Sundy Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne geurende desinfectie hand sprayen Snelle levering Zeer goede en fijne klantenservice Ik heb favoriete geuren sankura en lavendel en cherry en nu de limited edition kokos 🥥 Ze zijn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

**Sundy Handspray – Altijd fris en beschermd** Met Sundy Handspray houd je je handen schoon, fris en verzorgd, waar je ook bent. De effectieve formule helpt bacteriën te verminderen zonder w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super handig om mee te nemen, het ruikt heerlijk! Dit was mijn eerste bestelling en zou het nu al jammer vinden wanneer het flesje opgaat en leeg weggegooid moet worden. Hoe fantastisch zou het zijn w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Pla... Ver mais

Informações sobre a empresa

Verfrissende reiniging, waar je ook bent!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

172 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

153 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Topproduct

Super snelle levering. Handig formaat om gemakkelijk overal mee te nemen. Zit altijd in mijn handtas. Bovendien ruikt het heerlijk. Ik ben tevreden.

23 de março de 2026

Niet werkend pompje

Ik had een flesje waarvan het pompje niet werkte. Een mailtje gestuurd naar Sundy en kreeg heel snel een antwoord terug. Het flesje werd vervangen voor een nieuw flesje en ja die werkt wel. En werd ook snel bezorgd! Hele goede klantenservice! Een dikke pluim!

9 de março de 2026

Heerlijk!

Heerlijke geur, handig om mee te nemen, ideaal om cadeau te geven en een top klantenservice!!

15 de janeiro de 2026

Erg tevreden

Erg tevreden: snelle levering, handcreme voelt prettig en niet kleverig, geur is aangenaam en ik krijg geen huidirritatie.

14 de março de 2026

Top product

Lekkere geur, droogt snel en makkelijk om mee te nemen. Snelle levering! Ook leuk om cadeau te geven. Had even problemen met het pompje, dit aangegeven en direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Top service!!

13 de março de 2026

Perfecte klantenservice

Eertse pakket was vermist. Contact opgenomen met de klantenservice en ze stuurden een nieuw op met een extratje. Pakket 2 helaas open ontvangen waarvan 2 sprays ontvreemd werden. Terug contact opgenomen met de klantenservice en ze stuurden de ontvreemde sprays opnieuw op. Super tevreden van de handsprays en van de klantenservice

13 de março de 2026

Super fijn !!

Super fijne dispenser , ruiken heerlijk en plakken niet !!! Ik werk in de zorg en zijn makkelijk mee te nemen en te gebruiken . Een echte aanrader !!!

15 de março de 2026

Geweldig

Eerste bestelling geplaatst met de try out pack. Binnen 2 dagen al ontvangen. Allemaal ruiken ze heerlijk en laten geen plakkerig gevoel achter. Mijn handen voelen schoon en zacht aan. Ideaal voor onderweg! 🥰

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste bestelling geplaatst met een set…

Eerste bestelling geplaatst met een set van 3, aloe vera, ocean en sakura.
Snel ontvangen binnen 2 dagen en de sprays ruiken alle 3 lekker en brengt geen plaklaag aan op je handen. Mijn handen voelen zacht en schoon aan.
Ideaal als je niet in de gelegenheid bent je handen te wassen!! Super

10 de março de 2026

Enthousiaste eerste ervaring 😊

Door deelname aan de Huishoudbeurs voor het eerst kennis gemaakt met Sundy. Wat een fijn product! De hand sanitizers ruiken heerlijk, zijn fijn en gemakkelijk in gebruik én zien er ook nog eens heel mooi uit. De vloeistof plakt niet na aanbrengen en de geur blijft ook een lange tijd goed ruikbaar

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Sundy is een heel goed product

Sundy is een heel goed product. Op de huishoudbeurs goed geholpen ook ten aanzien van een eerdere levering met productiefout. Ter plekke is dit alsnog opgelost. Het product doet wat het moet doen. De geur is lekker. Verpakking is makkelijk mee te nemen. Ze zijn nu iets kleiner. Zeker 5 sterren waard.

26 de fevereiro de 2026