Top bedrijf voor het huren van een auto. Alles inbegrepen, geen onverwachte kosten. Auto afhalen aan de balie bij Drivalia, waar ze zeer vriendelijk en behulpzaam waren, top service en geen extra kost... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
wat een fijne samenwerking. de dag voor vertrek kregen we sms van sunnycars met het nummer dat we kunnen bellen als er problemen zouden zijn bij aankomst op de luchthaven én een sms van de verhuurfir... Ver mais
Ondanks dat we op voorhand online alles geregistreerd hadden hebben we meer dan 2 uur moeten aanschuiven bij Movida. Er waren slechts 3 van de 8 desken bemand op een zaterdag om 9.30h. We hebben al... Ver mais
Het was een beetje zoeken naar het kantoor die jullie vertegenwoordigd op de luchthaven. Eens we daar alle documenten hadden gekregen en ingevuld liep alles heel vlot. Ophalen, terugbrengen van de wag... Ver mais
Informações sobre a empresa
All-inclusive auto huren? Reserveer uw huurauto bij Sunny Cars voor een zorgeloze autohuur in meer dan 120 landen wereldwijd
Informações de contacto
Diakenhuisweg , 2033 AP, Haarlem, Holanda
- 02 588 95 96
- reservation@sunnycars.be
- sunnycars.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
alles verliep soepel behalve na een…
alles verliep soepel behalve na een vraag om de auto enkele uren langer te kunnen gebruiken wegens een geannuleerde vlucht ( bel dan maar naar Sunnycars...)
Hele goede ervaring. Volgende keer doe ik het terug via deze weg!
Hele goede ervaring
Alles prima geregeld!
Vriendelijke afhandeling van het ophalen en teruggeven van de huurwagen bij AutoUnion in Porto (luchthaven). Goede uitleg. Perfecte auto (Seat Ibiza). Shuttlebus perfect geregeld van en naar de luchthaven.
Vlotte service
Vlotte service, snelle afhandeling bij in -en uitchecken!
Een auto naar keuze! (in een een bepaalde categorie)
De fastlane, een echte aanrader.
De fastlane en de registratie vooraf maken dat de ophaling van de wagen enorm vlot en snel verloopt. Volledige omnium is inbegrepen. Gewoon instappen en vertrekken zonder zorgen.
Na de inlevering wordt de waarborg dadelijk terug vrijgegeven.
Alles was top
Alles was top, zeer goede wagen Dalcia. Zeer goed om in de vele bergen te rijden en zuinig in verbruik . Ophaling en inleveren van de wagen verliep vlekkeloos. Ik maak steeds gebruik van Sunny cars, òok met de volledige verzekering geeft het steeds een goed gevoel om waar maar ook een wagen te huren.
Alles was vooraf mooi geregeld
Alles was vooraf mooi geregeld. Het ophalen van de wagen verliep bijzonder vlot, zonder administratieve rompslomp.
Sachant que je suis très bien couverte…
Sachant que je suis très bien couverte auprès de sunny car, l'agence à quand même essayé de me fourguer l'un ou l'autre produit d'assurance, dommage
Alles weer eens perfect verlopen zoals…
Alles weer eens perfect verlopen zoals altijd.
Zeer goede service !
Het all-in pakket van sunny cars is…
Het all-in pakket van sunny cars is uitstekend, boeking eenvoudig en snel. Ook de app is handig voor opslaan van fotos bij ophaling en inlevering. De auto van de verhuurmaatschappij (autovia) was behoorlijk vuil bij ophaling. Vrij snelle afhandeling bij zowel ophaling als inlevering op luchthaven.
Facilité d’utilisation
Facilité d’utilisation, prix très concurrentiel, clair et output est compris ( full assurance
Gobycar Bilbao heeft eigen procedures
Vlotte afhandeling maar de procedure bij ophalen van de wagen was niet zoals aangegeven. Geen contract om te tekenen , ook tweede chauffeur hoefde niet te tekenen. De beelden van de wagen met de schade werden getoond. Eigenlijk niet nodig ? om zelf fotos te nemen?
Sixt
Bij sixt kregen we eerst een kia, na paperassen en auto nazien bleek gordel passagier niet goed te werken. Andere auto, toyota yaris, terug nazien en vertrekken. Na even te rijden bleek kopeling te slippen. Nr sixt gebeld en uitgelegd wat er met de auto was, advies van persoon was gewoon doorrijden. Bij aankomst in GOZO mailde ik sixt dat ik niet verantwoordelijk was voor verdere schade, ik kreeg als antwoord even langs te komen wat ik niet meer gedaan heb natuurlijk. Wel vertrouwde ik de wagen niet meer, we hebben er dan ook zo weinig mogelijk meegereden. Bij het inleveren heb ik dit gemeld aan de persoon die de wagen in ontvangst nam.
Personnel was wel vriendelijk.
Foei Golfauto
Over de gehuurde auto niks dan goed.
Overdracht en ontvangst door golfauto laat te wensen over, heel jammer. Golfauto wou ons 50 euro extra laten betalen voor ontvangst buiten de openingsuren, half acht terwijl wij een vlucht hadden om 10.15u.
Door weigering van onzentwege nog wat dreigementen dat we zeker niet de auto niet mochten verlaten voor acht uur. Bij inlevering om 8.20u niemand gezien van Golfauto terwijl een collega van een andere maatschappij haar nog net gezien had, vreemd.
Zowel bij aankomst als bij vertrek enige frustratie onzentwege, echt jammer voor de reputatie van Sunny Cars waar we al enkele jaren klant zijn en steeds heel correct behandeld geweest zijn.
Eenvoudig te boeken. Geruststellend dat een backup beschikbaar is.
Eenvoudig om online te boeken.
Geruststelling dat het om het 'volledige pakket' gaat.
Herboeken tijdens verhuur onmogelijk
Alles verloopt vlot tot er een aanpassing aan de boeking nodig is.
Sunny cars stuurt u door naar de eind verhuurder en die zegt dat ze niets kunnen aanpassen omdat de booking voa sunny cars verliep.