Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Stedet er hyggeligt og maden er virkelig lækker. Det er meget tydeligt at mærke at restauranten har styr på kvaliteten af madvare og laksen er yderst lækker! Dejligt personale som gør hvad de kan f... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Har ofte været kunde i Sushi Room og generelt været godt tilfreds. Havde denne gang bestil en party menu til til 4. Der er så kun soya med til 3- mindre problem. Soyasovs har vi køkkenskabet. Til geng... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante de sushi
  2. Restaurante japonês autêntico
  3. Restaurante japonês
  4. Restaurante de ramen
  5. Restaurante takeaway de sushi

Escrito pela empresa

Hos Sushi Room kan du få en sushi-oplevelse i særklasse - både i Haderslev og Aabenraa, hvor friskhed og høj kvalitet altid er i centrum. Vores passion for sushi skinner igennem i alt, vi serverer – fra klassiske nigiri og maki til delikate sashimi og varme retter såsom vores populære ramen. Vi tilbereder al mad på bestilling, så du altid kan nyde frisklavet sushi, uanset om du vælger all you can eat på restauranterne eller takeaway. I vores restauranter kan du nyde måltider i hyggelige, stilfulde omgivelser, og vi anbefaler bordbestilling for at sikre dig en uforglemmelig oplevelse. Med vores unikke all you can eat-koncept, hvor du bestiller direkte via tablet, får du en personlig og miljøbevidst oplevelse uden madspild. Vores erfarne kokke tilbereder hver ret med stor omhu, så du altid får sushi af høj kvalitet, som kan kombineres med varme retter og lækre drikkevarer efter dine ønsker. Hos Sushi Room vægter vi både god service og en bæredygtig tilgang til madlavning. Derfor har vi mange stamgæster, som kommer igen og igen for den særlige kombination af smag, kvalitet og atmosfære. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Sushi Room – uanset om du spiser i restauranten eller tager maden med hjem som takeaway.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Alt for lang ventetid!

Jeg og min kæreste skulle for første gang besøge sushi room i Aabenraa på valentinsdag. Vi skulle ud og spise kl 19:45 i håbet om at travlheden, måske var faldet lidt. Til vores store overraskelse kom den første omgang sushi efter 1 time. Vi måtte vente 20 min på noget tangsalat og asparges med bacon. Der var generelt alt for lang ventetid mellem retterne, hvilket gjorde at jeg og min kæreste ikke kunne spise sammen på samme tid. Samt var det ærgeligt, da vi ikke fik muligheden til at smage de fleste af deres retter... Det var en oplevelse af alt under kritik og ikke et sted vi vil komme igen. Servisen var detsværre heller ikke den bedste, idet borde ikke blev tømt for brugte tallerkener og vand ikke blev fyldt op. Vi sad tilbage med en meget ærgelig følelse, hvor vi sad og ventede, blandt alle de andre borde, som i øvrigt også sad og ventede på deres mad. Kun to stjerner herfra.

14 de fevereiro de 2026

Hej Mathilde

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en uddybende anmeldelse.

Selvom vi er kede af at læse om jeres oplevelse, sætter vi stor pris på, at du deler den – det giver os mulighed for at arbejde målrettet med de ting, der ikke har fungeret for jer.

Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og ventetiderne, du beskriver, er langt fra acceptable. Valentinsdag er en af årets travleste dage hos os, men det ændrer ikke på, at maden skal komme i et stabilt tempo, og at I skal kunne spise sammen og nyde aftenen.

Vi bruger din og andres feedback til at gennemgå vores arbejdsgange på travle dage, så lignende situationer ikke opstår.
Det samme gælder serviceniveauet – brugte tallerkener og drikkevarer skal håndteres løbende, og her har vi tydeligvis ikke været opmærksomme nok. Vi tager det seriøst og følger op med vores personale, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Endnu en gang tak for din feedback.

De bedste hilsner,
Anders

Sushi Room Aabenraa

Aldrig blevet skuffet endnu 😊

Det er nu femte gang vi har besøgt sushi room i Aabenraa efter vi oprindeligt først blev anbefalet det af en arbejdskollega. Og ikke én gang er vi gået skuffet derfra. Jeg er ikke den store sushi elsker (min kone er til gengæld) men der er heldigvis også sushi med and og kylling hvis man nu ikke er så meget til fisk. Og deres spicy ramen er GUF på højeste hylle. I øvrigt er al maden er bare super frisk og vi har ikke haft en finger at sætte på noget... heller ikke serveringen. Bedste anbefalinger herfra 😊

30 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Kvaliteten er god DOG er

Kvaliteten er god DOG gik det bare langsomt, og 2 timer ville ikke være nok i det tempo, desværre, vi fik desværre heller ikke muligheden for at smage på det hele fordi det tog så langt tid med at levere maden til os. (Det var i en hverdag)

6 de maio de 2025

Madforgiftning

Min søn fik madforgiftning dagen efter han var nede hos jer 😡 Han kaster op har diarre og har det meget skidt.

8 de março de 2025

Kære Sousan,

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores dybeste bekymring for din søns tilstand. Det gør os oprigtigt ondt at høre, at han er syg.
Vi tager fødevaresikkerhed meget alvorligt og ønsker at undersøge situationen nærmere.
For at kunne gøre dette effektivt har vi brug for lidt flere oplysninger:

- Hvilken dag besøgte I vores restaurant?
- Hvilke retter bestilte din søn?
- Har I konsulteret en læge? Hvis ja, hvad var deres vurdering?
_ Har andre i selskabet også oplevet symptomer?

Denne information vil hjælpe os med at foretage en grundig undersøgelse af vores køkken og procedurer for den pågældende dag.
Vi har på nuværende tidspunkt ikke modtaget lignende henvendelser fra andre gæster, men tager din tilbagemelding meget alvorligt.
Du er velkommen til at kontakte os på 50206101 hvis det er nemmere for dig.
Med venlig hilsen,
Anders
Sushi Room

Classificada 2 em 5 estrelas

Det gik utrolig lang tid før vi fik…

Aabenraa: Det gik utrolig lang tid før vi fik maden (40 min, først da vi havde klaget/henvendt os) generelt gik det bare langsomt, og 2 timer ville ikke være nok i det tempo, desværre.

8 de março de 2025

Kære Pernille Nielsen,

Tak for din feedback om dit besøg på vores restaurant i Aabenraa.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til vores normale standard med hensyn til serveringstid.

Vi har undersøgt sagen grundigt, og den aften havde vi faktisk kun ét bord, der efterspurgte deres mad. I det tilfælde skyldtes forsinkelsen desværre en teknisk fejl, hvor bestillingen ikke var blevet registreret i køkkenet.

Vi ville meget gerne have mulighed for at følge op på netop din specifikke oplevelse, men har desværre ikke kunnet identificere hvilken reservation, der var din, da vi ikke har modtaget svar på vores henvendelse om dette.

Vi tager alle tilbagemeldinger seriøst og bruger dem til at forbedre vores procedurer.
Vi håber, du vil give os en chance for at vise dig den service og madoplevelse, vi normalt er stolte af at levere.

Med venlig hilsen,
Sushi Room Aabenraa

Dårlig takeaway

Jeg havde fået anbefalet room sushi i Haderslev, og valgte derfor deres nytårsmenu til nytårsaften. Men efter vi havde spist et par stykker, smed vi det ud. En rigtig øv oplevelse, da det slet ikke smagte friskt. Jeg kan desværre ikke anbefale dem, og vil ikke købe fra dem igen.

31 de dezembro de 2024

Hej Josefine,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores nytårsmenu ikke levede op til dine forventninger. Hos Room Sushi tilstræber vi altid at levere frisklavet mad af høj kvalitet, og vi har ikke modtaget andre henvendelser om problemer med maden fra den pågældende aften.

Vi ville have sat stor pris på, hvis du havde kontaktet os direkte, så vi kunne undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Vi står altid klar til at hjælpe og rette op, hvis der skulle være noget galt.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang.

Sushi Room Haderslev

Ramen drømme

Har besøgt restauranten i Haderslev flere gange og er altid tilfreds med både betjeningen og kvaliteten af smag. Lokalerne er i den lille ende, men det skaber alligevel en form for hygge.

Deres ramen er guddommelig og kan varmt anbefales 🥰

Det eneste minus er trapperne ned til toilettet - synes især i vintertiden at de kan være lidt glatte 🤷‍♀️

8 de abril de 2024

Kære Anne-Mette,

Vi er meget glade for, at du vil dele din ros og dine tanker med os her - mange tak for det! 😊 Og tak for at være en af vores herlige faste kunder - I betyder alverden for os!

Vi synes også selv, at vi har formået at skabe en hyggelig stemning i lokalerne, så tak for at lægge mærke til det. Og så kæler vi virkelig for smagen i vores ramen, så mange tak for de rosende ord! 🍜 De ryger lige direkte videre til kokkene 🧑‍🍳

Du skal også have en tak for at gøre os opmærksomme på den glatte trappe i kælderen. Vi undersøger lige, hvad vi kan gøre for at rette op på dette. Tak!

Vi håber, at du kommer forbi til en omgang lækker ramen i hyggelige omgivelser snart igen!

