Informações sobre a empresa

3. Loja de artigos domésticos
  4. Loja de bricolage, casa e jardim
  5. Loja de mobília para sala de estar
  6. Loja de sofás

Svenska Hem är en svensk möbelkedja som erbjuder kvalitetsmöbler och designklassiker från ett stort antal starka varumärken. I vårt sortiment hittar du klassiska varumärken som tex DUX, Swedese, Stolab, Stressless, Bröderna Andersson, Brunstad, Jensen mfl. Men även ett unikt sortiment som är designat och tillverkat exklusivt för Svenska Hem. Vi har e-handel på www.svenskahem.se och 35 st enskilda möbelbutiker med personal med stor kunskap och ett genuint intresse för möbler och heminredning. Varmt välkommen!

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

4 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Fina möbler men så fruktansvärt dyrt.

25 de março de 2026

Resposta da Svenska Hem AB

Tack för din feedback om våra möbler, vad roligt att du gillar dem! Våra möbler är tillverkade med fokus på kvalitét, hållbara material och lång livslängd, vilket påverkar prisbilden. Vi har produkter i många olika prisklasser så vi hoppas du hittar något som passar framåt. Välkommen åter! Vänliga hälsningar Svenska Hem

Classificada 5 em 5 estrelas

Den 6 februari fick jag bekräftelse på…

Den 6 februari fick jag bekräftelse på min order och enl de skulle ta 2-3 arbetsdagar, idag den 21/2 har inget kommit. DÅLIGT
Det var första och sista gången beställde jag där.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Svenska Hem AB

Hej Margareta, kan tyvärr inte finna ditt namn bland våra e-handelskunder och eftersom vi inte har 2-3 arbetsdagar som leveranstid så undrar vi om du har gett omdöme till rätt bolag? Vänligen skicka ett mail till e-handel@svenskahem.se eller ring 010-3500610 så hoppas vi kunna räta ut ev frågetecken. Vänliga hälsningar Svenska Hem / Anna

Classificada 5 em 5 estrelas

Reservdelar

Köpte en våningsäng för över 1 år sedan och råkade nyligen slarva bort 2 delar till sängen. Skrev till Svenska hem och frågade om reservdelar kunde lösas. De skickade delarna helt utan kostnad och jag är faktiskt otroligt tacksam och förvånad då företag aldrig brukar vara så generösa. Skrev aldrig något omdöme när jag köpte våningsängen, men nu tyckte jag faktiskt att det verkligen förtjänades.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Svenska Hem AB

Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att vi kunde hjälpa er och att höra att du blev nöjd. Varmt välkommen åter!
Vänliga hälsningar Svenska Hem

Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik denna koncern!

Undvik denna koncern!

Om du får problem med det du köpt får du ingen hjälp!

Som svar på ert svar, så är köpet gjort hos ett av era bolag, Stalands, men ni skriver väl samma till alla för att försöka komma undan negativa recensioner. Er logga finns i orderbekräftelsen.

Ytterligare en bekräftelse på att man bör undvika er…

13 de outubro de 2025

Resposta da Svenska Hem AB

Hej Victor och tack för att du delar din feedback. Vi har gått igenom våra uppgifter men kan tyvärr inte hitta någon order hos Svenska Hem via vår e-handel kopplad till denna recension och dina kontaktuppgifter eller att vi har haft en konversation om ert ärende. Om köpet har gjorts i en fristående butik vänligen kontakta berört företag angående ert ärende.
Med vänliga hälsningar Svenska Hem

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.