SunnahFoods Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er meget tilfreds med både vare og service. Har utrolig lækre produkter. Jeg nyder hver dag at spise de lækre saftige Medjoul dadler fra Palæstina. Og den stærke Lion Mane, gør min hverdag så meget b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter med høj kvalitet, og relativt hurtig levering. Her finder jeg mange produkter som ingen andre har. Jeg bliver nok ved med at handle her, og jeg kan godt anbefale andre at handle her, fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig vild med deres produktsortiment! Jeg har længe været på udkig efter mange af de her produkter, ud fra et religiøst perspektiv, og kvaliteten er helt i top. Hjemmesiden er super... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse! Jeg bestilte to forskellige produkter. Sea Moss og Shilajit. Pakken kom dagen efter, hurtigt som lovet. Da jeg åbnede pakken var der Shilajit og Soursop, soursop som jeg ik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. Ervanária

Escrito pela empresa

SunnahFoods.dk – Din kilde til næringsrige fødevarer og spirituelle produkter. Vores omhyggeligt udvalgte sortiment afspejler en perfekt balance mellem traditionel visdom og nutidens livsstil. Udforsk vores brede udvalg af helseprodukter, naturlige skønhedsprodukter, og unikke spirituelle produkter, alle udvalgt for at berige din dagligdag.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

68 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårligt smage ,den smager af…

Meget dårligt smage ,den smager af kakao .De har slet ikke brugt mælkechokolade.

4 de março de 2025

Hej Valbona Iseni

Der står klart og tydeligt på vores hjemmeside at vores Dubai chokolade er med 50% mørk chokolade. Som vi synes gør den mere delikat da fyldet allerede er meget sødt. Og heldigvis har vi mange tilfredse kunder som synes at de smager rigtig lækkert. Så ved ikke lige hvorfor du har forventninger om at den skal smage af mælke chokolade. Men vi er da kede af at høre at du ikke kan lide produktet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte 2 plader Dubai chokolade

Jeg købte 2 plader Dubai chokolade. Problemet er at det smager mega anderledes og er lavet i Sverige. Betalte 250,- kr for en gang kopi skrammel. Total skuffet og til dem der har prøvet den ægte vare fra Dubai så vil jeg aldrig anbefale jer at købe herfra..man kan aldrig kalde det Dubai chokolade når det er lavet i Sverige som man først finder ud af når man modtager chokoladen. Du kan jo heller ikke lave en burger og kalde den Big Mac. Eller en en snaps og kalde den rød Aalborg eller en cola og kalde den Pepsi. I kan give den et andet navn, men kan godt se det er et problem for lige nu tar I små 600,- kr pr kg. Og uden det falske navn ville det nok kun være 60 værd.

4 de março de 2025

Hej Claus

Det giver ingen mening det som du skriver. Vores Dubai chokolade er god kvalitet og vi har tusindvis af glade og tilfredse kunder som elsker vores chokolade. Og fordi at du har smagt en chokolade som du synes er bedre i Dubai er jo ikke ens betydene med at vores er dårlig. Vi får lavet vores chokolade af en mester bager/konditor som er kendt for sit gode håndværk og har mega succes. Så betyder det jo ikke at alle andre i hele verden som laver det produkt er en kopivare. Man kan heldigvis ikke have patent på madvarer. Det er jo ligesom at sige at når du bestiller en pad thai i Danmark så er det en kopivare fra Thailand. Og at den smager meget dårligere end når du står i Bangkok og spiser den. Eller hvis man køber danish patries i udlandet. Så vil du sige at det er en kopivare og at at du kan købe en kanelsnegl i Danmark som smager bedre. Kan du se hvor dumt det lyder. Og at du skriver at det har en helt anden smag forstår vi heller ikke. Det er præcis de samme råvarer og teknik der er brugt til at lave chokoladen som i Dubai. At der så er nogle ingredienser der er bedre kvalitet end andre eller passer bedre til ens smag. Foreksempel at nogen foretrækker lys over mørk chokolade er en smagssag. Det er hvad det er men at sige at det slet ikke er samme produkt passer ikke. Ham som laver chokoladen er fra Mellemøsten og tror nok at han kender mere til deres kager og chokolader end dig.

Mvh.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg går tilfreds med produkterne.Jeg…

Jeg går tilfreds med produkterne.Jeg kan godt anbefale SunahFoods

29 de dezembro de 2024

Hej Peter
Godt at høre at du er tilfreds med vores produkter 😃

Tusind tak 🙏

Fejl

Producenten har lavet fejl i chokoladen, derfor ændres min anmeldelse, da sælger har lovet at refundere

10 de janeiro de 2025

Hej Kirsten
Vi er meget kede af at høre at der er sket en fejl. Men det får vi selvfølgelig rettet op på med det samme. Tak for forståelsen. Vi har allerede startet en refundering på de produkter som ikke var i orden. Vi har en 100% tilfredshedsgaranti og ønsker kun glade og tilfredse kunder.

Meget lækre produkter!

Meget lækre produkter!

30 de dezembro de 2024

Hej Mathilde
Vi er super glade for at høre at du er glad for vores produkter ☺️
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Beste og hurtigste

Beste og hurtigste

29 de dezembro de 2024

Hej Tarek
Mange tak for den gode anmeldelse 🙏
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med vores service 😃

👍😊 supergodt tilfreds

👍😊supergodt tilfreds

2 de dezembro de 2024

Hej Fadilj
Super godt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os 😊
Mange tak for din fine anmeldelse 🙏

Fin sortiment

Fin sortiment. Levering var udmærket. Alt i alt: utrolig taknemlig :-) må Allah belønne dem

24 de novembro de 2024

As salamu alaykum Sahra
Wa iyyaki 🤲
Mange tak for den gode anmeldelse 🙏
Vi bliver så glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores service 😃
Barakallahu feeki

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais