Svendsen Realfag Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med opplegget! Kjempetrivelig fyr, flink til å forklare! D hørtes tom. ut som sønnen min synes d var gøy å få litt mer forståelse av matte. Var aldri noe snakk om ikke å ha lyst. Mestri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk veldig god hjelp av Andreas i forkant av eksamen i matte på Vg4 påbygg. Når vi har jobbet med matte har det faktisk vært gøy, og jeg har sittet igjen med mestringsfølelse etter hver time. Fikk ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig dyktige til å finne en lærer som passer til våre ungdommer! Svært dyktig faglig, svært god pedagogisk og tilpasningsdyktig ift tidspunkt som passet for oss. Vi gir Svendsen realfag og Kaspar so... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God lærer som ser barnet og bygger gode relasjoner slik at det blir trygt. Forventet kanskje en kartlegging i forkant for å få riktig utgangspunkt, men det ser ut til å gå fint likevel

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aulas particulares
  2. Centro Educacional
  3. Escola preparatória
  4. Professor particular
  5. Academia de Ciências

Escrito pela empresa

Vi jobber knallhardt og målrettet hver dag mot å skape den beste digitale undervisningstjenesten i matematikk for barn, ungdom og voksne som har behov for personlig oppfølgning for å nå sitt fulle potensiale. Vi har dyktige, pedagogiske og engasjerte undervisere med tilgang til et bredt utvalg oppgaver og læringsstier tilpasset deg og ditt nivå. Undervisning og tett oppfølgning av våre elever foregår på trygge og brukervennlige plattformer, som gjør det raskt og enkelt å komme i gang. Resultatet er at vi tilbyr effektiv og engasjerende nettundervisning for alle nivåer, med en garanti for umiddelbar fremgang og økt mestringsfølelse! Svendsen Realfag er stolte av å være en av Norges ledende aktører innen privatundervisning i matematikk uten bindingstid. Hele 93,5 % av elevene som gjennomfører en oppstartstime hos oss, blir værende som faste kunder hele skoleåret.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gode lærere

Gode lærere. Blir godt fulgt opp og får rask tilbakemeldinger.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Dette setter vi stor pris på.
God oppfølging og raske tilbakemeldinger er en viktig del av arbeidet vårt, og det er fint å høre at dette oppleves slik for dere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ungdommene på 14 og 16 år har fått økt…

Ungdommene på 14 og 16 år har fått økt ferdighet i matte, trygghet og følger med bedre i matte timene i skolen. Kan klart rekomanderes å bruke Svendsens Realfag. Veldig flinke studenter som underviser.

5 de dezembro de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Dette var veldig hyggelig å lese.
At ungdommene opplever økt ferdighet, trygghet og bedre utbytte av mattetimene på skolen betyr mye for oss. Vi er glade for å høre at undervisningen gir resultater, og setter stor pris på anbefalingene.

Gode forklaringer

Gode forklaringer, og læring på en måte som gir sjølvtillit.

20 de novembro de 2025

Det er godt å høre Marcus! Masse lykke til med R2 denne våren

Fleksibel

Fleksibel, flink, perfekt

20 de novembro de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Kjekt å høre Mina! Takk for at du deler.

Classificada 5 em 5 estrelas

Undervisningen oppleves som tydelig og…

Undervisningen oppleves som tydelig og engasjerende. Det legges vekt på forståelse og mestring, og læringsmiljøet er trygt og positivt. Læreren formidler faget på en motiverende måte.

30 de outubro de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Vi setter stor pris på denne tilbakemeldingen Sanam.
Tydelig undervisning, mestring og et trygt læringsmiljø er kjerneverdier hos oss, så det er veldig fint å høre at dette oppleves.

Super arbeidsgiver

Jobbet to år som underviser for Svendsen Realfag. Kommunikasjonen gikk lett, og det var orden i sakene i alle ledd. Godt betalt og! Perfekt jobb ved siden av studier eller i tillegg til annen jobb.

17 de junho de 2025
Opinião espontânea

Så fint å høre, Vetle!
Jeg setter stor pris på den fine tilbakemeldingen etter to flotte år som kollegaer. Neste arbeidsgiver er heldig som får deg med på laget. Masse lykke til på veien videre!

Mvh Andreas

Svært serviceinnstilt

Svært serviceinnstilt, profesjonelle, kommer til avtalt tid, konkurransedyktige priser, de gjør rett og slett en strålende jobb og er svært effektive! Jeg vil varmt anbefale dem videre.

16 de agosto de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på å høre at du opplever oss som serviceinnstilte, profesjonelle og effektive. Det betyr mye for oss å få så gode ord med på veien! Takk for et godt samarbeid forrige skoleår.

Vennlig hilsen Andreas Svendsen

Alt i alt ingen klager

Gode lærere, god sverice og merkbar forbedring i mine karakterer.

Ingen klager.

30 de julho de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Tusen takk for fin tilbakemelding! :)
Selma, nestleder

Høyt faglig nivå

Den digitale virksomhet har gode faglige mentorer, som imøtekommer elevens utfordringer og behov.

14 de julho de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Godt å høre at vi treffer på vår pedagogiske tilnærming, og tusen takk for tilbakemeldingen. Ønsker dere masse lykke til med realfagsmatten dette skoleåret.

Anbefales!

Både foreldre og ungdom er veldig fornøyd med undervisningen på Svendsen Realfag, skulle bare ønske vi hadde startet/funnet ut om det tidligere.

11 de julho de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Så hyggelig å høre! Tusen takk for deres tilbakemelding.

Takk for hjelpen !!

Utrolig flink til å tilrettelegge til nivå og utfordrer deg på en god måte. Veldig greit at det var fleksibelt slik at det kan tilpasses både jobb og skole.

22 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Svendsen Realfag

Så fint at du er fornøyd! Målet vårt er å møte hver enkelt og tilrettelegge så godt vi kan, derfor er det ekstra fint å få denne tilbakemeldingen:)

Nestleder, Svendsen Realfag

Veldig bra!

Resposta da Svendsen Realfag

Godt å høre at du er fornøyd :)

Underviser og rekrutteringsansvarlig

Motiverende undervisning

Motiverende undervisning i matematikk for alle nivå. Om man strever i faget, eller ønsker å bare generelt lære mer, så skreddersyr Svensen realfag undervisningen. Har brukt tjenesten over 2.5 år, hjelp til R1 og R2 på videregående skole. Anbefales på det sterkeste!

Resposta da Svendsen Realfag

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding!
Det har vært utrolig kjekt å følge utviklingen gjennom disse årene. Jeg er oppriktig imponert over hvordan det gradvis ble bygget opp en solid forståelse av den mest avanserte matematikken på videregående.

Veldig hyggelig å få være med på reisen!

Andreas

Anbefales på det varmeste

Jeg har tre ungdommer, som har hatt strålende fremgang matematisk, og min ene sønn har nå fått 6er i standpunkt på VGS. De andre har fått 5ere - og vi gir en 6er til Svendsen realfag, og de aller beste anbefalinger!

Resposta da Svendsen Realfag

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en så herlig tilbakemelding!
Det har vært utrolig givende å følge dine unge og lovende, helt fra ungdomsskolen og frem til videregående. Det siste skoleåret var de så trygge og rutinerte at de knapt trengte min hjelp lenger. I stedet bidro de i opplæringen av nye undervisere, som i dag er blitt skikkelig flinke, mye takket være støtten og innsikten de fikk fra dem.

Takk for tilliten og for at dere har vært med på å skape noe mer enn bare egne resultater!

Andreas

Super service, supre mentorer

Har hatt mentorer til to tenåringer, og begge nailet matematikken - og har gledet seg til timene hver uke. Kan anbefale Svendsen Realfag på det aller varmeste.

30 de junho de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er veldig givende å høre at underviserne våre har bidratt til både faglig fremgang og læringsglede. Vi ser frem til et like godt samarbeid dette skoleåret!

Mvh
Andreas Svendsen

Strålende fornøyde😍

7 de julho de 2025

Resposta da Svendsen Realfag

Vi er glade for at vi kunne bidra til en positiv opplevelse og gleder oss til fortsettelsen denne høsten !

Vennlig hilsen Andreas Svendsen

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais