Hejjj! Vi er 1.g elever og vi har været utrolig heldige at kunne få hjælp fra Studenterugen.dk med at finde den helt perfekte vogn! ❣️ vi vil gerne specifikt sige tak og anbefale kontaktperson Adam! �... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse, vi fik en rigtig god forståelse af hvilke vogne vi skulle vælge og hvad vi skulle gøre. Rigtig banger møder#takadam. Dsv. bliver vores klasser slået sammen og vi skal derfor... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse! Vi har været i meget kontakt med en medarbejder ved navn Henrik. Henrik har simpelthen givet os den bedste service og altid svaret med det samme, når vi har skrevet! Kæmpe an... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har haft, en virkelig god oplevelse. Vi har været i kontakt med Adam, som har været en stor hjælp. Vi har haft god kontakt og hurtige svar. Hvilket har været super rart. Vi vidste på ingen måde... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Studenterugen.dk har vi ét formål - at gøre jeres studenteruge til så fed en fest som mulig, hvor vi sørger for ALT det praktiske, så I kun skal tænke på at have de bedste dage. Vi leverer alt hvad der skal til for at gøre dit sidste minde fra jeres gymnasietid til en uforglemmelig uge. Vi er 100% uafhængige og du kan derfor vide dig sikker på at vi varetager dine interesser og ingen andres. Vi ejer ingen vogne selv, men samarbejder derimod med landets dygtigste vognmænd. Sammen sikre vi at I med ro i maven kan se frem til en uforglemmelig tid, en tid som kun kommer én gang i livet. Studenterugen.dk blev skabt, fordi mange glade studerende desværre støder på en del praktiske problemer i forbindelse med studenterugen. Derfor har vi skabt et univers, hvor I kan finde alt hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig uge og alt er samlet lige her. Ved at være kunde hos Studenterugen får du en medspiller som sikre at du og din klasse får netop den studenterkørsel I drømmer om. Vi er med jer hele vejen, før, under og efter I er på vognen. Via personlig og seriøs rådgivning, sikre vi at I får den bedst mulige oplevelse hele vejen igennem.
Albuen 14, 6000 , Kolding, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De er super hjælpsomme og sørger for man aldrig står alene!

Resposta da Studenterugen
Helt igennem fantastisk service. Vi skal køre vogn i sommeren 2023 og har bestilt gennem studenterugen.dk. Det har været en fornøjelse.
Jeg har været mest i kontakt med Katrine Schytt Rasmussen, som har hjulpet med det hele og har været til rådighed igennem hele forløbet. Hvis man selv sidder og ikke ved hvor man skal bestille fra, så skal man vælge studenterugen.dk og håbe på man kommer i kontakt med Katrine.

Resposta da Studenterugen
Vi har snakket med Cecilie Jessen omkring valg af pakker. Det var et super informationsrigt møde, super nemt at forstå og Cecilie var forstående overfor diverse spørgsmål vi havde og formåede at besvarer dem alle.
Alt i alt en god oplevelse og vi vil ikke tøve med at kontakte hende med eventuelle spørgsmål

Resposta da Studenterugen
Katrine Schytt Rasmussen er seriøst den bedste studenteruge guide. Hun hjalp med alle de spørgsmål vi havde og hun sendte hyppigt mails for at opdatere os og hjælpe os. Super godt arbejde!!

Resposta da Studenterugen
Vi havde en rigtig god oplevelse med Studenterugen og vi har lige fået bestilt den perfekte studentervogn for os med Katrines hjælp! 10/10.

Resposta da Studenterugen
Min klasse og jeg har haft en fantastisk oplevelse med studenterugen. Vi er blevet vejledt og hjulpet af Katrine. Hun har været så god og betrykkende, og jeg som har haft ansvaret for vores studentervogn har været så glad for hende! Jeg forventede er kæmpe puslespil, men hun har bare været en stjerne til at hjælpe! Kæmpe cadeau til Katrine! 🤗

Resposta da Studenterugen
Katrine har simpelthen været fantastisk at samarbejde med! Vi kunne ikke ha’ haft et bedre forløb! Alt har spillede Max!🤩🥳10/10 herfra!!!! Uden tvivl!

Resposta da Studenterugen
Helt FANTASTIK service fra Katrine Rasmussen. Havde utrolig meget viden omkring hendes arbejde der gjorde vi fik ro i maven så vi vidste hvem vi kunne gå til.
Super god vejledning😍
- Sofie

Resposta da Studenterugen
Katrine har været en fantastisk vejleder som hurtigt har været klar til at hjælpe og svare på vores spørgsmål. Vi har følt os trygge og belyste omkring vores valg af studentervogn bl.a. pga. Katrine - Tak :-)

Resposta da Studenterugen
Vi havde i vores klasse en mega fed oplevelse med massere af hjælp og svar på vores spørgsmål af Katrine. Jeg er lykkelig for at vi fik Katrine som vores vejleder da hun var super høflig og mega hurtig til at svare. Pga hendes hjælp har det været nemt at vælge en vogn, og har slet ikke været besværligt på samme måde som jeg havde forventet.

Resposta da Studenterugen
Vi fik hjælp af vejlederen Katrine som virkelig hjalp os på plads med vognen. Vi var meget i tvivl omkring det, men vi vidste at vi bare kunne skrive til hende. Hun kom med hurtig respons som virkelig hjalp os med at blive enige og finde vogn. Selvom vi havde svært ved at planlægge et møde PGA det blev sommerferie og vi ikke kunne samles var hun god til at svare tilbage ved mail

Resposta da Studenterugen
Jeg havde en mega forvirrende oplevelse i starten af forløbet (før jeg overhovedet havde kontakt til studenterugen) da der ikke var nogle fra vores klasse der gad at booke vogn. Men efter jeg tog ansvaret, har det ikke været andet end nemt og hurtigt og jeg har fået den bedste service og hjælp af Katrine. Kæmpe anbefaling herfra
Mvh Glad 1.gere Oliver fra HCØ

Resposta da Studenterugen
Vi har været mega glad for Simones hjælp, hun har virkeligt guidet os godt igennem til nu. Og vi har virkelig fået styr på det.

Resposta da Studenterugen
Katrine fra studenterugen har været en fantastisk vejleder, og en en rigtig ven i det, jeg ellers ville kalde et logistisk mareridt. Ikke alene har Katrine været på, når vi har haft brug for hende; hun er også gået den ekstra mil for at sikre sig, at vi har fået den vogn, vi ville have, på de bedste betingelser. Jeg vil anbefale Studenterugen til andre gymnasieelever, da de gør processen omkring planlægning af studenterkørsel 1000 gange nemmere, og sikrer, at du som ansvarlig kommer igennem det på den bedst tænkelige måde. Jeg er studenterugen evigt taknemmelig!

Resposta da Studenterugen
Katrine leverede den bedste service. Hun er virkelig god til sit arbejde og har styr på tingene.

Resposta da Studenterugen
Vi har oplevet en ekstrem hjælpsomhed og imødekommenhed for at imødekomme ændringer af vores datters planlægning af studenterkørsel. Studenterhuen har taget ansvar for at kontakte vognfirmaet og tage dialogen med dem på vores vegne, det har været sådan en lettelse og hjælp for klassen for deres kommende afslutning af gymnasiet. Der er blevet fulgt op på aftaler og hurtige tilbagemeldinger på alt. Kan varmt anbefales😊Mvh Pernille Helsinge

Luksus dag.
Simon var brændvarm DJ med en go' forståelse for musik. Derudover så var Jim en luksus chauffør som var ordentlig sød og en nice vestjyde. 5 ud af 5 remouladeklatter.

Resposta da Studenterugen
Vi synes Katrine har været mega god, hun var virkelig god til at vende hurtig tilbage hvis vi havde nogle spørgsmål. Derudover har studenterugen været en mega stor hjælp, da de har mange forskellige muligheder og man kan få opfyldt alle sine krav til den studentervogn man ønsker.

Resposta da Studenterugen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.