Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Arrogantie ten top. Ik stelde n paar normale vragen. Ik zag dat de eigen merk starkeyfilters dezelfde lijken als die van Temu. Nagevraagd of ze dan wel dezelfde kwaliteit hebben. En waarom ik €5... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service en snelle bezorging. Een docking station voor TV besteld bij Struijk. Werd snel geleverd echter geen adapter en optische kabel erbij geleverd. Hierover een bericht gestuurd en binne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben ontvangen wat we besteld hadden. Geen gedoe, alles correct afgehandeld. Wat wil je nog meer?

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrof een TV Streamer. Via de chat nog even zeker gesteld dat ik het juiste type op het oog had. Kreeg vijwel direct een inhoudelijk antwoord. Bestelling liep gewoon goed zoals te verwachten was.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bent u op zoek naar hoortoestellen, of heeft u al hoortoestellen en bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij Struijk Online aan het juiste adres. In onze webshop vindt u ons assortiment hoortoestellen en accessoires. Van hoorhulpmiddelen voor gebruik bij uw televisie tot batterijen voor uw hoortoestel. Door te filteren op uw voorkeuren vindt u snel het gehoorapparaat of accessoire van uw wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Bel of mail ons en één van onze audiciens helpt u graag verder. Na de aankoop van uw hoortoestel helpen wij u ook graag.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

399 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Uitstekende service

Uitstekende service! Ik had de verkeerde filters voor mijn hoortoestellen besteld, heb een e-mail gestuurd en er werd direct telefonisch contact met mij opgenomen. De juiste, goedkopere, filters werden dezelfde dag nog verzonden en het teveel betaalde werd direct naar mijn bankrekening overgemaakt. Klasse!

4 de julho de 2025

aanrader

Snelle bezorging van het artikel. De ontvangen filters van zeer gode kwaliteit. Goed verpakt en zonder schade ontvangen

11 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Vergissing, dan meteen excuus en oplossing

Via de contactservice van de website advies gevraagd voor de aankoop van bepaalde oordopjes en haakjes. Kreeg binnen enkele dagen twee verschillende haakjes in het zelfde pakje. Meteen op de website de contactservice gebruikt om dit te melden. Kreeg excuus voor de vergissing en enkele dagen daarna (gratis) een nieuw zakje. Nu goed.

25 de junho de 2025

Top zaak

Het een kwestie van de juiste materiaal geleverd kijgen en zoals in levering binnen de gestelde termijn,goedkoper als de reguliere opticiens

29 de maio de 2025

Nieuwe klant

Voor de eerste keer filters besteld. Snelle levering door de brievenbus en een goede prijs kwaliteit verhouding. Kom zeker terug.

27 de maio de 2025

Goed gedaan Struijk!

Ik heb Phonak filters besteld. De prijs was aantrekkelijk en daarbij komt dat de filters niet als pakketje werden verstuurd, maar gewoon met de post in de brievenbus worden bezorgd. Al met al bijna de helft goedkoper als bij de concurrent. Goed gedaan Struijk!

9 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Chapeau

Ik ben nog steeds zeer content met de geboden service an Struijk. Gaat al jaren goed, chapeau.

16 de maio de 2025

Filters en domes besteld

Filters en domes besteld. Prijzen zijn redelijk, iets voordeliger dan in de winkel.
Wat opvalt tov andere aanbieders, prijzen zijn nagenoeg gelijk en rekenen in het geval het door de brievenbus kan geen verzendkosten. Andere aanbieders durven € 4,95 aan verzendkosten te vragen, waardoor je duurder uit bent.

7 de maio de 2025

Bestelling filters.

Ik heb filters voor mijn hoorapparaat besteld, waren op de site makkelijk te vinden, alleen even goed opletten dat ik de juiste bestelde, omdat er meerdere modellen/versies zijn. Ze werden snel en goed verpakt geleverd. Omdat ik ze nog niet direct nodig had heb ik niet zo een levering gelet, daar gingen wel enkele dagen overheen. Al met al dik tevreden.

25 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Triple Bell besteld

Triple Bell besteld. Wacht al ruim 2 weken op dit, voor mij, medisch noodzakelijk apparaatje. (Is bij Struijk bekend). Verkeerd bezorgadres gehanteerd, tig keer gebeld. Donderdag gevraagd om direct een nieuwe te verzenden, niets op vrijdag/zaterdag ontvangen. Eerstvolgende bezorging is dan dinsdag, als het ueberhaupt verzonden is. Heeft me zoveel tijd en ergernis gekost. Ik ben benieuwd wat jullie doen om mij als klant nog enigermate tevreden te kunnen stellen.

27 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.