Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt... Ver mais
Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... Ver mais
Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och fö... Ver mais
Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Supersnabb leverans. Bra packat. Själva propparna fungerar som utlovat. 3 olika storlekar och maken tog de största och säger att de funkar bra.
God service och trevligt företag. Mitt barnbarn har bäst hunnit prova de en dag men då gillade han det.
Snabba svar och trevligt bemötande när det var fel på produkten. Dessa har verkligen hjälpt dottern både i skolan och vid miljöer som krävt det.
Klar å tydlig beskrivning av produkterna. Enkelt att förstå hur man ska göra beställningen. Samt en super bra å trevlig kundservice som svara snabbt å bra

Resposta da SuperParents
Snabb leverans. Bra kontakt med företaget. Märks att de e seriösa.

Resposta da SuperParents
Skönt att få ta del av vad andra pratar om utan att behöva höra allt oljud i bakgrunden.

Resposta da SuperParents
Mittenstorleken var den som passade mig. Tidigare hade jag deepsleeps liknande variant som har mjukare "stav," vilket möjligtvis var lite mjukare men svårare att få in i örat och "plugga igen ordentligt" Därav mer ljudinsläpp.
Denna öronplugg blockerar ljud mycket bra och är lätt att få in i örat, i början var jag lite skeptiskt för komforten och orolig för en skavande känsla, men detta har övergått till att kännas mer än godkänt, även för att kunna sova med dem. Jag kan även sova med dem på sidan vilket jag aldrig klarat med några andra pluggar tidigare. Dessa har räddat mina nätter då jag bor på 1a våningen och det låter från värmerören i källaren. Mycket lugnad och stressar inte inför natten som jag gjort tidigare. Hoppas att de gör så att man kan köpa enbart en storlek i framtiden och inte tre olika.

Resposta da SuperParents
Super god service da pakken blev hos dao- der blev uden problemer sendt en ny. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her

Resposta da SuperParents
Fantastisk service och otroligt generösa!
Tack- jag är så nöjd!

Resposta da SuperParents
Väldigt bra produkt min tio åring är väldigt nöjd och säger att den är super bra, och det har bra ljudisolering i klassrummet. Han änvander den även hemma också. Vi är super nöjda. Bra service uppskattat att ni hörde av er och kollade om jag fått hem produkten. Starkt rekommendera.

Resposta da SuperParents
Produktet er sendt direkte fra hjemmesiden alibaba.com med en leveringstid på over 14 dage!
Havde jeg vidst det havde jeg ikke støttet denne virksomhed. Deres ørepropper er hypet og er SLET ikke prisen værd! Billigt plastisk til overpris!

Resposta da SuperParents
Gode ørepropper. Dejligt de kommer i tre størrelser hver pakke, så de passer første gang. Billigere end de "smarte" mærker.

Resposta da SuperParents
Bestilte et sæt ørepropper d. 2. December og pengene blev trukket d. 4.
Jeg kan se forsendelsen er oprettet d. 2. December uden siden at have flyttet sig.
Jeg har været i kontakt med kundeservice, som blot beder mig kontakte Dao, som jo ikke har modtaget pakken. Jeg har sidenhen skrevet til dem uden held/svar
Der er nu gået 16 dage siden bestilling og en pakke som stadig ikke flytter sig. Hører jeg ikke fra firmaet i løbet af i dag, har jeg besluttet at gå til politiet, da de også fralægger sig ansvar for forsendelsen.
Ærgeligt at bestille en julegave i god tid og ende op i den her situation, formentlig uden gave.
Kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst.

Resposta da SuperParents
Personligt bemötande. Prisvärda och kvalitativa produkter. Smidig beställnings- och leveransprocess.

Resposta da SuperParents
Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre störd av sambons snarkande, och på jobbet slipper jag bli lika trött i huvudet av de höga oljuden från olika maskiner. Jag är nöjd! Och skulle rekommendera dessa till de som inte ännu provat.

Obs obs!
FAKE VIRKSOMHED!!!!!
Var så dum ikke at læse herinde først, og laver en bestilling midt november! Pengene er trukket og vi ser ingen varer, og samtidig så kan jeg se at leverings tiden bliver skubbet og skubbet!! Det er dybt fake, og du kan ikke få fat i nogen! Har forsøgt kundeservice 2 gange, uden svar ..
I bliver anmeldt!!

Resposta da SuperParents
Helt almindelige ørepropper der kan købes i de fleste byggemarkeder til under 30 kr. De markedsføres her som særligt velegnede til folk med adhd eller autisme.
Rent bedrageri

Resposta da SuperParents
Kineservarer (ørepropper)uden virkning. Køb ikke noget af dem, det er scam.
Re: Returnerer gerne, betaler i returfragten som nok er dyrere end produktet

Resposta da SuperParents
Jeg betalte 360 kr for 3 sæt med snor.
Det var lige til skraldespanden bagefter, sendt direkte fra Kina.
Produktet havde ingen effekt.
Rent snyd, desværre.

Resposta da SuperParents
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.