Hejjj! Vi er 1.g elever og vi har været utrolig heldige at kunne få hjælp fra Studenterugen.dk med at finde den helt perfekte vogn! ❣️ vi vil gerne specifikt sige tak og anbefale kontaktperson Adam! �... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse, vi fik en rigtig god forståelse af hvilke vogne vi skulle vælge og hvad vi skulle gøre. Rigtig banger møder#takadam. Dsv. bliver vores klasser slået sammen og vi skal derfor... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse! Vi har været i meget kontakt med en medarbejder ved navn Henrik. Henrik har simpelthen givet os den bedste service og altid svaret med det samme, når vi har skrevet! Kæmpe an... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har haft, en virkelig god oplevelse. Vi har været i kontakt med Adam, som har været en stor hjælp. Vi har haft god kontakt og hurtige svar. Hvilket har været super rart. Vi vidste på ingen måde... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Studenterugen.dk har vi ét formål - at gøre jeres studenteruge til så fed en fest som mulig, hvor vi sørger for ALT det praktiske, så I kun skal tænke på at have de bedste dage. Vi leverer alt hvad der skal til for at gøre dit sidste minde fra jeres gymnasietid til en uforglemmelig uge. Vi er 100% uafhængige og du kan derfor vide dig sikker på at vi varetager dine interesser og ingen andres. Vi ejer ingen vogne selv, men samarbejder derimod med landets dygtigste vognmænd. Sammen sikre vi at I med ro i maven kan se frem til en uforglemmelig tid, en tid som kun kommer én gang i livet. Studenterugen.dk blev skabt, fordi mange glade studerende desværre støder på en del praktiske problemer i forbindelse med studenterugen. Derfor har vi skabt et univers, hvor I kan finde alt hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig uge og alt er samlet lige her. Ved at være kunde hos Studenterugen får du en medspiller som sikre at du og din klasse får netop den studenterkørsel I drømmer om. Vi er med jer hele vejen, før, under og efter I er på vognen. Via personlig og seriøs rådgivning, sikre vi at I får den bedst mulige oplevelse hele vejen igennem.
Albuen 14, 6000 , Kolding, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kanon oplevelse, meget informativt og nemt at snakke med Signe. Hun levere professionel hjælp til det man mangler.

Resposta da Studenterugen
Havde en fantastisk sales rep Signe, hun gjorde godt arbejde og sørgede for at vi sikkert og nemt kom gennem planlægning og bestilling af vores studenterkørsel.
Virkelig god service og godt koncept

Resposta da Studenterugen
Rigtig god oplevelse og hele situationen med studentervogn synes nu meget mere overskuelig :)
Stor tak til Signe <3

Resposta da Studenterugen
Det var super nemt og overskueligt at bruge studenterugen.dk
Vi blev hjulpet godt på vej af Katrine, som fandt den perfekte vogn til ligepræcis vores klasse.☺️

Resposta da Studenterugen
Hurtigt svar på eventuelle spørgsmål, og mega god service. Kathrine har hjulpet super godt!

Resposta da Studenterugen
Super god oplevelse med rigtig god service og hurtigt svar på alle spørgsmål relateret til vores bestilling

Resposta da Studenterugen
Studenterugen er meget velorganiseret og der er masser af hjælp at hente fra de ansatte. Vi havde Katrine og hun var super sød at snakke med. Tak.
Udover det synes jeg, at studentervognene ser rigtig gode ud så vi glæder os til at køre i 2024.

Resposta da Studenterugen
Processen er gået meget fint indtil videre, det fungerede meget fint med at have et stort udvalg af vogne med forskelligt udstyr, og de spørgsmål vi så havde, fik vi hurtigt og nemt styr på i et møde med Katrine Rasmussen, som gjorde at vi blev betydelgit mere sikre omkring beslutningerne og at det hele blev gjort på den rigtige måde.

Resposta da Studenterugen
Vi fik æren af at får Katrine som vores vejleder. Det var vi heldige med, fordi det har hele veje igennem været en god oplevelse, og Katrine har hjulpet os med alt vi havde brug for.
Stor ros fra vores side af!!
De bedste hilsner
- Johanne og Jakob :)

Resposta da Studenterugen
Jeg har været så heldig at få hjælp af Katrine, og det har virkelig været en fornøjelse. Katrine har gjort processen nem og overskuelig, hvilket har været fantastisk.

Resposta da Studenterugen
Vi fik hjælp af Katrine, og det var bare super dejligt. Hun gjorde det overskueligt for os, og var god til at finde fede muligheder ift. vogne, så vi ikke selv blev forvirret over at skulle kigge dem alle sammen igennem.
Alt i alt har det helt klart været en god oplevelse

Resposta da Studenterugen
Vi havde fornøjelsen af Signe som gav os den bedste oplevelse, med studenteugen.

Resposta da Studenterugen
Kathrine har gjort et yderst godt stykke arbejde! Hun hat været god til at rådgive og vi takker for et godt samarbejde!

Resposta da Studenterugen
Super god og hurtig hjælp. Selvom vi troede at det ville være uoverskueligt, gjorde de det super let og forståeligt! Hurtige svar på mails til ekstra spørgsmål og generelt smilende og god service:)

Resposta da Studenterugen
Super service og dejlig nemt. Vores konculent Signe hjalp os til UG.
Fedt med opfølgende mails efter hvert møde.

Resposta da Studenterugen
Vildt god rådgivning og hurtigt svar når man skriver til dem. Vi fik hjælp af Signe, og hun gjorde det fuldstændigt fejlfrit, guidede os igennem hele processen, og stod altid til rådighed, hvis vi havde spørgsmål.
Kæmpe anbefaling

Resposta da Studenterugen
God service, har ringet ind flere gange og fået hjælp og og god rådgivning:)
Jeg kom i kontakt med en ved navn Henrik, da vi ikke kunne få hjemmesiden til at skrive de rigtige stops ind på vores rute. Det klarede han med det samme!

Resposta da Studenterugen
Vi havde glæden af at modtage god og brugbar vejledning af Signe. Hun hjalp os hele vejen igennem, indtil vi stod med den vogn, som passede til os og vores ønsker. Vi fik alle vores ønsker opfyldt og ser nu frem til studenterkørsel om et par år.
Vi takker mange gange for hjælpen😊
Mvh. 1.H

Fantastisk service
Vi fik tildelt Signe som vores kontaktperson, og hun har været til SÅ stor hjælp under hele vores forløb! Signe er super imødekommende og utrolig hjælpsom. Vi har ikke kunne have haft en bedre kontaktperson <3
Mega nemt og overskueligt forløb, som vi helt klart kan anbefale.
10/10
De kærligste hilsner, Celina og Clara

Resposta da Studenterugen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.