Sunny Cars Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een beetje zoeken naar het kantoor die jullie vertegenwoordigd op de luchthaven. Eens we daar alle documenten hadden gekregen en ingevuld liep alles heel vlot. Ophalen, terugbrengen van de wag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Réservation tres bien. prise du véhicule aussi sauf qu'il serait bien d'avoir sur vos sites des personnes qui parlent en l'occurence le français (pour une grande entreprise comme la votre) car nous vo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie wagen ontvangen, (wel geen uitleg gekregen), vriendelijke personeel! Vlotte afhandeling bij terugkomst. Wat ik me afvraag, op voorhand alle gegevens van beide chauffeurs doorgegeven, ter plaat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele vlotte boeking, met voldoende duidelijke, correcte informatie de hele tijd door. Ter plekke hadden we zelfs het geluk om een auto van een hogere categorie te krijgen zonder meer te moeten betalen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

All-inclusive auto huren? Reserveer uw huurauto bij Sunny Cars voor een zorgeloze autohuur in meer dan 120 landen wereldwijd

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1611 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Nous avons attendu plus de 2h pour…

Nous avons attendu plus de 2 heures pour récupérer la voiture en raison d’un problème dans le système de gestion des priorités de l’agence. Bien que le principe de donner la priorité aux personnes en difficulté soit compréhensible, certaines situations ont été gérées de manière excessive et injuste, ce qui a considérablement rallongé l’attente. Nous avons ainsi perdu toute notre première soirée de vacances et sommes arrivés en retard à un rendez-vous.
Par ailleurs, malgré les conditions indiquant un acompte de 350 €, l’agence a insisté pour en demander 400 €, puis nous a imposé un acompte supplémentaire de 70 € pour une éventuelle utilisation des autoroutes. Celui-ci est toujours bloqué sur mon compte et pourrait le rester jusqu’à un mois. Comme l’agence refusait de nous remettre la voiture sans ce paiement et qu’il était déjà passé 21h, je n’ai pas pu contacter le service de Sunny Car.
Cette expérience a fortement dégradé le début de nos vacances et je suis très mécontente de la manière dont la situation a été gérée.

17 de setembro de 2026

Weer toppie

Het is altijd superhandig om dit via sunny cars te doen. Dit keer wel heel lang wachten op het verhuur kantoor eer we konden vertrekken. Maar verder geen zorgen. Alleen die nieuwe auto's... dat piept voor alles en nog wat. Eens uitgestapt was er rust...

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij aankomst kregen we dadelijk een…

Bij aankomst kregen we dadelijk een behulpzame medewerker aan de balie. Een kwartiertje larrer ko den we al met de huurauto vertrekken.
Prima auto.
Ook bij afgifte stond er direct een medewerker klaar, en werd alles snel afgehandeld.
We zijn zeer tevreden over Gobycars.

25 de setembro de 2026

Heel tevreden over Sunny Cars

Heel tevreden over Sunny Cars! Vanaf de reservatie tot en met het inleveren van de huurwagens verliep alles vlot en duidelijk. Ook tijdens onze langere reis in de Verenigde Staten was het fijn om te weten dat alles goed geregeld was.
De communicatie was helder en de service betrouwbaar. We hebben uiteindelijk een heel aangename en zorgeloze huurervaring gehad. Zeker een aanrader voor wie zonder veel gedoe een auto wil huren in het buitenland!

Classificada 2 em 5 estrelas

een lekke band is een heel gedoe in…

een lekke band is een heel gedoe in Sicilie. Je moet terug naar Catania om een andere wagen op te halen waar je ook bent. Terwijl herstel maar amper 15 werk was. Zelf geregeld.

logótipo da Sunny Cars

Resposta da Sunny Cars

Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Bij pech staan we 24/7 voor je klaar om te helpen en samen naar een oplossing te kijken. Omdat we geen melding via ons noodnummer hebben ontvangen, konden we je helaas niet ondersteunen. Met zonnige groet, Britt

Al jaren tevreden klant!

Wij huren reeds jaren bij Sunnycars en zijn tot nu toe zeer tevreden over de geleverde diensten, de online hulp en de partners. Zowel het boekingsproces als de service zijn prima! Alles is duidelijk en je weet op voorhand waar je aan toe bent. Je krijgt op voorhand duidelijk advies géén bijkomende verzekering af te sluiten en zo vermijd je heel wat gedoe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ter plaatse bij afleveren een…

Ter plaatse bij afleveren een onenigheid omwille benzine nivo. Was bij afhalen niet vol. 482 km rijbereik. De bediende daar werd onbeleefd omdat wagen niet was volgetankt. Ik bracht wagen terug met 620 km rijbereik. Dus meer dan nodig was. Toch zeer onbeleefdecmedewerken aan luchthaven. Maar na telefoon met sunnycars medewerker gerustgesteld waar voor dank.

alles super gelopen

alles super gelopen, 2e keer bij sunnycars geboekt en een bijna nieuwe Golf e-hybrid gekregen bij movida-cars.
Alles verloopt professioneel.
Voor herhaling vatbaar !!!