Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Ver mais
Köpte flera par för att testa Fick dem snabbt och allt var ok Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör... Ver mais
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Ver mais
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Suécia
Imponerande snabb leverans. Paketet kom dagen efter. Strumporna verkar hålla hög kvalitet också!

Resposta da strumplandet.se
Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på hemsidan. Jag är nöjd med allt!

Resposta da strumplandet.se
Snabba leveranser och ÄNTLIGEN något som håller över tid! Tack!
Väldigt trevliga och bra kvalité på strumporna
Köpte flera par för att testa
Fick dem snabbt och allt var ok
Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt
Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör ont
Har nu dragit upp dem utanpå byxorna men de rullar i varje fall ner
Varför ha dem så höga när de inte kan hålla sig uppe ?
Sköna på foten och vrider sig inte
172-1sv-36/359 3-Pack Lösresår strumpor bambu
Storlek: 36-40
Ska bli intressant att prova resten

Resposta da strumplandet.se
Leveransen var snabb, strumporna var inslagna i silkespapper. Så gulligt!

Resposta da strumplandet.se
Det är snabba leveranser , bra utbud och bra kvalité på strumporna .

Resposta da strumplandet.se
Har ett väldigt gediget utbud och stort lager, mycket bra hemsida. Rekommenderas varmt.

Resposta da strumplandet.se
Jag har köpt dessa stödstrumpor:
STR-5-SV-BA-36/V116.
Men är det verkligen stödstrumpor? De känns inte alls som stödstrumpor som man köper på andra butiker.
De känns som vanliga knästrumpor, jätte-elastiska.
Det blev inte som jag förväntade mej, och har mailat kundtjänst men har inte fått svar.

Resposta da strumplandet.se
Fick fel vara skickad till mig.
Dyr fraktkostnad.
Edit: Fick snabb återkoppling och fin lösning av kundtjänst. Därmed ändras betyg från 2 till 4. Fin service!

Resposta da strumplandet.se
Supersnabb leverans och förväntat vara, kom i brevlådan och strumpkartongen var till och med fint inlindat i silkespapper med ett fint klistermärke som höll i hop det. Tack, min pappa med väldigt glad över Happy socks

Resposta da strumplandet.se
Mycket bra leverans samt väldigt sköna strumpor! Rekommenderar starkt
Sköna och prisvärda strumpor.
Rekommenderar starkt?
Super sköna strumpor! Bambu strumporna är att rekommendera. Snabb leverans, redan dagen efter.
Jätte nöjd!
Strumporna är sköna och bra. Snabb leveranstid också.

Resposta da strumplandet.se
Provat olika strumpor o sockar, riktigt bra kvalitet och speciellt sköna är de i bambumaterial. Jättetrevlig personal med hög service.
Bambusockarna är riktigt sköna och kommer köpa igen!
Bra ställe! Alla strumpor jag köpt där (beställt ca 10ggr sen 2018) har varit super!
En gång fick jag fel sorts strumpor, men det löste de.
Synd bara att man inte kan få en rabattkupong ibland:) Köper inte de billigaste strumporna...

Resposta da strumplandet.se
Bra kvalitet, bra priser och snabba leveranser! Inget alls att klaga på.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.