Samlet set en rigtig god oplevelse ved superprice i forbindelse med køb og returnering af et GPS ur. Først en skuffelse at uret ikke kom til at virke ordentlig. Muligvis skyldtes det et defekt ur.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeserivce, som man sjældent møder andre steder. Vi købte et smartwatch til vores søn, som vi desværre havde udfordringer med, at få til at virke korrekt. Uret blev straks ombytte... Ver mais
A empresa respondeu
Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Dinamarca
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
der kan ikke være noget at klager over, bestilt og afsendt samme dag
Det var en hurtig og effektiv handel og varen levede op til min forventning.
God service og hurtig afklaring
Jeg modtog en defekt vare og troede først, at der ikke var reklamationsret. Det viste sig at være en misforståelse, og kundeservice var rigtig hjælpsomme og venlige i processen. Sagen blev løst hurtigt og i en god tone, og jeg er tilfreds med resultatet.
Super service, god kommunikation, gode priser og hurtig levering alt i alt en rigtig god oplevelse og kan klart anbefale andre at handle hos dem :-)

Hurtigt levering
Vi oplevede en udfordring med det ene produkt og det blev løst hurtigt og professionelt
Vi handler gerne der igen

Resposta da Superprice.dk
Først en skuffelse at uret ikke kom til at virke ordentlig. Muligvis skyldtes det et defekt ur. Og endte med at returnere det.
Men super dejligt at have en konstruktiv positiv dialog med Jannick igennem processen. Dejligt med hurtige svar når noget ikke går som det skal, hvilket skaber lidt frustrationer. Har fået pengene tilbage. Nemt at sende uret retur. Og fin forståelse for problemet.
Vil gerne handle der igen. Og anbefale andre det samme. Tak.

Resposta da Superprice.dk
Det kan godt være det undrer superprice.dk jeg vælger og skrive en anmeldelse på trustpilot.
At i prøver og ligge det over på jeres kunder at i ikke leverer til den tid i skriver.
Det kan man så sige er for meget.
Jeres kunder skal udvise forståelse og have tålmodighed.
Men alt i alt kommer jeg ikke til og handle ved superprice.dk igen længer er den ikke.
Rigtig god kundeservice,god kontakt👍🙂
Lynhurtig levering🙂👍👍👍👍👍👍👍
God købsoplevelse=+++++++++++++++

Resposta da Superprice.dk
Hurtig levering og god service. Jeg var især glad for deres kundeservice. Jeg havde skrevet forkert e-mail adresse på min ordre, og da jeg efterspurgte info omkring min ordre, fik jeg meget hurtigt svar, som var både grundigt og tålmodigt, eftersom det var mig der havde begået en fejl. Det var en positiv oplevelse at handle her. Kan anbefales.

Resposta da Superprice.dk
Bestilte fredag morgen. Og varen kom allerede om lørdagen. Så er fuld ud tilfreds. Og vil da handle hos Superprice igen
Så ærgerlig over at der er gået 6 dage siden mit køb (4 af dem er hverdag) og jeg har stadig ikke fået en besked eller mail på hvor langt min ordrer er. Lever ikke op til 1-2 dages levering som der loves på deres side

Resposta da Superprice.dk
Superprice har fornylig behandlet en reklamation på en PS4 controller for undertegnede. Det blev håndteret så fint. Vi blev bedt om at udføre nogle tests og dokumentere ved video hvilket jeg mener er meget fair. Da endelig test var udført fik vi en ny controller og den gl. blev skrottet. Rigtig fin service og rigtig god tone i korrespondancen. Thumps Up!

Resposta da Superprice.dk
Fantastisk service. Lynhurtig reaktion og ombytning af en vare, selvom det drejede sig om et forholdsvis ringe beløb. Jeg anbefaler Superprice til alle omkring mig med god samvittighed.

Resposta da Superprice.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.