Summio Parcs - Vakantiepark Het Drentse Wold Opiniões

Bosweg 10A, 9423 TA Hoogersmilde, NL

Vriendelijk ontvangst. Rustig gelegen park. Huisjes zijn iets gedateerd maar van alle gemakken voorzien en schoon en hebben veel privacy. Prachtige omgeving. Fietsen kunnen in een overkapping staan me... Ver mais

Makkelijke site, duidelijk . Na overname Roompot is er door Summio wel erg bezuinigd op welkoms setje . Erg weinig schoonmaak artikelen.☹️ Drentse wold is een rustig park met vriendelijke beheerde... Ver mais

Op zich goede en duidelijke informatie, echter wil je weten wat het huisadres is van het verblijf dus waar je naar toe moet rijden moet je elders kijken om dat te achterhalen. Waarom niet standaard ve... Ver mais

Heel fijn en rustig park. De vogeltjes fluiten, het park is autovrij en heeft fijne speelplekken voor kleine kinderen. De huisjes zijn prettig ingericht en in de omgeving is allerlei leuks te beleven.... Ver mais

1. Campo de férias
  2. Resort

Gelegen in de natuurrijke omgeving van Hoogersmilde vind je Summio Vakantiepark Het Drentse Wold. Dit rustige, autovrije vakantiepark bevindt zich naast Nationaal Park Drents-Friese Wold; één van de grootste bosgebieden van Nederland. De ideale bestemming om te genieten van wandel- en fietstochten door het indrukwekkende bosgebied of om volledig tot rust te komen. Dankzij de unieke ligging in de provincie Drenthe biedt dit vakantiepark in Hoogersmilde jou the best quality time.

4,6

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

1638 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Makkelijke site

Makkelijke site, duidelijk .
Na overname Roompot is er door Summio wel erg bezuinigd op welkoms setje .
Erg weinig schoonmaak artikelen.☹️
Drentse wold is een rustig park met vriendelijke beheerders.

7 de julho de 2026

Drentse Wold is top 10…

Alles is prima in orde op het Drentse Wold. Het begint bij de receptie zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. De huisjes liggen mooi,zijn gezellig en altijd schoon. En dan omgeving is prachtig om te wandelen,mooie fietspaden overal natuur. Laat het aub zo blijven

17 de abril de 2026

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, snel helder en goed geregeld.
Was goed bevallen de eerste keer met Oud en Nieuw dus maar weer voor dit jaar geboekt.

31 de dezembro de 2025