Elke keer een positieve ervaring. Snel en ongecompliceerd. Leuke verhaalen in elk geval. Omdat er niet zoveel boeken in eenvoudig Nederlands zijn, leer ik graag met Suske en Wiske.
Heb voor het eerst strips van Suske en Wiske gekocht via deze webshop. Ze zijn bedoeld als Sinterklaas cadeau. De site is duidelijk en makkelijk in gebruik, strips supersnel en keurig verpakt bezorgd.... Ver mais
Fijne webshop,bestellen ging simpel. Dezelfde dag nog verzonden,volgende dag in huis. Ik was blij verrast!
Vijf sterren omdat mijn bestelling zeer zorgvuldig verpakt was, voor 17.00u besteld is dezelfde dag verzonden en per mail geïnformeerd over de track en trace. Het item zelf is precies zoals omschreven... Ver mais
Al sinds 2001 zijn we de online specialist in Suske en Wiske! In onze Suske en Wiske Shop vind je alles van het populairste stripduo van de lage landen, maar ook enkele andere reeksen zoals Amoras en De Rode Ridder. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste strips en beeldjes, maar we hebben ook tweedehands aanbod. Voor de fanatieke lezer en de gevorderde verzamelaar. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden.
Mortelweg 14G, 6551AE, Weurt, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
makkelijk bestellen en snel geleverd. Goed verpakt.
Makkelijke bestelling, makkelijke betaling, en goed geinformeerde (en snelle) levering
Leuk assortiment. Mijn bestellingen worden altijd netjes ingepakt geleverd.
Heb het moeilijk met het betalen en daar hebben ze mijn goed mee geholpen
Correcte bestelling,vlug en goed gereageerd als ik mijn leveringsadres wilde wijzigen.
Snelle verzending. De albums zijn netjes verpakt in een stevig karton
Fijne webshop,bestellen ging simpel.
Dezelfde dag nog verzonden,volgende dag in huis. Ik was blij verrast!

Resposta da Suske en Wiske Shop
Ik heb een bestelling geplaatst en een dag later zat het al in de brievenbus. De strips zijn netjes verpakt in plastic hoesje. Zo wil je het graag ontvangen! Super en snelle service!!

Resposta da Suske en Wiske Shop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.