Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is extra leuk als je een pakketje krijgt waar een lief kaartje bij geschreven is en ook een kleine versiering heeft op de enveloppe (dit geval een leuke sticker) verder alles netjes verlopen. Prim... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had met spoed gebaksdozen nodig. Ik heb het bedrijf nog laat in de avond kunnen bereiken via Whatsapp en aangezien ik dichtbij woon, kon ik het de volgende dag nog ophalen. Het was super betaalbaar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime sortering van het product wat ik zocht. Snel geleverd, stevige verpakking en daarnaast leek het op een mooi kadootje. Nog even contact gehad met de klantenservice die snel en correct reageerden.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento para decoração de bolos
  2. Equipamento para padaria

Ik verwelkom je graag in mijn zoete wereld van patisserie. Hier vind je alle essentiële en unieke producten voor jouw creaties. Mijn jaren lange ervaring in de patisserie heeft voor expertise gezorgd in hoge kwaliteit producten. Met de passie die ik heb voor het vak volg ik alle trends. Deze kennis deel ik graag met jullie. Voor zowel hobby als professionele projecten kun je hier al je producten vinden. Als je advies nodig hebt sta ik voor je klaar.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

142 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

67 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Excellent store

Excellent store! Fast delivery, products arrived well packaged and exactly as described. Great quality and excellent service. I will definitely order again. Highly recommended!

15 de julho de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

The job is done very fast

The job is done very fast. Giving for sending tk customer as well is fast. Very nice!

1 de julho de 2026
logótipo da Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie

Resposta da Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie

Thnak you so much for nice review. We are happy to that we have next happy customer. See you again!

Quality products

The food colours I bought were great! A multi-latered service, I wish you had a walk in shop So I would be there every day🙊👏💕

3 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb mijn pakkiet niet gekregen.

Sugar Garden heeft vandaag contact met me opgenomen. Alles is duidelijk uitgelegd. Dat ik het pakket niet kon ophalen, is volledig de schuld van PostNL. Sugar Garden heeft het pakket op tijd verzonden. Na het telefoongesprek van vandaag heb ik er vertrouwen in dat het pakket zal aankomen. Mijn excuses voor de recensie die ik heb geschreven. Ik wil benadrukken dat Sugar Garden het uitstekend heeft gedaan. Ze reageerden erg snel en het gesprek verliep prettig. Met vriendelijke groet ❤️

13 de abril de 2026
logótipo da Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie

Resposta da Sugar Garden de leukste bakspullen&taartdecoratie

Geachte Ewa,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot. Wij betreuren de ontstane overlast. Als Sugar Garden hebben wij ervoor gezorgd dat het pakket tijdig verzonden en geleverd werd. Helaas hebben wij geen invloed op defecten bij PostNL.

Het spijt ons zeer dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen vanwege een defecte pakketkluis. Wij zullen contact opnemen met PostNL om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Wij verzoeken u om geduld te hebben, en we zullen u spoedig informeren over de voortgang.

Sugar Garden