Supply Lab Opiniões 180

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si customer service dar si pentru produsele de pe site si descrierile acestora ceea ce duce la o decizie mai simpla si sigura in ceea ce cumpar. Imi pare rau ca nu pot... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Pe lângă livrarea super rapidă, în maxim două zile și primești comanda, produsele sunt super bune, culorile sunt super calitative și puternice, parfumurile la fel de calitative și puternice, ceară la... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de aromaterapia

Escrito pela empresa

Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Como esta empresa usa o Trustpilot

Classificada 1 em 5 estrelas

Uleiuri parfumate foarte slabe

Uleiul parfumat ( baccarat rouge ) este foarte slab calitativ ca si miros , m a costa 70 ron ( 50 ron uleiul + 20
Ron transportul) ca sa testez calitatea . Chiar si la o concentratie de 30% “baccarat rouge” ul nu are gram de vlagă! Am dorit sa cumpar o mostra mica de 2-5 ml dar nu se poate …. Asa ca am zis sa ma incred si sa cumpar 50 ml … dar e bun de aruncat … pentru ca e foarte slab ( mai slab ca uleiurile parfumate de 8-9 ron ) ! Conversatia cu “office” ul a fost butucanoasa si necinstita.. desi am subliniat ca am mai cumparat uleiuri slabe si as vrea sa platesc pt o mostra! In fine … nu recomand … nici gratis nu s bune, pacat ca am deschis o si nu pot da retur ! Asa se face comerț one time only!😂

10 de junho de 2024

Bună Gabriel,

Îți mulțumim pentru feedback-ul legat de produsul Baccarat Rouge (singurul ulei parfumat din comanda ta). Așa cum am menționat și în e-mail, parfumeria este un domeniu foarte subiectiv, iar percepțiile asupra mirosului pot varia de la persoană la persoană.

Din păcate, nu putem oferi mostre de 2-5 ml, deoarece sunt dificil de gestionat. Fiind un mic business, nu putem satisface toate cerințele individuale, însă oferim un catalog de produse predefinite din care clienții pot alege.

Produsul comandat de tine este unul dintre cele mai bine vândute în magazinul nostru, ceea ce validează calitatea acestuia. Înțelegem punctul tău de vedere și ne pare rău că tu ai avut o experiență neplăcută. În conversația anterioară am discutat aceste aspecte și ne-am exprimat regretul. Am înțeles și dorința ta exprimată în mail “de a lăsa review de 1 steluță peste tot”.

Sperăm să ai o experiență pozitivă în viitor cu produsele noastre, apreciate de clienții noștri, în eventualitatea unei noi comenzi.

Mulțumim,

Classificada 1 em 5 estrelas

Uleiurile parfumate extrem de slabe

Uleiurile parfumate extrem de slabe, cel comandat de mine baccarat rouge de 50 ml (70 ron per total cu transport in bucuresti ) miroase pe sfertul unui ulei parfumat de 8.9 ron ! Cumplit , plus ca au multe review uri fake ! Succes

14 de junho de 2024
Opinião espontânea

Recomand

Recomand ! Livrare rapida , parfumanti foarte calitativi.

14 de maio de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Silvia pentru feedback!

Cele mai bune

Toate produsele sunt foarte bune, suntem extrem de incantati!
Uleiurile sunt aromate si puternice iar ceara este extraordinar de buna.

10 de abril de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Paul, pentru feedback! Te mai asteptam in magazinul nostru! Spor la lumanarit!

Parfumurile sunt divine

Parfumurile sunt divine . M-am îndrăgostit de Egyptian Amber , iar Wax Melts -ul primit cadou cu aromă de banane e magnific . Următoarea comandă o să fie Banana clar și cafea .

12 de abril de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Teodora, pentru feedback! Te asteptam in magazinul nostru sa achizitionezi uleiul parfumat cu banana si pe cel cu cafea! Spor la lumanarit!

Livrare rapidă.

Livrare rapidă.

2 de abril de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Vali, pentru feedback! Te mai asteptam in magazinul nostru! Spor la lumanarit!

Classificada 5 em 5 estrelas

Am fost impresionata inca de la prima…

Am fost impresionata inca de la prima comanda de proptitudine, ambalarea coletului, calitatea produsului. Voi mai comanda, cu siguranta!

8 de abril de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Gabriela, pentru feedback! Te mai asteptam in magazinul nostru! Spor la lumanarit!

Calitate

Produsele ai venit foarte bine ambalate si intr-un timp foarte scurt.

12 de fevereiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Cristina pentru feedback și te mai așteptăm la noi în magazin!

Classificada 5 em 5 estrelas

The candle fragrances are great.

The candle fragrances are great, however I found that it is not quite enough to only add 8-10%. Mostly it depends on the fragrance concentration.

However, the shipping is safe & fast - therefore it is always a pleasure to order from them 🙂

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Thank you Iulia for your feedback!

O colaborare f reușită

O colaborare f reușită. Produse excelente, ambalate perfect, livrare f rapidă. Și în colet am găsit o atenție tare simpatică, te duce cu gândul ca în momentul în care ți s a pregătit coletul, nu ai fost doar un simplu client . Recomand

7 de fevereiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Gabriela pentru feedback și te mai așteptăm la noi în magazin!

Very fast shipping

Very fast shipping, really nice producta great scents. I recommend them! For sure I will come back to try more products for my candle business 🥰

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Iulia, pentru feedback! Spor la lumanarit!

Calitate excelenta

Am incercat toate produsele lor. Începând cu ceara, fitiluri,parfumanți, recipiente, coloranți.. nu am avut un produs de care sa nu fiu mulțumită. Felicitări pentru profesionalism.

25 de janeiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim Alexandra pentru incredere! Spor la lumanarit!

Tare mult îmi place

Tare mult îmi place.
De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție.
Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închisă protejează parfumul.
Iar de parfumuri nu mai zic, miros atâta de bine și atâta de gourmet sunt unele că îți vine să le mănânci.
Calitatea lor este ridicată și persistă în lumânări.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Bianca pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Very fast.

I didn t expect the order to come so fast❤️ everything was great.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Iulia! Incercam pe cat posibil sa livram rapid. Spor la lumanarit!

Super

Super. Sunt mulțumită de produse

5 de janeiro de 2024

Resposta da Supply Lab

Multumim, Alina! Spor la lumanarit!

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais