Serdecznie polecam wszystkim , kupiłem już 2 razy i 2 razy jestem tak samo zadowolony . Wszytko się zgadza z opisami paczki przychodzą szybko i bezpiecznie .
Leia as opiniões dos outros
Fajne ciuchy, zajefajna jakość oraz szybka przesyłka. Mega spoko, polecam wszytskim. Czekam na kolejny drop ubrań 🔥
Dropshipping bluzy poliester aż się świecą zero kontaktu jeśli chodzi o zwrot nie można się nigdzie skontaktować wyświetlają tylko wiadomości mam wrażenie że zakładka kontakt na stornie jest tylko dla... Ver mais
jeszcze nic nie zamówiłem ale wydaje sie fajne jak zamówie i przyjdzie to wystawie ocene 5
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 22% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mega dobry materiał wszystko jak na…
Mega dobry materiał wszystko jak na zdjęciu polecam
Świetne ubrania dobra jakosc
Bardzo fajny sklep
Bardzo fajny sklep , fajne i wytrzymałe ubrania polecam
POLECAM !!!
POLECAM !!!
Szybka wysyłka, dobra jakość ubrań oraz miła obsługa. Nic dodać nic ująć, 5 GWIAZDEK !!!
Bardzo dobra biżuteria
Bardzo dobra biżuteria, bardzo dobrze wykonane I jakościowe ubrania. Super ludzie
najlepszy sklep ktoremu mozna zaufac i…
najlepszy sklep ktoremu mozna zaufac i zamowic bezpiecznie. jakosc jest jak na zdjeciu a zamowienie przychodzi bez wgniecien ani niczego
Super strona miła obsługa jedna z…
Super strona miła obsługa jedna z lepszych stron internetowych z ciuchami POLECAM
wydaje sie bardzo fajna stronka
NIE POLECAM
NIE POLECAM ! , długie oczekiwanie na paczkę około 3 tygodni , koszulka (made in China) z poliestru z wklejonym zdjęciem, nie można skontaktować sie z firmą , dostałam maila że paczka już jest w drodze..co sie okazało nie została ona dostarczona nawet kurierowi..chciałam dokonać zwrotu i przestali mi odpisywać.

Resposta da SWAGWRLD
Tragiczna jakość i ubrania odbiegające…
Tragiczna jakość i ubrania odbiegające od tego co jest na zdjęciach. Typowy dropshipping z alieexpress. Zapewniają możliwość zwrotu produktu, a gdy dojdzie co do czego to zero odzewu mimo wyświetlania moich wiadomości. Niekorzystne komentarze na Tiktoku też usuwają. Chciałem raz zaufać marce z tikotka, ale jak widać w to definitywnie się nie opłaca pchać pieniędzy.

Serdecznie polecam wszystkim
Bardzo ładne
Bardzo ładne, wygodne i dobrej jakości ubrania. Mega szyba wysyłka, dostałem moje zamówienie 2 dni po zakupie. Bardzo, bardzo polecam !!
Obsługa 11/10
SWAGWRLD
Zamówiłem ze SWAGWRLD i szczerze jestem bardzo zadowolony. Ubrania wyglądają dokładnie jak na zdjęciach, a styl mega się wyróżnia – typowy streetwear/Y2K vibe. Materiał jest naprawdę dobry, przyjemny w dotyku i dobrze się nosi, nic się nie rozciąga ani nie wygląda tanio
Fajne ciuchy
Nie polecam! Nie dość, że w opisie napisano, że jest w składzie 85% bawełny, a 15 elastanu, widać, że to sam poliester. Prawdopodobnie sprowadzają towary z chińskich stronek i sprzedają je z cztery razy drożej. Na stronie jest napisane, że zwroty do 14 dni są bezproblemowe, trzeba tylko napisać do nich w tym celu. Kupiłam bluzę za 225 zł, jest okropnej jakości, chcę zwrócić, bo przecież mam takie prawo, ale nie mam takiej możliwości. Wysłałam już masę wiadomości, czy to na mailu, Instagramie, Messengerze a nawet tik toku - milczą. Minął już tydzień, cisza. Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do klienta. NIE POLECAM!!!

Dropshiping, trash
Dropshiping, ubrania słabej jakości zakupione na aliexpress/alibabie.

Resposta da SWAGWRLD
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.