Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hejjj! Vi er 1.g elever og vi har været utrolig heldige at kunne få hjælp fra Studenterugen.dk med at finde den helt perfekte vogn! ❣️ vi vil gerne specifikt sige tak og anbefale kontaktperson Adam! �... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse, vi fik en rigtig god forståelse af hvilke vogne vi skulle vælge og hvad vi skulle gøre. Rigtig banger møder#takadam. Dsv. bliver vores klasser slået sammen og vi skal derfor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse! Vi har været i meget kontakt med en medarbejder ved navn Henrik. Henrik har simpelthen givet os den bedste service og altid svaret med det samme, når vi har skrevet! Kæmpe an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft, en virkelig god oplevelse. Vi har været i kontakt med Adam, som har været en stor hjælp. Vi har haft god kontakt og hurtige svar. Hvilket har været super rart. Vi vidste på ingen måde... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento de diversão
  2. Plataforma de colaboração web

Escrito pela empresa

Hos Studenterugen.dk har vi ét formål - at gøre jeres studenteruge til så fed en fest som mulig, hvor vi sørger for ALT det praktiske, så I kun skal tænke på at have de bedste dage. Vi leverer alt hvad der skal til for at gøre dit sidste minde fra jeres gymnasietid til en uforglemmelig uge. Vi er 100% uafhængige og du kan derfor vide dig sikker på at vi varetager dine interesser og ingen andres. Vi ejer ingen vogne selv, men samarbejder derimod med landets dygtigste vognmænd. Sammen sikre vi at I med ro i maven kan se frem til en uforglemmelig tid, en tid som kun kommer én gang i livet. Studenterugen.dk blev skabt, fordi mange glade studerende desværre støder på en del praktiske problemer i forbindelse med studenterugen. Derfor har vi skabt et univers, hvor I kan finde alt hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig uge og alt er samlet lige her. Ved at være kunde hos Studenterugen får du en medspiller som sikre at du og din klasse får netop den studenterkørsel I drømmer om. Vi er med jer hele vejen, før, under og efter I er på vognen. Via personlig og seriøs rådgivning, sikre vi at I får den bedst mulige oplevelse hele vejen igennem.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super god service!

Havde et møde med Mie og hun var mega sød og imødekommende og rigtig god til fortælle om vores muligheder indenfor studentervogne.
Kan helt klart anbefale at booke studentervogn ved dem, da man har mega gode vejledere og muligheder for at få lige præcis det man selv og ens klasse gerne vil have :)

22 de fevereiro de 2022

Resposta da Studenterugen

1000 tak for din anbefaling af os og ikke mindst af Mie, hun er nemlig mega sød og rigtig god til at hjælpe landets kommende elever med at finde deres drømmevogn. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Jeg går ind og giver hende en stor high five :)

God weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Min klasse har booket en studentervogn…

Min klasse har booket en studentervogn hos studenterugen. Helt igennem god service hele vejen igennem. De er så rare i kundeservice, og da vi var i tvivl om hvilken vogn vi skulle vælge, fik vi god vejledning, og valgte den helt rigtige vogn. Kan klart anbefales.

22 de fevereiro de 2022

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din anbefaling og for at læse om din oplevelse med vores kundeservice. Jeg går ind og giver dem en kæmpe high five.

Rigtig god weekend til dig.

Signe var rigtig imødekommende

Signe var rigtig imødekommende. Hun var god til at fortælle det på et niveau, som os i hueudvalget kan forstå. Hun gav os selv nogle tips til, hvordan vi både sparer penge, men også til hvordan vi får den fedeste studentertur. Super godt koncept, at få den slags vejledning til studentervogn.

8 de fevereiro de 2022

Hej Laura

Mange tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Jeg glæder mig til at dele den med Signe og til at give hende en high-five.

Fantastisk service

Studenterugen.dk har givet den bedste kundeservice - Jeg havde lavet en overførselsfejl, og der blevet taget hånd om det med det samme! Nu skal huen bare på, så jeg kan se deres produkter i virkeligheden! Kan klart anbefales, da de svarer hurtigt og altid er klar på at hjælpe, tak!