Bedrageri

Aabenraa
Fint betjening. Dog snyder de med kylling, de giver svinekød istedet.... Bestilte kylling dumplings, men fik svinekød. Samt er kylling i deres sushi sten hård. Min tand knækkede da det var så hård. Hvis man kunne give dem 0 stjerner, så ville de have fået det. Kommer ikke mere ihvertfald....

16 de agosto de 2024

Kære Mustafa,

Vi er virkelig glade for, at vi fik snakket med dig, efter du hentede take-away på restauranten. Det var rart, at vi kunne finde en løsning, som alle parter var tilfredse med efter omstændighederne. Vi er taknemmelige over, at du havde lyst til at snakke med os, så vi kunne finde løsningen i fællesskab.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du ikke havde den gode oplevelse, som vi altid forsøger at give vores kunder. Vi håber dog, at du vil give os en chance mere i fremtiden, så vi kan give dig lige den gode madoplevelse, som du og alle vores kunder fortjener.

De bedste hilsener fra alle os på Sushi Room.

Dejlig Sushi og venlig betjening

17 de julho de 2024

Kære René,

Du skal have mange tak for de pæne ord og de ⭐⭐⭐⭐⭐! Vi sætter virkelig stor pris på din ros 👏

Vi er stolte af, at både du og din kone har taget turen til Haderslev for at nyde vores sushi gennem så mange år. Stamkunder som jer betyder virkelig alt for en restaurant som vores, og vi er utroligt taknemmelige for jeres loyalitet og støtte 😊

Du har jo længe efterspurgt, at vi åbnede en restaurant i Aabenraa, så vi er lykkelige over, at vi nu kan opfylde dit ønske om den bedste sushi lige rundt om hjørnet for jer ↩️🏡

Vi ser allerede frem til at byde jer velkommen igen snart, og uanset om I bliver og spiser hos os eller tager maden med, så vil vi gøre vores bedste for at give jer den bedste oplevelse hver gang!

Alt det bedste til jer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega lækker mad og hurtig betjening 😋

3 de julho de 2024

Kære Mia,

Vi sætter virkelig stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores restaurant – mange tak for det! Din feedback betyder meget for os, og det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos alle os i Sushi Room 👏👏

Vi gør altid en stor dyd ud af, at vores kunder hurtigt kan sætte tænderne i en lækker omgang frisklavet sushi, så vi er virkelig glade for, at du netop fremhæver vores effektivitet 🍣 😇 Vores største mål er at levere kvalitet og hurtig service, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger!

Vi håber, at du snart lægger vejen forbi igen, så vi kan give dig endnu en skøn sushi-oplevelse! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er endnu engang en mega succes med…

Det er endnu engang en mega succes med sushi, ramen suppe og div forretter.
Vi glæder os til at i kommer til Aabenraa , så er det nemlig tættere på til os.
Altid det værd at køre langt efter jeres sushi! Altid en god service og mega gode / det bedste sushi her i Sønderjylland.

12 de junho de 2024

Hej 😊

Du skal have den allerstørste tak for at dele din fine anmeldelse og de flotte ord om vores restaurant – det varmer virkelig! ♨️ 😇 Tak for støtten!

Vi oplever faktisk ofte, at vores kunder kører langt for at besøge restauranten i Haderslev, og vi bliver både glade og stolte hver gang! Vi har også glædet os enormt meget til at åbne restauranten i Aabenraa. Det er en stor glæde for os, at vi nu kan tilbyde vores sushi tættere på dig og alle de andre skønne mennesker i området 🏘️.

WOW - Vi kæmper hver dag for at levere Sønderjyllands bedste Sushi, så den kommentar rammer lige i hjertet! 💘 Vi ser frem til at byde dig velkommen i de flotte nye lokaler snart igen!

Tusind tak for at tage dig tid til at dele dine tanker!

Smagte rigtig godt

1 de maio de 2024

Kære Jacob,

En mand af få ord kan man da ikke andet end respektere! Mange tak for de fem stjerner ✨

Hos Sushi Room går vi altid efter at give kunderne den mest autentiske smagsoplevelse, så det er virkelig rart at høre, at du sætter pris på smagen 🍣 🗾 Det er præcis denne form for feedback, der motiverer os til at blive ved med at levere sushi af høj kvalitet!

Vi håber, at vi snart får lov til at servere endnu en omgang velsmagende sushi for dig! Det ville være en fornøjelse at byde dig velkommen igen i den nærmeste fremtid 👏

Vi ses forhåbentlig snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid super lækkert sushi og god…

Altid super lækkert sushi og god service fra sushiroom.
Priser er måske lidt i den høje ende ..’men syntes det er pengene værd

9 de março de 2024

Kære Kasper,

Du skal have en kæmpemæssig tak for anmeldelsen og dine fine ord! 😇

Vi sætter virkelig stor pris på, at du anerkender den gode smag og vores kollegaers høje serviceniveau. Med glade kunder som dig kan man ikke andet end være lykkelig, så tak for det!

Vi gør alt, hvad vi kan for at holde vores priser nede, så alle har råd til en god omgang sushi. Samtidig vil vi aldrig gå på kompromis med kvaliteten, så det er rigtigt, at vi nok aldrig kommer ned på burger-priser 😅🍟 Vi gør altid vores bedste for, at sushien er så lækker, at den er pengene værd!

Kom endelig forbi igen til en omgang Sushi - det vil være vores fornøjelse at byde dig velkommen tilbage!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu været inde og spise på Sushi…

Jeg har nu været inde og spise på Sushi Room i Haderslev op til flere gange. Maden er i særdeles topklasse og restauranten er altid meget pæn og ren. Man bliver altid mødt af et meget sødt og venligt personale som sørger for en god madoplevelse. Selvom min familie og jeg er bosat i Sønderborg køre vi glædeligt forbi Sushi Room i Haderslev for at få den bedste Sushi.

1 de fevereiro de 2024

Kære Henriette,

Hvor er vi stolte og taknemmelige over, at du og familien vil tage turen fra Sønderborg for at spise hos os 🚗 Vi sætter stor pris på, at I vælger os, når der skal sushi på bordet! 🍣

Vores personale gør altid deres ypperste for at sikre, at restauranten er lækker og indbydende for vores dejlige gæster, så tak fordi du lagde mærke til det 🧹🧼

Hvor er det fantastisk at høre, at I har haft endnu en god oplevelse hos os, og anmeldelser som din får virkelig smilene frem her på restauranten – særligt når de kommer fra en god ven af familien 😉👏

Vi glæder os allerede til at få besøg af dig og familien igen, så vi kan forkæle jer med endnu en aften fyldt med lækker sushi! Det bliver en fornøjelse at se jer igen!

Lækker sushi

Min mand og jeg spiser ofte på SushiRoom. Det er altid en dejlig oplevelse. Lækker mad, fantastisk betjening og supergode råvarer. Vi giver vores bedste anbefalinger.

6 de fevereiro de 2024

Kære Susanne,

Mange tak for de fine ord, de fem stjerner og jeres anbefalinger – det er virkelig værdsat! 👏

Jeres støtte betyder virkelig alverden for os! Når man har mors/svigermors opbakning, så kan det jo ikke gå helt galt 😊💖

Det er skønt at vide, at I nyder vores sushi, og vi ser altid frem til jeres næste besøg. Som I ved, står vi altid klar med den lækreste sushi, når I får lyst igen 🍣.

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage til endnu en hyggelig aften fyldt med god mad og dejligt selskab. Vi ses forhåbentlig igen inden længe!

De varmeste hilsner fra os begge!

Byens bedste

Byens bedste - uden diskussion :)

1 de março de 2024

Kære Uffe,

Mange tak for din fine anmeldelse! Når man kæmper hver eneste dag for at kunne kalde sig “byens bedste sushi”, så er det lige sådan en kommentar, der virkelig varmer! Tak 😊

Vi vil selvfølgelig gøre fortsætte med at gøre vores allerbedste for fortsat at gøre os fortjent til den fine titel 💪

Vi håber, at du vil lægge vejen forbi til en omgang af byens bedste sushi igen inden længe 😉 Vi glæder os allerede!

Vi ses en anden god gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn madoplevelse og god service

Min datter og jeg havde lige 45 minutter til at nå lidt aftensmad og valgte sushiroom. Det var den bedste oplevelse længe. Maden var virkelig lækker, servicen var i top. Vi skal helt sikkert derned igen.

24 de janeiro de 2024

Kære Sidsel,

Mange tak for din flotte anmeldelse – den sætter vi virkelig stor pris på ✨👏 Og tak for at vælge Sushi Room, også når det skal gå lidt stærkt! 🚗

Det er altid en fornøjelse, når du og din mand kommer forbi for at hente lækker sushi til takeaway 🍣🚘 Vi sætter stor pris på jeres faste støtte gennem årene og vil gøre vores bedste for, at vores sushi altid lever op til jeres forventninger - også når de mindste bliver gamle nok til at nyde god sushi 👪

Vi ser allerede frem til, at I lægger vejen forbi os igen! Alt det bedste til dig og hele din skønne familie 😊
// Sushi Room

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais