Onze allereerste surfervaring hadden we ons als gezin niet mooier kunnen wensen! De Surfinn was heerlijk en de gezellige kamer had een prachtig uitzicht. We hebben genoten van het ontbijt en de pizza/... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Bij aankomst voelde het gelijk als thuiskomen. De accommodatie zag er goedverzorgd uit. Het zwembad was heerlijk en werd iedere dag schoongemaakt. De kamers waren ook erg mooi en ruim. Het eten w... Ver mais
Geen 5 sterren: - 1 handdoek voor de hele week. - Fietsen waren voor de lessen niet gereed. Super-pluspunten: + Host Saar: meedenkend, kalm, georganiseerd en zeer proper. + Ontbijtbuffe... Ver mais
Heerlijk rustige vakantie, super sfeer en fantastische surfles door local boy Eduardo. Wij genoten van elk moment. Onze eerste surf ervaring zullen we niet snel vergeten. Enig puntje van kritiek,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Surfblend
Surfblend is al 25 jaar de surfvakantie specialist! Reis met ons naar Frankijk, Spanje, Portugal, Marokko en nog veel verder en leer surfen van de beste coaches.
- 25 jaar ervaring
- Unieke locaties
- Service by surfers
- Voor alle niveau's
SURFVAKANTIES VOOR IEDEREEN!
Surfvakanties zijn allang niet meer voorbehouden aan de stereotype surfdude. Ze zijn tegenwoordig razend populair bij jongeren, gezinnen en iedereen die op zoek is naar avontuur. Surfen is geschikt voor alle leeftijden, en vanaf je eerste les ervaar je direct het geweldige gevoel van op een board staan. Ook steeds meer families, scholen en bedrijven kiezen voor Surfblend om onvergetelijke surfvakanties te organiseren.
Al meer dan 20 jaar staat ons gepassioneerde team klaar om de meest unieke surfvakanties in Europa en daarbuiten te organiseren. Of je nu wilt surfen aan de prachtige kusten van Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko, of een exotisch avontuur zoekt aan de andere kant van de wereld, wij hebben voor ieder wat wils. Op zoek naar een extra uitdaging? Ontdek dan onze coachingweken, speciaal ontworpen voor surfers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met Surfblend zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je mee op avontuur?
Of je nu een beginnende surfer bent of al jaren op de golven staat, jong of oud, surfen is voor iedereen!
Bij al onze reizen bieden we surflessen aan die perfect aansluiten op jouw niveau. Of je nu kiest voor een gevorderdencursus om je techniek te verfijnen of een beginnerscursus om de basis onder de knie te krijgen, ons ervaren team zorgt ervoor dat je in no-time de golven trotseert. Met Surfblend beleef je de ultieme surfervaring!
SERVICE DOOR SURFERS
Zoek je persoonlijk advies of handige tips voor het boeken van jouw perfecte surfvakantie? Geen probleem!
Ons team van ervaren surfers, met jarenlange ervaring in zowel Europa als ver daarbuiten, staat klaar om je te helpen. Of je nu een op maat gemaakte familievakantie zoekt of vragen hebt over de begeleiding op een Juniorcamp, wij denken graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons direct—je krijgt altijd snel antwoord.
We maken het je makkelijk met vrijblijvende aanvragen en sturen je binnen één werkdag een offerte. Zo krijg je snel inzicht in alle opties en wordt het boeken van jouw surfvakantie eenvoudig en stressvrij!
Informações de contacto
Lindenstraat 48, 2070, Zwijndrecht, Bélgica
- +32460240328
- info@surfblend.com
- surfblend.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
We zijn heel tevreden van het verblijf
We zijn heel tevreden van het verblijf, de host (Kelly), de surflessen waren super! 😀
Heel leuke vakantie gehad
Heel leuke vakantie gehad. Leuke sfeer in het huisje. Ruime en propere kamer. Heel vriendelijke crew. Begeleiding tijdens de surflessen was top!
Voor herhaling vatbaar
Heel fijn verblijf gehad in de SurfInn!
Heel fijn verblijf gehad in de SurfInn in Vieux-Boucau. Bedankt aan alle sympathieke gastheren en -vrouwen voor alle goede zorgen en het warm onthaal.
De dames van Surfblend hebben ons goed…
De dames van Surfblend hebben ons goed ontvangen bij aankomst. zeer vlotte uitleg en leuke animatie voor de kinderen en de diners waren overheerlijk klaar gemaakt.
