Supergoed Spaans Leren S.L. Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Er wordt beloofd dat je in 8 weken Spaans kunt spreken. Ik heb de cursus consciëntieus gevolgd tot het einde, alle huiswerk gemaakt en gecontroleerd, video's gemaakt van alle opdrachten, de examen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is super leuk om spaans te leren via supergoedspaansleren.nl Er zijn podcast van elke les en filmpjes samen met Cintha en allerlei oefeningen,werkwoorden, veel spaanse woorden. Makkelijk zinnetjes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De methode die Cintha gebruikt is heel goed. Je kunt de instructievideo's en de lesmethodes eindeloos herhalen. Ik ben heel druk en qua leren heel chaotisch, ik ben snel afgeleid. Ik luister dus ook r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ga regelmatig naar Spanje op vakantie en had behoefte om spaans te leren . Op you tube staan verschillende dingen en duolingo ook geprobeerd , maar daar wordt je gek van de reclame. Uitendelijk wat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola de Gramática

In 8 weken, 30 minuutjes per dag spreek jij Spaans met de Beginners en het vervolg de Semi-Gevorderen. Levenslang toegang. Dit komt door de simpele korte stapjes die je alleen maar hoeft te volgen. Je krijgt alleen de grammatica die je echt nodig hebt. En elke Spaanse situatie. . Altijd 2 begeleiders. Een Spaanse en een Nederlandse. Podcasts voor onderweg. Altijd hulp. Geschikt voor alle leeftijden, mensen met dyslexie. En een talenknobbel bestaat niet. Succes gegarandeerd! Deze unieke lesmethode is ontwikkeld door Cintha van Marrewijk in 1996 die toen ook in jouw schoenen stond en zo snel mogelijk Spaans moest leren spreken. En dit heeft zij mogelijk gemaakt voor iedereen. Duizenden mensen doen al mee.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

105 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Echt super goed Spaans

Wat een lekkere les methode. Ook het fonetisch geschreven stukje. De zinnen zitten op deze manier snel en makkelijk in je hoofd. Herhalen schrijven luisteren en ik.... Zeg de woordjes en zinnen tegen mijn hond. Whahaha leert hij ook gelijk Spaans.
Veel succes Cintha,

1 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Toen ik 4 jaar geleden naar Spanje…

Toen ik 4 jaar geleden naar Spanje verhuisde wou ik voorbereid zijn met een basis aan Spaans.
Avondonderwijs duurde enorm lang en ik moest me telkens verplaatsen, door weer en wind, dat zag ik niet zitten.
Ik maakte via Facebook kennis met de cursus Beginners van Cintha en deze manier van Spaans leren sprak me onmiddellijk aan.
Na het volgen van de Beginners cursus heb ik ook de Semi-gevorderden gevolgd. Het ging vlotjes, ondanks mijn niet meer zo piepjonge leeftijd.
In Spanje kon ik mezelf goed behelpen, deuren gingen open omdat ik een beetje Spaans sprak.
Voor een Spanjaard hoeft het niet foutloos te zijn, als je probeert helpen ze je waar ze kunnen.
Op mijn eigen tempo, lekker thuis... En ik kan hem zo vaak opnieuw doen als ik wil! Geen onnodige grammatica, maar de dingen die je in de praktijk nodig hebt, geweldig!!!

26 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

De theorie van de taal is prima

De theorie van de taal is prima. Maar de video lessen zijn erg lastig te volgen. Veel lachen en afleidende informatie, waardoor je veel info mist. Dan weer muggen, dan weer omstanders of de buren. Of de hele les een blaffende hond. Dat kan beter.

24 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

De aanstekelijke lach van Cintha doet leren!

Cursus is heel goed opgezet en de videos zijn heel leuk opgenomen en lekker nonchalant, niet zo statisch maar ook serieus. Vooral de vrolijke en aanstekelijke lach van Cintha heeft bij mij ervoor gezorgd om alle les videos te kijken en dan daadwerkelijk de oefening te maken. Elke dag een nieuwsbrief met een klein lesje, een uitdrukking, een uitleg over grammatica regeltje, een oefeningetje zijn kort en leuk genoeg om ze echt even door te lezen. Dank Cintha!

26 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Écht duidelijk, makelijk en verstaanbaar

Zeer duidelijke en makelijke leermethode.
De cursus leert je op een vlotte manier alles wat je moet weten, en de les videos maken ook de uitspraken helder.

Ook livestreams bijwonen, is zeer leerzaam.

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Cintha en een goed concept

Cintha heeft echt een goed concept, studeren waar en wanneer je kunt.
Elke dag, zolang je wil, vragen wat je wil en echt, echt gewoon heel makkelijk.
En heel fijn je kunt uit verschillende cursussen kiezen.
En absoluut niet duur.
Ik zeg, probeer het!

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dankjewel Cyntha om op een toffe

Dankjewel Cyntha om op een toffe, originele,duidelijke manier de Spaanse taal voor mij toegankelijk te maken!!!! Met een beetje discipline en elke dag even tijd te maken raak ik heel ver!!! Ondertussen voel ik mij minder gestresst om Spaans te spreken!!!! Dikke dikke dank je wel❤️❤️❤️

25 de julho de 2025