
Zeer klant gericht, aangenaam in omgang geeft gericht advies.... zelfs voor beginnende zonder muziek kennis onmiddellijk gerust gesteld

Resposta da Stringswings
Het boek is intact en verzorgd toegekomen met Post NL. Het heeft wel langer geduurd dat het is aangekomen door Post NL. Het heeft 5 dagen geduurd voor het ter plaatse was.

Resposta da Stringswings
Aangename winkel. Veel mogen proberen en veel goede raad gekregen. De man weet waarover hij praat.

Hele goede service
En uitleg gehad over de viool die ik aankocht
Zeer te vreden

Resposta da Stringswings
Door fout van hun was levering vertraagd maar erkende gelijk de fout en hebben het snel opgelost
Betrouwbaar bedrijf en foutjes kunnen gebeuren maar belangrijker vindt ik hoe ze oplossen

Resposta da Stringswings
Bestelbevestiging is snel binnen, pakket trouwens ook. Goed verpakt door de verzender. Bij emailen van vragen ook snel en bovenal vriendelijk antwoord.

Resposta da Stringswings
super bediening en klant vriendelijk
en snelle levering

Resposta da Stringswings
Ik ben ontzettend goed geholpen door deze winkel. Hij heeft zonder problemen mijn gitaar teruggestuurd wanneer deze stuk was door fabrieksfout en me daarna uitstekend begeleid bij de aankoop van een nieuwe gitaar. Hij neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en is zeer vriendelijk. De kennis en passie voor gitaren is duidelijk te zien. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topservice en eerlijk advies.

Resposta da Stringswings
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.