Ik had geen bevestiging ontvangen van mijn last minute boeking. Mailtje gestuurd. Binnen heel korte tijd persoonlijk antwoord per mail retour ontvangen 👍
Leia as opiniões dos outros
The location is so relaxing and calm. And you can easily travel tot bigger towns like Goes and Renesse. We enjoy the appartments being so close to the square with small children. The inside playground... Ver mais
Heel fijn verblijf gehad op Summio Parcs Aquadelta. We verbleven 5 dagen in een appartement. Deze was knus met zijn 4en maar goed te doen! Het appartement was schoon en had alles was je nodig had.... Ver mais
Heel fijne week gehad. Echter was het appartement wel bloedheet zelfs met alles dichthouden en was slapen bijna niet te doen omdat er ook geen raam boven was, heel veel geblaf van honden. Die 2 dinge... Ver mais
Informações sobre a empresa
Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuurlijke watersportactiviteiten, op dit vakantiepark in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor the best quality time. Ook is er op het park het hele jaar door van alles te beleven dankzij de uitgebreide faciliteiten, waaronder het Fun & Entertainment programma met ons vriendelijke huisdier Senno. Summio Parc Aquadelta is jouw ideale vakantiebestemming aan het water!
Informações de contacto
Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS, Bruinisse, Zeeland, Holanda
- +31850130500
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 13% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Werd snel en succesvol geholpen.
Verrassend en goed alternatief
Voordelige en mooie vakantiewoning. Makkelijk te boeken door de overzichtelijke website!
Mooi park
Was iets aan de hand met de kachel, niet moeilijke gedaan en nacht bij gekregen. Netjes opgelost!
De vakantiehuizen en het park zijn…
De vakantiehuizen en het park zijn prima, maar de kosten voor het boeken met een voorkeur is belachelijk! Wij hebben twee huisjes geboekt en het zou fijn zijn als de huisjes dicht bij elkaar zouden staan, maar dat kost je per boeking 35 euro en daar hoeven ze zelf niet eens wat voor te doen. Ook de niet te missen 'Boek nu' kortingcode 'QUALITY' van 50 euro werkt niet, dan krijg je de melding dat de kortingscode niet geldig is. Met twee boekingen loop je zo 100 euro mis. Jammer!
Alles in totaal klopt
Geweldige locatie, heel mooi park en zeer beleefde medewerkers, alles bij de hand.
Gewoon TOP...
Zonder problemen.
Het boeken ging snel en zonder problemen. Volledig vertrouwen in een prima verblijf.
Site is duidelijk en overzichtelijk
Site is duidelijk en overzichtelijk. Maar je moet zelf natuurlijk wel op blijven letten 😉
Erg leuk kindvriendelijk park.
Erg leuk park. Mooi appartement. Animatie vonden de kinderen erg leuk. En voor elke leeftijd is er wel wat te doen. Inclusief zwembad.
Restaurant was wat gehaaste bediening, maar heerlijk gegeten.
Kinderen hebben zich vermaakt en dan heeft moeders ook vakantie.
Meer dan €400 verschil in twee weken – hoe kan dit?
Twee weken geleden heb ik via de Summio website een 4-persoonshuisje geboekt voor een verblijf in juni. Voor deze boeking heb ik ruim €900 betaald.
Tot mijn grote verbazing zie ik nu dat exact hetzelfde huisje, in dezelfde periode, momenteel wordt aangeboden voor ongeveer €500. Dat is een prijsverschil van meer dan €400 binnen slechts twee weken.
Ik begrijp dat prijzen kunnen fluctueren, maar dit verschil is uitzonderlijk groot en voelt voor mij als een trouwe en vroeg boekende klant bijzonder onredelijk. Het geeft mij het gevoel dat vroeg boeken wordt afgestraft in plaats van beloond.
De website moet klantvriendelijker…
De website moet klantvriendelijker worden. Het systeem liep vast toen er een keuze gemaakt moest worden tussen een tweetal boekingsopties. Pas toen er betaald moest worden bleek uiteindelijk dat we niet konden reserveren op de data die we hadden gekozen.
prachtige bungalows en netjes ingericht…
prachtige bungalows en netjes ingericht en onderhouden waar we zeker weer terug komen