KAN IKKE ANBEFALES….
Her udstilles og udskammes børn på grimmeste facon. En gammeldags og forældet ledelsesstil, der mopper børn ud.
KAN IKKE ANBEFALES….
Som forælder kan jeg ikke anbefale denne efterskole.
Vi har været meget skuffede over ledelsesstilen og tilgangen til eleverne, som fra ledelsen side og enkelte lærere kan fremstå nedgørende, alt for autoritær og famlende.
Lad jer ikke forblænde af de gode faciliteter. Vælg i stedet en efterskole, hvor ledelsen fremstår sammentømret og empatisk.
Kæmpe Anbefaling!
Har en søn, der går på Svendstrup Efterskole i skoleåret 25/26, og vi er utroligt taknemmelige for alle de kompetente og imødekommende medarbejdere, som virkelig vil de unge mennesker. De er engagerede og lever fuldt op til – og mere end – de forventninger, vi havde.
Allerede efter et halvt år kan vi tydeligt se hvilket positiv udvikling han er i. Jeg er dybt imponeret over skolens faciliteter, men det bedste af det hele er helheden.
summen af skolens værdier, de virkelig topdygtige og engagerede medarbejdere på tværs af både linjefag og obligatoriske fag samt en rigtig stærk og kompetent ledelse.
Forstander Anders er yderst kompetent, utrolig empatisk samt meget rar og imødekommende. De kerneværdier, som skolen arbejder ud fra, må man sige, at de lever fuldt op til: ambition, passion, fællesskab og udvikling.
Og en helt særlig, varm og dybfølt tak til Tonni – vores fantastiske kontaktlærer. Din nærværende tilgang, dit store engagement og din oprigtige omsorg til vores søn, gør os som forældre trygge hver eneste dag.
Tak til hele Svendstrup for at se, støtte og løfte ham – det betyder mere, end ord
Jeg vil give Svenstrup Efterskole mere end fem stjerner for alle de dygtige medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats på skolen – jeg er kæmpe fan og yderst tilfreds'.
Skolen har gode fysiske rammer og generelt gode lærere. Dog desværre negativ påvirket af hård, kold og uempatisk ledelsesadfærd, som hører en svunden tid til. Visse lærere kan true med fysiske repressalier, der tales ned til eleverne og elever hænges gerne ud foran andre – uden at ledelsen griber ind trods henvendelser herom. Trusler om bortvisning for småting hænger konstant i luften og sker uden forudgående advarsel. Der skabes på den måde utrygge rammer for eleverne.
Bedste råd: Besøg skolen og tal direkte med eleverne om forholdene, før du træffer en beslutning. Kan ikke anbefale denne skole under nuværende ledelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.