21 de janeiro de 2022

Hej Rikke

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget glade for. Vi er glade for at du har valgt at handle hos os og at vores service lever op til både dine og vores forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det betyder mere end du tro.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min klasse og jeg har kun haft gode…

Min klasse og jeg har kun haft gode oplevelser med Studenterugen! De var med os under hele forløbet og var både overskudsagtige, interessede og tålmodige - de hjalp os virkelig med at være rolige, da vi skulle planlægge vores studenterkørsel. Udover det var de hurtige til at svare både på mail og telefon. Alt i alt en god oplevelse

19 de janeiro de 2022

Hej Signe

Mange tak for din flotte anmeldelse! Den er vi virkelig glade for og det giver smil på læben hos alle i teamet. Den oplevelse du har haft med os her, er alt det vi gerne vil være kendte for.

Giver super godt overblik

Studenterugen.dk kan helt klart anbefales. De giver et super godt overblik over, hvilke punkter man skal i gennem.

Derud over kan man mærke, at de bare gerne vil dele deres erfaring og gode idéer/råd.

19 de janeiro de 2022

Hej Christian

Tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det betyder mere end du tror.

Du rammer hovedet på sømmet i forhold til at vi rigtig gerne vil dele erfaringer, idéer og gode råd.

Studenterkørsel er en helt særlig ting og derfor er det vigtigt at vi gør alt hvad vi kan for at vores elever får skuret den helt rigtige tur sammen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtige svar når man skriver til dem

Hurtige svar når man skriver til dem, og rigtig behagelig support. Man føler sig i gode hænder, og at de vil en det bedste. Ville klart anbefale!

17 de janeiro de 2022

Hej Bjarke

Mange tak for din anbefaling og for din søde anmeldelse af os - det betyder mere end du tror.

God og hurtig service er meget vigtig for os. Vi er glade for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, tak :)

Ha en dejlig dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service fra Mie!!😍😍 Vi er…

Bedste service fra Mie!!😍😍 Vi er blevet hjulpet til punkt og prikke, og har i hvert fald fået svar på ALT! Om det er selve vognen, dj eller vognpakker til turen, så var der bare tjek på det hele🥳 Der blev svaret på spørgsmål omkring priser, plads og meget andet, så vi er virkelig blevet taget hånd om! SÅ dejligt med en der skriver og spørger hvordan det går, og som følger op omkring det løbende. Sindsygt god service fra Mie, man føler sig så velkommen og uden spørgsmål efterfølgende🕺🏼

14 de janeiro de 2022

Hej Filippa

Sikke en flot anmeldelse - 1000 tak for den, det gav os en rigtig god start på weekenden :)

Glade og tilfredse kunder er vores største drivkraft. Med din anmeldelse viser du os at vi i den grad er på rette vej. Mange tak fordi du tog dig tid til lave denne flotte anmeldelse. Den giver os motivation til at fortsætte med at give endnu flere elever en god oplevelse.

Rigtig god dag til dig.

Rigtig god service!

Rigtig god service! Studenterugen.dk var så søde at række ud til min klasse, da vi ved en fejl ikke havde indbetalt penge. På denne måde forhindrede de, at vi skulle betale et ekstra gebyr oven i. Derudover også stor tålmodighed fra deres kundeservice, der hjalp os igennem betalingsprocessen, samt nogle fede produkter på hjemmesiden. Vi kan klart anbefale studenterugen.dk!

13 de janeiro de 2022

Hej Emilie

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at hjælpe. Glade og tilfredse kunder er vores største drivkraft :)

Rigtig god weekend.

Super god service

Super god service, Katrine var til stor hjælp!

5 de janeiro de 2022

Hej Kristine

Mange tak for din anmeldelse. Hver kunde vi snakker med skal meget gerne sidde tilbage med netop følelsen af at det har været en stor hjælp og at det er en super god service. Det gør os derfor meget glade at det også er det du har oplevet og at du har valgt at dele din oplevelse.

Godt nytår til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super super fin oplevelse jeg/vi har…

Super super fin oplevelse jeg/vi har haft ved brug af studenterugen gennem dette forløb! Vi blev vejledt af Katrine hvilket gjorde bestilling af studentervogn og hele processen enormt meget lettere;)) Masser af tålmodighed og forståelse - generelt virkelig god service;))

3 de janeiro de 2022

Hej Juliane

Mange tak for din søde anmeldelse af Studenterugen og ikke mindst af Katrine :)

Det er dejligt at læse at hele processen blev lettere og at I fik den gode service vi gerne vil være kendte for. Jeg glæder mig til at vise Katrine denne anmeldelse og til at give hende en kæmpe high five :)

Rigtig godt nytår!

