Sunny Cars Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

- De huur verloopt vlot en is flexibel qua annulatie e.d.; - Je wordt stap voor stap begeleid in het huurproces (vanaf het boeken tot het afhalen/terugbrengen/schadegeval enz.); - Klantendie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top bedrijf voor het huren van een auto. Alles inbegrepen, geen onverwachte kosten. Auto afhalen aan de balie bij Drivalia, waar ze zeer vriendelijk en behulpzaam waren, top service en geen extra kost... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ondanks dat we op voorhand online alles geregistreerd hadden hebben we meer dan 2 uur moeten aanschuiven bij Movida. Er waren slechts 3 van de 8 desken bemand op een zaterdag om 9.30h. We hebben al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

wat een fijne samenwerking. de dag voor vertrek kregen we sms van sunnycars met het nummer dat we kunnen bellen als er problemen zouden zijn bij aankomst op de luchthaven én een sms van de verhuurfir... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

All-inclusive auto huren? Reserveer uw huurauto bij Sunny Cars voor een zorgeloze autohuur in meer dan 120 landen wereldwijd

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1644 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heel betrouwbaar

Sunny Cars biedt heel wat nuttige informatie voordat je de auto ophaalt. Ook het ophalen en het inleveren van de auto is vlot verlopen.

Enkel bij het inleveren van de huurauto in Firenze stond een medewerker van Autovia aan wie we de autosleutel moeten inleveren, maar je kon niet zien dat die persoon voor Autovia werkte. Hij had geen uniform aan, geen naamplaatje, … We hebben dus wel de sleutels afgegeven door hem te vertrouwen op zijn woord. Ik wil dit vooral in de review plaatsen om mensen hierop attent te maken. Sunny Cars kan hier niks aan doen.

Maar echt een topervaring met Sunny Cars. We huren opnieuw met jullie!

15 de setembro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Steeds zeer tevreden geweest van Sunny…

Steeds zeer tevreden geweest van Sunny Cars maar deze keer viel het wat tegen.
We werden opgehaald met een busje en stonden er als eerste maar toen het busje arriveerde was er een hele rij en werd er een lijst afgewerkt zodat we pas met de 3 de rit mee mochten. Bij aankomst op het kantoor moesten we weer een lijst afwachten waarvan we weer de laatste waren zodat we uiteindelijk maar dan een uur op onze wagen moeten wachten hebben ondanks dat het kantoor maar enkele minuten van de luchthaven gelegen was. Ook de wagen was redelijk hard beschadigd ( veel lakschade, blutsen en krassen en niet in super goede conditie) dit ben ik eigenlijk niet gewoon van sunny- cars. Hopelijk is dit maar eenmalig en hebben we volgende x meer geluk. Mar de firma Hiper zou ik zeker aan niemand aanbevelen.

18 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer propere en mooie wagen

Zeer propere en mooie wagen. Netjes gewassen en vanbinnen piekfijn in orde.
Vlotte service aan de desk en ook bij het ophalen en terugbrengen.
Mooie upgrade gekregen (Skoda besteld, Audi A6 ontvangen).

15 de setembro de 2026

Sunny cars is top

Sunny cars is top ! Alles is netjes geregeld en alle verzekeringen zitten erin. Geen addertjes onder het gras en alles staat ook duidelijk uitgelegd. Ze geven zelfs een nummer waarbij je als er iets mocht zijn hen kan bellen. Hierdoor kan je volledig ontstrest aan je vakantie beginnen. Ik heb nu voor de 4 de keer geboekt en zal ook de volgende opnieuw bij Sunny Cars boeken. Er zullen allicht anderen zijn die 'iets' goedkoper zijn maar als je iets tegen komt, betaal je je blauw aan kosten.

18 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zonder stress een auto huren

Waarom was dit een goede ervaring? Gewoon omdat het Sunny Cars was waar we de auto gehuurd hadden.

Je komt aan en gaat naar de verhuurder die Sunny cars je doorstuurd en alles is geregeld. Echt een aanrader voor als je zonder stress een auto wil huren.

The joy of KIA

Geen problemen met auto en betaling. Geen poging tot oplichterij met overbodige verzekering.
Het kantoor in de aankomsthal van de luchthaven van Treviso liep vlot. Vanaf dan was het ‘van trek uw plan’. De ophaalparking voor Sunny cars, evenmin voor de arbitrerende firma Autovia was op basis van het verschafte plannetje terugvindbaar. Na lang zoeken op de verkeerde naastliggende parking, toch iemand gevonden die aanspreekbaar was. Van dan af liep het weer vlot. In plaats van de bestelde Fiat 500 kreeg ik een kleine zeer recente Kia. Elektronisch full option, automaat er boven op, maar de verschrikkelijkste auto waar ik ooit mee reed. Niet zo een probleem voor dit kort occasioneel gebruik, maar ik beklaag mensen die dit model ooit voor zichzelf gekocht hebben 😉. Eis dus een Fiat!

11 de setembro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Alles is op voorhand duidelijk maar eens op bestemming ben je een nummer.

Er worden heel wat controle-mails op voorhand uitgestuurd, dat vind ik positief, je bent goed geïnformeerd. Wat voor verbetering vatbaar is: in Bari kwamen wij aan de balie maar daar stond een enorme rij en er werd geen onderscheid gemaakt in vooraf ingechecked of niet. Meer dan een uur wachten terwijl er beloofd was dat er een prio-rij zou zijn, niet dus. De auto zelf was prima.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst. Ik had me al voorbereid op opdringerige voorstellen van verzekeringen ed. Niets daarvan, zeer correct werd me medegedeeld dat ik volledig gedekt was. Daarna kreeg ik een folder met de gegevens indien er iets zou voorvallen tijdens de huurperiode. Dezelfde sfeer tijdens het inleveren van de wagen. Prettig om zo ontvangen te worden. Ik heb het beroepshalve ooit anders geweten.

Prettig geregeld!

Reservatie, afhalen en binnenbrengen van de auto is vlot verlopen.
De auto was proper maar viel wel iets kleiner uit dan gedacht. Maar dit was enkel bij de eerste en laatste rit richting de luchthaven een beetje lastig. Algemeen ben ik zeker tevreden van de geleverde service en zal ik ook de volgende keer van jullie diensten gebruik maken.

16 de setembro de 2026