Toffe ervaring!
Goede informatie en communicatie in zowel het offertetraject als vooraf aan de vakantie.
Huis in Figueira da Foz op een mooie locatie, netjes, schoon en goed georganiseerd.
Crew ter plekke erg vriendelijk en behulpzaam.
Surfspullen (boards - suits - dakdragers) aanwezig om te lenen.
Leuke surfleraren en prima golven voor beginners en mediate surfers.
Plaats Figueira niet te commercieel / toeristisch.
Wij hebben een surfweek gehad in…
Wij hebben een surfweek gehad in Moliets en verbleven op de camping.
Bij aankomst schrokken we van de hoeveelheid mensen en de krapte die er was tussen de tenten. Er waren ruim 100 mensen op het kamp. Telefonisch was mij eerder mede gedeeld dat het er 30-40 zouden zijn. De tenten waren opzich okey, al waren de matrassen erg dun en de kussens en lakens van zeel goedkope kwaliteit. De inventaris was niet compleet.
Om te zitten waren er twee bankjes zonder rug leuning, of kon je ergens een zitzak zoeken of strandstoel als die vrij was (lang niet voor iedereen voldoende mogelijkheden). Bij de tent was er geen schaduw mogelijkheid te creëren.
Door de grote hoeveelheid mensen was het in de nacht erg onrust tot na middernacht.
Naast ons tentenkamp was het jongerenkamp gepositioneerd. Tevens een grote groep jongeren om een klein aantal m2. Het toilet gebouw wat tussen de twee kampen zat werd gedeeld. De capaciteit was onvoldoende en de hygiëne liet sterk te wensen over.
Het eten (ontbijt en avond eten) wat wij extra hadden geboekt was eenvoudig en weinig gevarieerd.
De kampmanager was bij ons een jonge vrouw (24 jaar oud), waarbij ze zich moest richten op zowel het jongeren kamp, als ons familie kamp.
Positief te benoemen valt dat zowel de leiding, als de surfinstructeurs ontzettend aardig waren en alles vanuit een positieve vibe aanvlogen, waarvoor mijn complimenten. Het ontbrak echter aan volwassen sturing met overwicht.
Samenvattend: als je als volwassene weer terugwilt naar je jonge jaren als tiener en dat kamp gevoel weer terug wilt, dan vooral boeken. Als je enige orde, hygiëne, comfort en wat waar voor je geld wilt, dan vooral nog even doorzoeken.
Het was een heerlijke week in Caparica
Het was een heerlijke week in Caparica! Een fijn surfhuis, hele relaxte en gastvrije crew en leuke andere gasten van verschillende leeftijden die ontspannen met elkaar mixten. Het zwembad was fijn voor wat verkoeling, leuk dakterras, gezellig samen ontbijten en avondeten. Goed ontbijt en avondeten. Caparica is levendig en geheel op het surfen gericht. Goede surfschool via Surfblend met leuke instructeurs. En dat allemaal onder de rook van Lissabon. We waren er een week, maar waren geaag nog een week langer gebleven. Kortom, echt een aanrader.
Mooie camping en goede organisatie.
Erg mooie camping en goede organisatie!
We hadden vooraf het Family Pack (surfboards & wetsuits) toegevoegd en betaald, maar hebben het uiteindelijk niet gebruikt; zou fijner zijn mocht dat enkel achteraf aangerekend worden indien je het Pack daadwerkelijk gebruikt hebt.
Top ervaring in aljezur
Als gezin zijn we goed ontvangen in aljezur, een top spot als je de rust wil ontdekken van Portugal, top team! Op 10 minuten kan je alles kopen en eten wat je nodig hebt. Strand op wandelafstand en dichtste resto’s ook.
We waren op familie camp in Moliets
We waren op familie camp in Moliets. De Safari XL tenten staan op het zand, dus een echt vakantie gevoel. Op het camp zijn veel leuke activiteiten te doen voor de kids.
Het ontbijt en eten is lekker en goed geregeld.
De surflessen en leraren zijn super!
Het is wel wat ver lopen van het camp naar de surfplek
Vieux Boucau, Nouvelle Expérience
De Surfinn Vieux Boucau is een absolute aanrader! Met het geluk van een heerlijke zonnige week had deze ervaring alles in zich voor ons gezin. De crew zette de toon voor een ontspannen sfeer en de rest ging vanzelf. Lekker surfen, skaten, zwemmen, tafeltennissen en relaxed tafelen en chillen met de andere gasten. Merci Surfinn! 🤘🏻
Gemengde ervaring
Op voorhand goed om te melden dat wij niet op het kamp zelf stonden, maar op een reguliere plek van de camping en maar weinig van het kamp zelf hebben meegekregen, behalve de surflessen. Over de lessen waren we heel tevreden: goede betrokken instructeurs en begeleiding!
Onze ervaring werd helaas gekleurd door een aantal andere deelnemers die ook op een campingplek stonden en erg luidruchtig waren (harde muziek draaien). Op de vraag of het wat zachter mocht volgde een heuse scheldpartij met woorden die ik hier niet zal herhalen maar die beneden peil zijn van volwassenen in het gezelschap van kinderen (anders trouwens ook). Verder was het sanitair op het kamp minder schoon dan het sanitair van de camping, dus hebben we daar gebruik van gemaakt.
Prachtige locatie en vriendelijke crew
De locatie is prachtig met een grandioos zicht en de crew is super vriendelijk. De surflessen waren ook leuk, gegeven door locals.
We misten wel schaduwplekken en wat meer ligbedden. Het zwembad was wat koud, makkelijk op te lossen met een dekzeil.
Voor de rest alles positief. We kijken al uit naar volgend jaar!
Prachtige Surfweek bij Surfinn Vieux Boucau!
Als 1e de manier van ontvangst. Wat een geweldig team bij surfinn Vieux Boucau!
De combinatie van een echt huis, met kamers en eigen badkamer waren voor ons een mega meerwaarde tov een glamping tent.
Het sociale aspect is erg sterk, iedereen leeft om de Picnic tafels in de tuin, zonder de verplichting om ‘mee te doen’ ongedwongen sfeer.
Surflessen waren goed. Het helpt daarbij dat J. Van surfinn ook zelf surft. Dan kom je als newby terug en krijg je extra feedback over stroming, golfen en hoe het werkt. Heel fijn.
Ik zou aanraden te boeken met 3x avond eten. Heerlijk en gezellig.
Wij hebben als familie een onvergetelijke week gehad. Uiteraard heb je een beetje mazzel nodig met de andere gasten, maar ik denk omdat iedereen voor het surfen komt er gelijk een klik is!
Op en top vakantie
Fantastische week beleefd met de uitermate laidbake crew Jeffrey, Kirsten en Suzy. Schrijf je zeker in voor de drie avonden dat er gekookt wordt, het was héérlijk en super gezellig. Uiteraard is de focus het surfen, maar er zijn ook andere leuke activiteiten in en rond het huis te doen: skateboarden en tafeltennis. Kleine tip: neem oordoppen mee, de akoestiek is niet bepaald top in het huis. We raden deze plek aan aan iedereen die van gezelligheid en surf houdt!
Voor verbetering vatbaar
Het familycamp in Moliets is prachtig en top gelegen op een mooie camping met fijn zwembad. Helaas zijn er wat mij betreft wel een aantal verbeterpunten v.w.b. de crew en organisatie:
- Qua hygiëne is er echt werk aan de winkel: het sanitair was vaak stuk en erg vies en ik vond een vieze onderbroek van de vorige vakantieganger in mijn bed.
- De crew toonde weinig proactiviteit. Er werd overdag niks georganiseerd voor de basisschool leeftijd en sommige kinderen hebben even een zetje nodig om mee te doen met activiteiten die er wel waren maar dit werd niet gezien en gebeurde ook niet wanneer je er om vroeg.
- Gedurende de week staan Familybattles centraal waarbij families tegen elkaar strijden op verschillende vlakken. Als eenouder gezin is dit behoorlijk confronterend en vooral de grote gezinnen maken kans. Dit voelt niet heel inclusief en ik heb dit echt als heel onprettig ervaren.
Overall hebben we een top week gehad doordat we het leuk hadden met een aantal families maar een volgende keer kies ik voor een andere organisatie.

Resposta da Surfblend
Top vriendelijk personeel
Top vriendelijk personeel, leuke activiteiten, goed eten.
Super fijne en chille locatie in het zand…
Super fijne en chille locatie in het zand. Fijne gezellige mensen die werken op het camp. Leuke activiteiten naast het surfen.