StyleMeubels.nl Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een vreselijk bedrijf. Op 16 mei een tafel besteld. Na 5 weken wachten werd deze verkeerd geleverd (de bezorger had de verkeerde dozen gecombineerd), waardoor het product onbruikbaar is. Ik heb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles verliep volgens planning. Van bestellen tot aan bezorging heel positief ervaren en het in elkaar zetten van mijn keukenkast ging soepel handleiding boekje was zo duidelijk dat er niks mis kon ga... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik wilde graag toch even weten, waar mijn betaalde tafel blijft!! De levertijd is niet voorbij, maar ongeveer, ik had een uiterst vriendelijke jongen aan de telefoon, en vertelde me dat de tafel over... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mag achteraf betalen, dat komt goed uit klantenservice erg vriendenlijk, zeer goede bezorgdienst, ga het dressoir victoria nog inelkaar zetten na 22 Juni. Erg mooi.

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de mobília para sala de estar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Online design meubels bestellen bij StyleMeubels zoals tv meubels, dressoirs, schoenenkasten voor betaalbare prijzen. Veilig kopen en Gratis verzending.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

120 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Min bestelling was er heel snel, binnen 4 weken!! Contact verliep goed.
Minpunt, er wordt tot aan de voordeur geleverd.
Helaas het meubel nog niet in elkaar gezet.

11 de setembro de 2025

Mooi kast

Kast is binnen het termijn bezorgd. Netjes afgeleverd. Tussentijds contact gehad en word netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.

3 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters!

Ik bestelde hier 6 stoelen en deze werden geleverd met een week vertraging in een heel slechte staat.
In 2 bijeen geplakte dozen met overal plastiek en ismo afgewerkt met wat zand/vuil.
Ook onbrak bevestigings materiaal voor 1 stoel (die na 1w wel is toegezonden) en voor de zitting te bevestigen waren er geen voorgeboorde gaatjes.
De kwaliteit/afwerking zag er ook ondermaats uit (slordig/vies).
Toen ik zei dat gebruik wou maken van de 14d bedenktijd kon dit enkel door zelf de 2 zware dozen blindelings (geen retour bewijs/melding) te verzenden naar hun op eigen kosten/krachten.
Resultaat is dat ik mijn geld kwijt ben en zelf mocht instaan om ze weg te gooien, want zo een brol zet ik niet in mijn huis!!

3 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Murano 130cm bureau's zijn een must have voor 't oog.

2 keer de murano 130cm hoogglans bureau's gekocht. De vormgeving van deze bureau's is werkelijk fantastisch en super shique. Ik kon met IN3 betalen wat super fijn is en de communicatie was prima per mail. Wel wil ik mee geven dat als je op vakantie gaat dit duidelijk op je website moet vermelden zodat klanten rekening kunnen houden met een langere reactie tijd. De levertijd is wat aan de hoge kant maar wanneer je je bedenkt dat dit gemaakt word op het moment je je order plaatst is 6 - 8 weken helemaal niet zo gek. Mensen zijn té gewend geraakt aan vandaag besteld morgen in huis en met dit soort meubels moet je deze verwachting gewoonweg niet hebben. Al met al een prima ervaring en als je het geduld kan opbrengen dan zou ik 't absoluut aanraden.

7 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.