Superprof PL Opiniões 558

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliw... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Karta Ucznia

Uważam, że koszt 50 złotych/mc za Kartę Ucznia tylko po to, aby uczeń mógł zapisać się na zajęcia bez ani okresu próbnego ani ewentualnych zniżek przy nauczycielach mających Premium jest szkodliwe dla platformy.

12 de dezembro de 2025

Dzień dobry, Panie Dominiku,

przykro nam, że działanie naszej platformy nie odpowiada Panu oczekiwaniom.

Chcielibyśmy uprzejmie poinformować, że subskrypcja Karty Ucznia daje możliwość kontaktu ze wszystkimi nauczycielami dostępnymi na naszej platformie oraz pozwala skorzystać z pierwszej lekcji całkowicie za darmo – większość naszych nauczycieli oferuje pierwszą godzinę bezpłatnie.

Zależy nam, aby korzystanie z platformy było w pełni bezpieczne i przejrzyste, dlatego każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie, z należytą starannością. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności lub zauważył Pan nieprawidłowości, serdecznie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com — z przyjemnością wszystko zweryfikujemy i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiamy serdecznie,

Nowe kontakty

Super jest to że kontaktuje uczniów z nauczycielami. Najczęściej są to zdeterminowani uczniowie. Dzięki Superprof udało mi się stworzyć swoją bazę uczniów

10 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ta strona internetowa jest naprawdę…

Ta strona internetowa jest naprawdę dobra dla połączenia nauczycieli i zachęconych uczniów.

1 de dezembro de 2025

Dzień dobry Pani Olgo,

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa — to dla nas ogromna motywacja do dalszego rozwoju platformy SuperProf!

Pozdrawiamy,

Nieuczciwe podejście

Odbyłam tylko jedną lekcję, a opłata była pobrana kolejne 3 razy chociaż prosiłam mejlowo o anulowanie subskrypcji. Poza tym, wydaję mi się nieuczciwe, że za pierwszą lekcję platforma pobiera 100% opłaty, a nauczyciel nic z tego nie ma. Rzadko daję jedną gwiazdkę za cokolwiek, ale to jest po prostu poniżej krytyki.

P.S. Nie oczekuje polubownych odpowiedzi z Waszej strony. Może po prostu przestańcie naciągać ludzi?

5 de agosto de 2025

Dzień dobry, Pani Patrycjo,

jest nam bardzo przykro, że zasady działania subskrypcji nie były dla Pani w pełni jasne, a przede wszystkim przepraszamy za problem z anulacją subskrypcji, o którą prosiła Pani mailowo. Zdecydowanie nie powinno dojść do takiej sytuacji.

Chcielibyśmy zapewnić, że informacja o aktywacji subskrypcji oraz szczegółach jej funkcjonowania jest zawsze wysyłana mailowo, a dodatkowo przypomnienie o jej odnowieniu trafia do Użytkowników na 5 dni przed automatycznym przedłużeniem. Opłata za Kartę Ucznia jest naliczana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Zależy nam, aby korzystanie z platformy było w pełni bezpieczne i przejrzyste, dlatego każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie, z należytą starannością. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności lub zauważyła Pani nieprawidłowości, serdecznie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com — z przyjemnością wszystko zweryfikujemy i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiamy serdecznie,

Classificada 1 em 5 estrelas

POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO…

POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO POINFORMOWANIA O TYM I ZAMIANA TEJ OPŁATY NA SUBSKRYPCJĘ

25 de novembro de 2025

Dzień dobry Panie Tytusie,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pana w pełni jasne. Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Ponadto, przypomnienie o odnowieniu subskrypcji jest wysyłane na 5 dni przed jej automatycznym przedłużeniem. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo Państwa płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem. Jeśli zauważą Państwo jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com. Chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wszelkiej potrzebnej pomocy.

Classificada 2 em 5 estrelas

Nauczyciele byli w porządku i strona…

Nauczyciele byli w porządku i strona funkcjonowała świetnie. Jedynie co to gdy przestałem z niej korzystać miałem kilka prób przelewów z mojego konta na Superprof, odrzuconych przez mój bank na szczęście. (49 pln raz w miesiącu). Nie miałem płatnej subskrypcji, a z nauczycielami rozliczałem się bezpośrednio więc co to było nie wiem.

19 de novembro de 2025

Dzień dobry Panie Tomaszu,

bardzo nam przykro, że korzystanie z naszej platformy nie spełniło Pana oczekiwań. Chcemy zapewnić, że Superprof pobiera pieniądze jedynie po zaakceptowaniu subskrypcji za Kartę Ucznia, która pozwala łączyć uczniów z nauczycielami. Opłata za Kartę Ucznia pobierana jest zgodnie z regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo płatności i każdą sytuację weryfikujemy indywidualnie. Jeśli zauważył Pan jakiekolwiek nieprawidłowości, prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i…

Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i bardzo szybko udało się nawiązać pomoc będę korzystał w stu procentach

18 de novembro de 2025

Dzień dobry Panie Michale,

Serdecznie dziękujemy za Pana ocenę. Cieszy nas, że współpraca przebiegła pomyślnie.

Z poważaniem,

Classificada 4 em 5 estrelas

Strona łatwa w obsłudze

Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie ma dla płacących .

7 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niestety uważam to za naciagactwo

Niestety uważam to za naciagactwo. Każą Zapłacić 50 zł zawsze... Nawet jeśli nie skorzystasz z ich nauczycieli. Niestety nauczyciel nie skontaktował się w porę i musiałam znaleźć korepetycje inną drogą. Firma nie zwraca 50 zł za tzw. 'karę ucznia'. Ktoś nie źle wymyślił sobie ten wałek.

13 de novembro de 2025

Dzień dobry Pani Dagmaro,

z przykrością przyjmujemy do wiadomości, że korzystanie z naszej platformy nie spełniło Pani oczekiwań. Pragniemy zapewnić, iż Superprof nie pobiera opłat w sposób nieuczciwy. Opłata za Kartę Ucznia jest naliczana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo płatności i każdą sytuację analizujemy indywidualnie. W przypadku zauważenia jakichkolwiek nieprawidłowości, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli zweryfikować sprawę i udzielić niezbędnej pomocy.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superprof to profesjonalny portal, który łączy nauczycieli z uczniami

Superprof to bardzo przyjazna i intuicyjna platforma dla nauczycieli oraz uczniów. Jako korepetytor języka holenderskiego korzystam z niej już od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolonyu. Portal pozwala w prosty sposób stworzyć przejrzysty profil, zaprezentować swoją ofertę i dotrzeć do osób zainteresowanych nauką.

Dużą zaletą jest możliwość bezpośredniego kontaktu z uczniami, którzy naprawdę szukają wsparcia w nauce – dzięki temu łatwo znaleźć osoby zmotywowane do pracy. System opinii i rekomendacji działa przejrzyście i pomaga budować wiarygodność nauczyciela.

Doceniam również to, że Superprof daje swobodę w ustalaniu stawek, formy zajęć (online lub stacjonarnie) oraz harmonogramu – dzięki temu można elastycznie dopasować swoją działalność do własnych możliwości.

Platforma działa stabilnie, a zespół wsparcia technicznego reaguje szybko w razie jakichkolwiek pytań czy problemów. To naprawdę godne zaufania miejsce dla osób, które chcą profesjonalnie oferować swoje korepetycje.

Z czystym sumieniem polecam Superprof wszystkim nauczycielom i korepetytorom – to świetne narzędzie do rozwijania swojej działalności edukacyjnej i nawiązywania kontaktów z nowymi uczniami.

3 de novembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais