Surdejsbageren Opiniões 14

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Lækre boller men dårlig service

Jeg har altid været fan af surdejsbageren på budolfi plads 🌟 Lækre boller og god kaffe. Men jeg synes der er plads til forbedringer mht. service. Nogle af medarbejderne har brug for at lære hvordan man betjener kunder - jeg er desværre mødt med en meget sur og uforskammet medarbejder flere gange, hvilket jo gør man har mindre lyst til at tage derhen en anden gang 😵‍💫 Kæmpe øv.

18 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har i dag været på besøg med vores…

Vi har i dag været på besøg med vores børn. Vi købte alle kage men da vi skulle hente kagerne havde de ikke flere træstammer. Der lå 4 i køledisken da vi bestilte. Det gjorde jeg opmærksom på og spurgte om de havde solgt dem og det synes jeg faktisk var lidt for dårligt. Jeg blev mødt af en ung mand der følte sig meget provokeret af at jeg synes det var lidt for ringe… især fordi vi stadig kom til at betale for de kager… ingen form for interesse i at løse noget som helst for os som kunde. Så fremover tager vi et ordentlig sted hen og kommer ikke til at omtale surdejs bageren som noget godt sted

15 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Plads til forbedringer

Faldt indenom på gåturen for en kop kaffe og en bolle med ost.
Rigtig god bolle. Kun én skive ost til 2/2 boller. Troede, at det var en fejl, men det var det ikke. 1/2 skive ost dækker ca. 40% af 1/2 bolle.
Men så var kaffen til gengæld p.... lunken. Ikke engang håndlunken.
2 stjerner gives kun på grund af bollen, der var rigtig god.
Ellers havde det, hvis muligt, været 0 stjerner.
Der er plads til forbedringer.

27 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ynglings sted til morgen, frokost og eftermiddag 😋

Surdejsbageren er mit absolut ynglings sted 😋🤩,- og det gælder både den på Stigborgsbrygge, Stjernepladsen og Budolfi plads. Man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale, der simpelhen kan få både en BMO, en pannini, græsk yoghurt med hjemmelavet toppings 😋 og ens kaffe ☕️🍰🧁 med kage til at se indbydende ud, og så smager det fantastisk…. Lokalerne alle 3 steder har hver sin charme, men det går igen og virker så hyggeligt at der kommer alle aldre dér, fra spædbørn 👶🏻 til pensionister….De varmeste anbefalinger herfra.

24 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Personalet synes vi er i vejen og børn er ikke velkommende.

Værste oplevelse jeg nodensinde.
Personalet snakkede højlydt om hvor travlt de havde og at kunderne var sure. Caféen var halv fyldt, og efter at have ventet længe på halvdelen af de drikkevare vi skulle have, sagde jeg pænt, at jeg godt kunne forstå at de havde travlt, men om ikke man kunne få drikkevare mens man ventede på sin mad. Jeg fik at vide, at personalet stod alene og ikke havde tid og sådan en café var det ikke, samt at det ikke var personalets skyld, at jeg havde taget børn med. (Det skal lige siges at mine børn er stille og sidder pænt).
Da vi sad med vores mad og drikkevare følte vi os på ingen måde velkommen, og vi måtte lade halvdelen af vores drikkevare stå og gå. Da vi hverken kunne få os til at blive siddende eller få os til at spørge om vi måtte få dem to go. Jeg har altid elsket Surdejsbageren på Bodolfi Plads, men efter den oplevelse på deres afdeling på Østhavnen, har jeg desværre aldrig lyst til at besøge bageren igen.

11 de janeiro de 2025

Dårlig service

Jeg vil købe surdejsbrød med hjem, efter jeg havde fri for arbejde, selvom det var en længere køretur. Jeg vurderede at jeg ville være i butikken i Nørresundby inden den lukkede. Jeg var der kl. 15:55 og ifølge butikkens oplysninger på deres hjemmeside står der, at de lukker kl.16:00. Selvom der var brød på hylderne, kunne jeg ikke få lov til at købe, da personalet allerede var det at tælle kassen op. Heldigvis kunne jeg nå, at kører omkring en anden bager, der lå i nærheden, som lukkede kl. 16:00 og købe et brød.

16 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og varm service

Min 1 årige dreng kom til at vælte min kaffe kop, hvilket resulterede i kaffe over alt og en ødelagt kop. Jeg undskyldte mange gange, men i stedet for sure miner fik jeg en ny kop kaffe og et smil. Selvom oplevelsen er fra i sommers (jeg kan ikke huske den præcise dato), og jeg først får anmeldt nu, så varmer det stadig at tænke tilbage på. Så lidt går så langt ved mødre på barsel. Tak.

22 de julho de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Brødene er udmærkede

Brødene er udmærkede, resten ufatteligt ringe ift. pris. Lever slet ikke op til hypen eller at det skulle være noget særligt.

30 de janeiro de 2023

Skuffende

Fastelavns boller er ikke billige nu til dags, og jeg betaler glædeligt det det koster, men at der så spares på emballagen og de klemmes ned i en lille kasse, vænnes på højkant og derfra ikke kan serveres grunde ødelagt top og bund af deres sparen, er ærgerligt. Havde i taget en ekstra kasse kunne jeg servere 3 nydelige og præsentable fastelavns boller med fyld til mine gæster. Men nej, de lignede mere blanding til romkugle dejen. Det er en OMMER

1 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais