Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Ver mais
Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Ver mais
Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si customer service dar si pentru produsele de pe site si descrierile acestora ceea ce duce la o decizie mai simpla si sigura in ceea ce cumpar. Imi pare rau ca nu pot... Ver mais
Pe lângă livrarea super rapidă, în maxim două zile și primești comanda, produsele sunt super bune, culorile sunt super calitative și puternice, parfumurile la fel de calitative și puternice, ceară la... Ver mais
Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente
Șoseaua Vitan-Bârzești 7D , 042121, Bucuresti, Roménia
- office@supply-lab.ro
- supply-lab.ro
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Perfect candles supplies
The delivery is very fast and the products are of high quality
Foarte multumita.
Parfumurile sunt minunate
Parfumurile sunt minunate, iar colaborarea cu Roxana, de 5 stele ca intotdeauna! Recomand cu drag !
From fragrance
From fragrance, wax and packaging 5*
I'm very happy with my purchase and I'll order more in the future.
Thank you, team Supply Lab, you're the best supplier ever! 💙

Parfumurile sunt extraordinare
Parfumurile sunt extraordinare! Miros placut si persistent

Recomand cu drag!
Produse foarte bune, livrare rapida, recomand cu drag. Am gasit furnizorul ideal!

Mereu iubesc si aleg parfumurile voastre
Mereu iubesc si aleg parfumurile voastre

Sunt foarte mulțumită
Sunt foarte mulțumită, mulțumesc mult pt cadouri cat si pt calitate.

Resposta da Supply Lab
Produse de foarte bună calitate
Produse de foarte bună calitate, parfumurile senzaționale🤍voi mai comanda cu siguranță! 🤗

Uleiurile miros bine
Mirosul uleiurilor este foarte plăcut,dar încă nu știu cat de concentrat e pt a-l folosi la lumânări.
Sunt puțin dezamăgită deoarece sticluțele nu au picurator iar eu nu am pipeta.Acum aștept sa am drum în oraș, puține șanse, nu aș face 40 km pt o pipeta.