Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais
A empresa respondeu
Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais
A empresa respondeu
Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais
Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.
França
Jeg er svært fornøyd med Superprof så langt.
Praktisk plattform for både lærer og student!
Jeg kan virkelig anbefale :)
Jeg er ny på Superprof, og alt fungerer bra så lenge. Har fått tre ivrige elever på to uker.
Veldig lettvint og en super måte å bli kjent med arabisk på ( for min del) Noor har lært meg veldig mye på mine to timer hittil og jeg har kjøpt en 10 timers pakke. Gleder meg stort til fortsettelsen. Veldig bra!!
Veldig lett og oversiktlig portal - enkelt å finne en passende lærer. Ikke minst enkelt med å melde seg ut når vi ville.
Når jeg får avslag på forespørsel kommer det «samme» tekstinnhold flere ganger i samme melding. Og det kan legges opp til ny tekst for hver lærer man sender forespørsel til, altså ikke kopiert fra sist.
Ellers veldig fornøyd😊
Veldig enkelt og profesjonelt opplegg!
Vi fant fort en dyktig og flink lærer. Det er stort utvalg av lærere og høg kompentanse i Superprof.
Hyggelig og iherdig skole-elev som kunde. Han var ivrig og vi fikk ham igjennom videregående tysk nivå 1 med et utmerket resultat på privatisteksamen.
De stjeler penger fra meg. Jeg trekker 399 kr i måneden uten at jeg har benyttet meg av deres tilbud. På spørsmål om å få refundert mine penger, svarer Monica at det ikke er mulig. Her følger kopi av korrespondansen med Monica som velger å skjule sitt etternavn:
For en måned siden betalte jeg 399 kr for å få sende én melding til en privat lærer i Norge.
I dag ser jeg at dere automatisk har trukket meg igjen med 399 kr. Hvorfor?
Jeg har ikke vært inne på deres nettside etter den éne gangen. Vennligst refunder mine penger da jeg ikke har benyttet meg av deres nettside mer en én gang.
På forhånd takk og ha en fin dag videre.
Hei Afshin,
Takk for at du tar kontakt med oss på Superprof.
Da du sendte din første kursforespørsel, gikk du gjennom en betalingsside hvor du oppga dine betalingsinformasjoner. På siden står det tydelig Elevpasset - månedsabonnement, samt at elevpasset tillater deg å sende forespørsler til våre lærere.
Da forespørselen ble sendt til Asbjørn, mottok du en e-post med tittelen: "Elevpasset – Forespørsel sendt, eventyret starter!", hvor det står klart og tydelig at dette beløpet på 399kr trekkes så snart din lærer aksepterer din forespørsel. Det står også videre at elevpasset er et automatisk fornybart månedsabonnement, uten bindingstid, som når som helst kan avsluttes fra ditt dashbord.
Denne informasjonen er også tilgjengelig på våre nettsider (blant annet på "ofte stilte spørsmål", samt våre juridiske vilkår).
Du mottok enda en e-post den 30.12 som minnet deg om at ditt elevpass ville bli fornyet om 5 dager, hvor følgende informasjon var inkludert: "Ditt Elevpass blir fornyet om 5 dager til, beløpet blir trukket fra din tidligere oppgitte betalingsinformasjon. Dette Elevpasset gir deg tilgang til hele Superprofuniverset, til alle lærere, i alle fag".
Da du ikke utførte noen handlinger for å forhindre dette, har elevpasset blitt fornyet, og vi kan dessverre ikke refundere det. Vennligst se våre juridiske vilkår her:
Derimot kan jeg bekrefte at ditt abonnement er nå blitt avsluttet da du slettet din profil, og du vil ikke bli trukket på nytt.
Hva det gjelder kontoen du slettet, er den registrert som slettet i våre systemer. Jeg ser derimot at du i etterkant av slettet konto, opprettet en ny konto i går kveld med samme e-postadresse. Det er altså denne nye kontoen du kommer til når du logger deg inn, og da det ikke er registrert et elevpass på denne kontoen, er heller ikke fanen "elevpasset" tilstede.
Ta gjerne kontakt om du skulle ha flere spørsmål.
Med vennlig hilsen
Monica
Monica Superprof
{#HS:1386188637-858542#}
Show quoted text
Hei, kan du vennligst ringe meg på 92829245?
Show quoted text
Jeg har ikke registrert at dere har sendt meg epost. Dette fordi jeg ikke visste at Superprof er deres selskap. Jeg trodde det var spam eller reklame. Dette fordi min epost er full av liknende eposter som jeg rett og slett ikke rekker å gå gjennom. Jeg må innrømme at jeg ikke leste detaljene for kontrakten den gang jeg opprettet en profil hos dere. Jeg car bare ute etter å finne en lærer til min 15 åring som ønsket å lære seg fysikk. Og jeg fant en lærer ved første forsøk og det ble Asbjørn. Deretter har jeg ikke vært inne på siden og jeg trodde de 399 kr jeg betalte var fordi jeg fikk svar fra Asbjørn. Jeg overlater resten av saken til Deres samvittighet. Dersom De setter Dem i mine sko, og har ved uvitenhet blitt belastet med 399 kr ekstra for en tjeneste De ikke har benyttet Dem av, vil jeg tro det er mest rettferdig at beløpet blir refundert.
Håper på et positivt svar og med ønske om et godt nytt år.
On Tue, 5 Jan 2021, 11:22 Superprof NO, > wrote:
Hei igjen Afsin,
Jeg forstår at du ønsker en refusjon for fornyelsen av elevpasset.
Vi sendte deg flere e-poster så vel som at informasjonen om våre tjenester både var tilgjengelige på våre nettsider og på din profil (under "elevpasset" hvor du hadde oversikt over ditt abonnement, dato for fornyelse og mulighet for å avslutte det). Vi kan dessverre ikke påta oss ansvar for at du ikke har lest e-postene vi har sendt deg, eller lest informasjonen som ellers har vært tilgjengelig på våre nettsider.
Våre medlemmer har et eget ansvar for å sette seg inn i juridiske vilkår samt lese informasjonen som blir sendt ut. Vi har derfor også en liten oppfordring på betalingssidene om å lese våre vilkår. Vi har derfor dessverre ingen anledning til å refundere beløpet.
Ønsker et godt nytt år til deg også.
Med vennlig hilsen
Monica
Monica Superprof

Resposta da Superprof NO
Jeg er veldig fornøyd med Superprof NO.
Jeg anbefaler denne tjenesten både for elever og lærere.
Liker superprof veldig godt! Bruker det til å få en ekstra inntekt ved siden av studiene. Ikke helt optimal UI, men ellers en god nettside! Liker konseptet godt!
God oppfølging. Oversiktlig. Lett å finne og velge alternative 'forelesere" som ga god hjelp.
Jeg synes det er veldig enkelt og greit å undervise gjennom Superprof. Jeg har tidligere brukt MentorNorge, men det ble altfor mye styr. Nå kan jeg velge min egen timelønn, og slipper å bruke mye tid på rapporter og annet arbeid man ikke får betalt for. Jeg utdanner meg til å bli lærer, og synes det er veldig fint å kunne utfordre meg selv med å planlegge og gjennomføre 1 digital økt hver uke. Det er ikke den deltidsjobben som fører til mest penger og gunstige arbeidstider dersom man selv og eleven kun har tid etter "skoletid", men fungerer perfekt som en ekstrainntekt der man får brukt kompetansen sin.
Enkelt å komme i kontakt med elever.
Savner å kunne kommunisere med potensielle kunder før man godtar oppdraget.
Lønn burde gått via Superprof.
Veldig enkelt å finne lærer i det man måtte ønske. I vårt tilfelle lærer i selvforsvar /boksing.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.