GLAD træning (6.10.25
GLAD træning (6.10.25. - 22.12.25.) er ikke pengene værd. Lille lokale, træningsredskaber ikke klar, fra få til mange på holdet medfører ofte ventetid til brug af redskaber, ofte inddrages nabolokale til elastikøvelser når der er mange fremmødte. Der er to fysioterapeuter tilknyttet med hver en ugentlig vagt og åbenbart ingen dialog indbyrdes. Opfølgende samtale incl. få tests varer max 15 minutter og koster små 400 kr. Samme gør sig gældende ved start af forløb. - Træningscykel (til opvarmning) ikke repareret i 1 måned, så man kan ikke selv justere den (kilde: en anden fremmødt, som er fitnessabonnent). - Manglende rengøring af redskaber i lokalet og det til trods, at hygiejnen i øvrige rum tilsyneladende vægtes højt. - Da jeg i dag betaler for sidste gang, mødes jeg af irritabel og arrogant mandlig personale. Jeg beder om kvittering for de datoer, jeg har været der de sidste gange, hvortil han spørger :"Stempel og underskrift ? - er det til kommunen?" (NEJ, det var det IKKE. Uanset hvad, så er det grænseoverskridende for såvel mig som for den, der har brug for et bevis til kommunen) - Heldigvis er der mange andre klinikker at vælge mellem, og jeg vælger anden klinik til !!!!!!!
22 de dezembro de 2025
Opinião espontânea