Svupp Opiniões 14

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fjerner alt!

Bestilte universal skumrens og nu har jeg fået den prøvet og den fjerner alt. De fedtfingre vi har haft på vores køkkenlåger som vi har bøvlet med at få af, gik væk med det samme.

Skal så meget prøve flere produkter fra svuup og købe endnu flere universal skumrens

8 de abril de 2026

Fantastisk

Fantastisk

3 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jannie! 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os at høre 💫
Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Så lækre produkter og super nemme at…

Så lækre produkter og super nemme at bruge

2 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Christina! 🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du både synes produkterne er lækre og nemme at bruge ✨
Det er lige præcis sådan, det skal føles!

Tak fordi du deler 💕

super hurtig levering

Mega lækkert produkt og super hurtig levering

2 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anja! 🙌🏼

Mega fedt at høre, at både produkt og levering spiller 💨✨
Det gør os virkelig glade!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er virkelig gode produkter med en…

Det er virkelig gode produkter med en mild duft.

De er helt sikkert noget jeg vil bruge i min dagligdag og som vil gøre had på fedtfinger og kalkrester.

27 de março de 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Ditte 🥰

Det betyder virkelig meget for os at høre, at både duften og effekten lever op til dine forventninger ✨

Vi er især vilde med, at de får bugt med både fedtfingre og kalk – det er jo lige præcis det, de skal 🤭

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏🏻💛

Classificada 5 em 5 estrelas

👌🏻 Glas rens fungere bare helt…

👌🏻 Glas rens fungere bare helt fantastisk. Dejligt med spraydåse effekten, det var så nemt (og “løber” ikke ned af spejlet. Kalkfjerneren var super effektiv, dufter til med behageligt. Tak for dejlige produkter (og karameller) 😊

27 de março de 2026

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse, Dorthe 🥰

Det gør os så glade at høre, at både glasrens og kalkfjerner bare spiller – og at sprayen gør det hele lidt nemmere i hverdagen ✨

(Og ekstra point for at karamellerne også faldt i god jord 🤭)

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏🏻💛

Super produkt

Skumrens på en træt 33 år gammel træt køkkenlåge, gav en fin hvid farve igen, det har alm rengøring ikke kunnet og glas rens , så nemt at sprøjte på og tørre af og et blankt spejl .. Svupp det var nemt 😊

26 de março de 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Stine! 🙌

Hvor er det bare fedt at høre, at vores skumrens kunne give dine køkkenlåger nyt liv – og at glasrensen også leverede et spejlblankt resultat ✨

“Svupp det var nemt” – det kunne vi ikke have sagt bedre selv 😄

Tak fordi du deler din oplevelse! 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og gode produkter

23 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Laura! 🙏🏻

Vi er så glade for at høre, at både levering og produkter lever op til forventningerne 💫

Det betyder virkelig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 🤍

Fantastiske produkter!!

Fantastiske produkter!!! De virker bare upåklageligt 🙏🏼 ikke sidste gang jeg handler på Svupp 😊
Bestilte søndag og fik levering onsdag

25 de março de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Caroline! 🙏🏼

Hvor er det bare skønt at høre, at produkterne lever op til dine forventninger – og at de bare virker! ✨

Og dejligt at leveringen også spillede 💨

Vi glæder os allerede til at sende flere pakker til dig 😊💙

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais