A empresa respondeu
Stedet er hyggeligt og maden er virkelig lækker. Det er meget tydeligt at mærke at restauranten har styr på kvaliteten af madvare og laksen er yderst lækker! Dejligt personale som gør hvad de kan f... Ver mais
A empresa respondeu
Har ofte været kunde i Sushi Room og generelt været godt tilfreds. Havde denne gang bestil en party menu til til 4. Der er så kun soya med til 3- mindre problem. Soyasovs har vi køkkenskabet. Til geng... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Sushi Room kan du få en sushi-oplevelse i særklasse - både i Haderslev og Aabenraa, hvor friskhed og høj kvalitet altid er i centrum. Vores passion for sushi skinner igennem i alt, vi serverer – fra klassiske nigiri og maki til delikate sashimi og varme retter såsom vores populære ramen. Vi tilbereder al mad på bestilling, så du altid kan nyde frisklavet sushi, uanset om du vælger all you can eat på restauranterne eller takeaway. I vores restauranter kan du nyde måltider i hyggelige, stilfulde omgivelser, og vi anbefaler bordbestilling for at sikre dig en uforglemmelig oplevelse. Med vores unikke all you can eat-koncept, hvor du bestiller direkte via tablet, får du en personlig og miljøbevidst oplevelse uden madspild. Vores erfarne kokke tilbereder hver ret med stor omhu, så du altid får sushi af høj kvalitet, som kan kombineres med varme retter og lækre drikkevarer efter dine ønsker. Hos Sushi Room vægter vi både god service og en bæredygtig tilgang til madlavning. Derfor har vi mange stamgæster, som kommer igen og igen for den særlige kombination af smag, kvalitet og atmosfære. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Sushi Room – uanset om du spiser i restauranten eller tager maden med hjem som takeaway.
Gravene 6C, 6100, Haderslev, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg og min kæreste skulle for første gang besøge sushi room i Aabenraa på valentinsdag. Vi skulle ud og spise kl 19:45 i håbet om at travlheden, måske var faldet lidt. Til vores store overraskelse kom den første omgang sushi efter 1 time. Vi måtte vente 20 min på noget tangsalat og asparges med bacon. Der var generelt alt for lang ventetid mellem retterne, hvilket gjorde at jeg og min kæreste ikke kunne spise sammen på samme tid. Samt var det ærgeligt, da vi ikke fik muligheden til at smage de fleste af deres retter... Det var en oplevelse af alt under kritik og ikke et sted vi vil komme igen. Servisen var detsværre heller ikke den bedste, idet borde ikke blev tømt for brugte tallerkener og vand ikke blev fyldt op. Vi sad tilbage med en meget ærgelig følelse, hvor vi sad og ventede, blandt alle de andre borde, som i øvrigt også sad og ventede på deres mad. Kun to stjerner herfra.

Aabenraa
Mega venlig, imødekommende og hjælpsom tjener her til aften. Maden var også god.
Det er nu femte gang vi har besøgt sushi room i Aabenraa efter vi oprindeligt først blev anbefalet det af en arbejdskollega. Og ikke én gang er vi gået skuffet derfra. Jeg er ikke den store sushi elsker (min kone er til gengæld) men der er heldigvis også sushi med and og kylling hvis man nu ikke er så meget til fisk. Og deres spicy ramen er GUF på højeste hylle. I øvrigt er al maden er bare super frisk og vi har ikke haft en finger at sætte på noget... heller ikke serveringen. Bedste anbefalinger herfra 😊
Super lækkert det bedste sushi som er nogensinde lavet , bedre end atami og andre steder , hvis du skal på date så kom her det er også mega hyggeligt!!
Super lækker sushi mv.
Og service var fin på trods af næsten fuld hus.
Kvaliteten er god DOG gik det bare langsomt, og 2 timer ville ikke være nok i det tempo, desværre, vi fik desværre heller ikke muligheden for at smage på det hele fordi det tog så langt tid med at levere maden til os. (Det var i en hverdag)
Min søn fik madforgiftning dagen efter han var nede hos jer 😡 Han kaster op har diarre og har det meget skidt.

Resposta da Sushi Room
Aabenraa: Det gik utrolig lang tid før vi fik maden (40 min, først da vi havde klaget/henvendt os) generelt gik det bare langsomt, og 2 timer ville ikke være nok i det tempo, desværre.

Resposta da Sushi Room
Jeg havde fået anbefalet room sushi i Haderslev, og valgte derfor deres nytårsmenu til nytårsaften. Men efter vi havde spist et par stykker, smed vi det ud. En rigtig øv oplevelse, da det slet ikke smagte friskt. Jeg kan desværre ikke anbefale dem, og vil ikke købe fra dem igen.

Resposta da Sushi Room
Har besøgt restauranten i Haderslev flere gange og er altid tilfreds med både betjeningen og kvaliteten af smag. Lokalerne er i den lille ende, men det skaber alligevel en form for hygge.
Deres ramen er guddommelig og kan varmt anbefales 🥰
Det eneste minus er trapperne ned til toilettet - synes især i vintertiden at de kan være lidt glatte 🤷♀️

Aabenraa
Fint betjening. Dog snyder de med kylling, de giver svinekød istedet.... Bestilte kylling dumplings, men fik svinekød. Samt er kylling i deres sushi sten hård. Min tand knækkede da det var så hård. Hvis man kunne give dem 0 stjerner, så ville de have fået det. Kommer ikke mere ihvertfald....

Resposta da Sushi Room
Det er endnu engang en mega succes med sushi, ramen suppe og div forretter.
Vi glæder os til at i kommer til Aabenraa , så er det nemlig tættere på til os.
Altid det værd at køre langt efter jeres sushi! Altid en god service og mega gode / det bedste sushi her i Sønderjylland.

Resposta da Sushi Room
Altid super lækkert sushi og god service fra sushiroom.
Priser er måske lidt i den høje ende ..’men syntes det er pengene værd

Resposta da Sushi Room
Jeg har nu været inde og spise på Sushi Room i Haderslev op til flere gange. Maden er i særdeles topklasse og restauranten er altid meget pæn og ren. Man bliver altid mødt af et meget sødt og venligt personale som sørger for en god madoplevelse. Selvom min familie og jeg er bosat i Sønderborg køre vi glædeligt forbi Sushi Room i Haderslev for at få den bedste Sushi.

Resposta da Sushi Room
Min mand og jeg spiser ofte på SushiRoom. Det er altid en dejlig oplevelse. Lækker mad, fantastisk betjening og supergode råvarer. Vi giver vores bedste anbefalinger.

Resposta da Sushi Room
Min datter og jeg havde lige 45 minutter til at nå lidt aftensmad og valgte sushiroom. Det var den bedste oplevelse længe. Maden var virkelig lækker, servicen var i top. Vi skal helt sikkert derned igen.

Resposta da Sushi Room
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.