Ik wilde al heel erg lang Japanse messen vanwege mijn passie voor koken. Toen kwam ik bij deze website terecht en heb het 3-Delige Sumisu messenset in het zwart besteld, nadat ik via de site advies ha... Ver mais
Ten eerste dacht ik dat er maar één bestelling was doorgegeven terwijl ik er twee had geplaatst. Had idd maar één bevestigingsmail gekregen. Heb dit doorgemaild en kreeg meteen antwoord dat alles... Ver mais
Deze messen doen me beseffen dat ik jarenlang gesneden heb met botte rommel.. Het is niet te geloven! Je ziet en voelt direct het hoogwaardige materiaal. Ervaar Sumisu's zeer fijne grip, zodra je begi... Ver mais
Sumisu Knives is dé webwinkel voor Japanse messen. Gemaakt van vlijmscherp damasstaal en een houten handvat. De Japanse koksmessen zijn geschikt voor iedere hobby -en chefkok. Met deze messen tover je in een mum van tijd heerlijke sushi -of barbecuegerechten op tafel. De messenset bestaat uit koksmessen voor vis, vlees, groente, fruit en kruiden. De messen worden geleverd in een luxe cadeauverpakking en zijn daarom leuk om te geven of te krijgen.
Hoofdweg 52, 1433JW, Kudelstaart, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
great product
company communicate when out of stock and make arrangements
fast delivery… thank you

Resposta da Sumisu Knives
Fantastisch mooie kok messen met levenslange garantie

Resposta da Sumisu Knives
Prima ervaring, snelle levering. Het messenblok was niet op voorraad maar gelukkig kwam het nog op tijd binnen. De communicatie is heel goed en er wordt vaak snel gereageerd.
De messen zijn prachtig en erg fijn in gebruik, mijn vriend is er heel blij mee.

Resposta da Sumisu Knives
Het gekochte mes is heel goed en ik vind het een hele ervaring om er mee te werken.

Resposta da Sumisu Knives
Mooie informatieve website. Snelle levering. Prachtige messen.

Resposta da Sumisu Knives
Heb dit doorgemaild en kreeg meteen antwoord dat alles ok was.
Ten tweede heel snelle levering en Ten derde heel mooie en nette verpakking.
Top!

Resposta da Sumisu Knives
Spijtig met de versturing pakje door Postbus NL, altijd problemen.

Resposta da Sumisu Knives
Dit koksmes is werkelijk een aanwinst voor iedere keuken. De kwaliteit straalt er vanaf: het staal voelt solide, de afwerking is strak en het heft ligt perfect in de hand. Maar het meest indrukwekkende is zonder twijfel het snijvermogen. Het mes glijdt moeiteloos door vlees — alsof je door boter gaat — waardoor zowel voorbereidend werk als fijnere snijtaken een stuk aangenamer worden.
Sinds ik dit mes gebruik, merk ik dat koken nog leuker en efficiënter is geworden. Ik kijk er dan ook naar uit om er nog heel veel mooie momenten mee te beleven in de keuken. Een absolute aanrader voor zowel hobbykoks als professionals!

Resposta da Sumisu Knives
goede service mooie verpakking en een zeer mooi handgemaakt mes

Resposta da Sumisu Knives
Mooi kwaliteitsmes toegestuurd gekregen en vakkundig ingepakt Zondagavond besteld en dinsdag netjes afgeleverd.

Resposta da Sumisu Knives
Gekocht voor mijn echtgenoot, hij houd van koken! Prijs kwaliteit super, komt ook in een mooie geschenk verpakking. Snelle levering, zeker een aanrader!!

Resposta da Sumisu Knives
De messen zijn binnengekomen in een nogal grote doos, maar de messen zijn in oerfecte conditie aangekomen en na de eerste paar snijbeurten bevallen ze heel erg goed! Ook leuk die kleine gebruiksaanwijzingen erbij