Fantastisk service!

Vi havde fornøjelsen af at få hjælp af Katrine, og det var, som det skulle være! Man får brug for hjælp, når man skal til at bestille ting til studenterugen, og så er det godt med god vejledning🤩🤩

18 de dezembro de 2021

Hej David

Mange tak for din anmeldelse, den er jeg/vi meget glade for :)

Du har nemlig helt ret. I forbindelse med valg af studentervogn, får man brug for hjælp. Den hjælp sidder vi klar med. Via en god og uvildig rådgivning, sikre vi at alle får lige netop den løsning der passer til dem.

Rigtig glædelig jul.

super god service

2 de dezembro de 2021

Hej Emilie

Mange tak for din anmeldelse. Hvis der er noget vi ønsker at være kendte for, så er det netop at vi altid har et højt service niveau, så vi er glade for at det også er det du oplevede og at du deler din oplevelse.

Ha en dejlig dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og stor hjælp

Rigtig god og stor hjælp, langt mere støtte end vi forventede.

30 de novembro de 2021

Resposta da Studenterugen

Mange tak for din anmeldelse af os :) Den sætter vi stort pris på. At du synes hjælpen var rigtig god og stor, samt at du fik mere støtte end forventet bekræfter os i at det vi gør er det helt rigtige.

Super godt sted

Super godt sted, snakkede med Henrik som var en utrolig venlig sjæl, og vi fandt ud af omstændighederne omkring vores studenterkørsel. Alt i alt, så er studenterugen stedet man skal bestille, hvis man skal have en oplevelse for livet.

29 de novembro de 2021

Hej Jeppe

Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Studenterkørsel er en oplevelse for livet og vi elsker at elsker at hjælpe landets kommende studenter i den rigtige retning og hjælpe dem med at finde den helt rigtige vogn.

god personale

Vi har arbejdet sammen med Katrine Rasmussen. Hun var en rigtig stor hjælp i forløbet, gjorde det nemt for os. Hurtige og gode svar har vi fået. Super god service(:

Hej Emma

Mange tak for din anmeldelse. At Katrine er med til at gøre det nemt for jer, er vores største motivation. Jeg er sikker på at Katrine bliver rigtig glad når hun ser denne fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde et møde med Katrine Schytt…

Jeg havde et møde med Katrine Schytt Rasmussen, hun var meget imødekommende og super nem at snakke med. Virkelig god service.

Hej Emilie

Mange tak for din anmeldelse af dit møde med Katrine. Dejligt at læse om din oplevelse - det giver et smil på læben. Jeg går lige ind og giver Katrine en high five.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en fornøjelse at blive…

Det har været en fornøjelse at blive betjent af Studenterugen. Vi fik virtuelt møde hvor alle detaljer blev gennemgået og derefter korrespondancer på e-mail for at sikre at alt gik som det skulle.

Hej Jasmin

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på, mere end du måske lige tror.

Helt perfekt service!

Helt perfekt service!! Have et møde med Katrine Schytt Rasmussen, som var så sød og hjælpsom. Derudover har hun fulgt op på os løbende efterfølgende, og har igennem hele forløbet været til en kæmpe hjælp.
Kan klart anbefales at bestille studentervogn igennem dem!!

16 de novembro de 2021

Hej Mathilde

Det giver et stort smil på læben at læse om jeres oplevelse med Katrine. Jeg glæder mig til at vise hende denne anmeldelse som helt sikkert giver hende endnu mere motivation til at hjælpe endnu flere kommende studenter med at finde den helt rette vogn.

Ha en dejlig aften.

Super god betjening

Super god betjening.
Vi sad to piger, der var helt blanke og ikke havde styr på noget. Efter bare et møde med Studenterugen (Katrine Schytt Rasmussen) havde vi styr på det hele. Nu bare en dag efter mødet, sidder vi med en ordre på vogn og en pakke, der passer til lige vores klasse.

16 de novembro de 2021

Hej Karoline

Mange tak for den flotte anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er virkelig dejligt at høre om jeres møde med Katrine :) Jeg giver hende en kæmpe high five.

Henrik - Studenterugen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais