Veldig fornøyd med opplegget! Kjempetrivelig fyr, flink til å forklare! D hørtes tom. ut som sønnen min synes d var gøy å få litt mer forståelse av matte. Var aldri noe snakk om ikke å ha lyst. Mestri... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fikk veldig god hjelp av Andreas i forkant av eksamen i matte på Vg4 påbygg. Når vi har jobbet med matte har det faktisk vært gøy, og jeg har sittet igjen med mestringsfølelse etter hver time. Fikk ti... Ver mais
Veldig dyktige til å finne en lærer som passer til våre ungdommer! Svært dyktig faglig, svært god pedagogisk og tilpasningsdyktig ift tidspunkt som passet for oss. Vi gir Svendsen realfag og Kaspar so... Ver mais
God lærer som ser barnet og bygger gode relasjoner slik at det blir trygt. Forventet kanskje en kartlegging i forkant for å få riktig utgangspunkt, men det ser ut til å gå fint likevel
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Serviço de aulas particulares
- Centro Educacional
- Escola preparatória
- Professor particular
- Academia de Ciências
Escrito pela empresa
Vi jobber knallhardt og målrettet hver dag mot å skape den beste digitale undervisningstjenesten i matematikk for barn, ungdom og voksne som har behov for personlig oppfølgning for å nå sitt fulle potensiale. Vi har dyktige, pedagogiske og engasjerte undervisere med tilgang til et bredt utvalg oppgaver og læringsstier tilpasset deg og ditt nivå. Undervisning og tett oppfølgning av våre elever foregår på trygge og brukervennlige plattformer, som gjør det raskt og enkelt å komme i gang. Resultatet er at vi tilbyr effektiv og engasjerende nettundervisning for alle nivåer, med en garanti for umiddelbar fremgang og økt mestringsfølelse! Svendsen Realfag er stolte av å være en av Norges ledende aktører innen privatundervisning i matematikk uten bindingstid. Hele 93,5 % av elevene som gjennomfører en oppstartstime hos oss, blir værende som faste kunder hele skoleåret.
Informações de contacto
Steinsvikvegen 272, 5239, RÅDAL, Noruega
- kontakt@svendsen-realfag.no
- svendsen-realfag.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Svendsen Realfag
Sofie har gitt min sønn troen på at han…
Sofie har gitt min sønn troen på at han får matematikken til.

Resposta da Svendsen Realfag
Ungdommene på 14 og 16 år har fått økt…
Ungdommene på 14 og 16 år har fått økt ferdighet i matte, trygghet og følger med bedre i matte timene i skolen. Kan klart rekomanderes å bruke Svendsens Realfag. Veldig flinke studenter som underviser.

Resposta da Svendsen Realfag
Flinke undervisere som bryr seg og tett…
Flinke undervisere som bryr seg og tett oppfølging

Resposta da Svendsen Realfag
Undervisningen oppleves som tydelig og…
Undervisningen oppleves som tydelig og engasjerende. Det legges vekt på forståelse og mestring, og læringsmiljøet er trygt og positivt. Læreren formidler faget på en motiverende måte.

Super arbeidsgiver
Jobbet to år som underviser for Svendsen Realfag. Kommunikasjonen gikk lett, og det var orden i sakene i alle ledd. Godt betalt og! Perfekt jobb ved siden av studier eller i tillegg til annen jobb.

Svært serviceinnstilt
Svært serviceinnstilt, profesjonelle, kommer til avtalt tid, konkurransedyktige priser, de gjør rett og slett en strålende jobb og er svært effektive! Jeg vil varmt anbefale dem videre.

Alt i alt ingen klager
Gode lærere, god sverice og merkbar forbedring i mine karakterer.
Ingen klager.

Resposta da Svendsen Realfag
Siste resultat for barnet mitt var…
Siste resultat for barnet mitt var veldig bra. Vi er fornøyde.

Høyt faglig nivå
Den digitale virksomhet har gode faglige mentorer, som imøtekommer elevens utfordringer og behov.

Anbefales!
Både foreldre og ungdom er veldig fornøyd med undervisningen på Svendsen Realfag, skulle bare ønske vi hadde startet/funnet ut om det tidligere.

Takk for hjelpen !!
Utrolig flink til å tilrettelegge til nivå og utfordrer deg på en god måte. Veldig greit at det var fleksibelt slik at det kan tilpasses både jobb og skole.

Motiverende undervisning
Motiverende undervisning i matematikk for alle nivå. Om man strever i faget, eller ønsker å bare generelt lære mer, så skreddersyr Svensen realfag undervisningen. Har brukt tjenesten over 2.5 år, hjelp til R1 og R2 på videregående skole. Anbefales på det sterkeste!

Anbefales på det varmeste
Jeg har tre ungdommer, som har hatt strålende fremgang matematisk, og min ene sønn har nå fått 6er i standpunkt på VGS. De andre har fått 5ere - og vi gir en 6er til Svendsen realfag, og de aller beste anbefalinger!

Resposta da Svendsen Realfag
Begge døtrene mine fikk god hjelp og de…
Begge døtrene mine fikk god hjelp og de var både veldig fornøyde.

Super service, supre mentorer
Har hatt mentorer til to tenåringer, og begge nailet matematikken - og har gledet seg til timene hver uke. Kan anbefale Svendsen Realfag på det aller varmeste.

Resposta da Svendsen Realfag
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.