Super Bilpleje Aalborg Har haft min Volvo 240 GL på besøg, den fik den helt store tur, bilen er ren og skinner som aldrig før, godt arbejde, i får fem ud af fem stjerner, jeg kommer helt sikkert igen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vores bil har stået ude hele vinteren og trængte til forårsrengøring. Vi fik god vejledning i.f.t. valg af klargøringspakke og hentede efterfølgende en skinnende ren og velduftende bil hos Super Bilpl... Ver mais
Har netop i dag, den 10-02-2025, hentet min bil fra en rengøring hos Super Bilpleje, Aalborg. Aftalen var en pakke 4 (ind- og udvendig rengøring) samt en gang motorrens. Alt er udført til min stor... Ver mais
Afleverede bilen kl 10:00 rengøringen var købt gennen deal dk Bilen er en Corolla Cross fra 2023, den er støvsuget og tørt af hver måned, så ikke specielt beskidt! Men dealen beskriver at det er d... Ver mais
Lever ikke op til det lovede!!
Købte en deal på en total klargøring af bilen. Værdi skulle efter det oplyste være 4600 kr. Pris for deal var 1500 kr. Bilen var fint vasket udvendigt med undtagelse af skørterne, der slet ikke var rengjort. Bilen havde IKKE fået en shinebehandling som oplyst i deal. Fint rengjort indvendigt, men måtte selv tørre efter for at fjerne plejemiddel, der var brugt rigeligt af. Det løb ned af dørene.
Motorrum var afvasket, med var ikke skyllet ordentligt efter, hvorfor der var grå/hvide tæringer på motorskjold.
Dealen var bestemt ikke mere værd end det betalte beløb.
Tilmed var indehaver sur og utilfreds med, at jeg henvendte mig dagen efter for at klage over klargøringen.
Jeg kan ikke anbefale stedet.
Vi har lige været ved Superbilpleje og…
Vi har lige været ved Superbilpleje og fået den helt store tur af bilen, både udvendigt og indvendigt.
Det var en rigtig god oplevelse, bilen stod næsten ligesom da vi købte den som ny. Utrolig flot arbejde alle pengene værd.
Service var i top venlig betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.