Virkelig dårlig kommunikation
Virkelig dårlig kommunikation, ikke ordenligt forberedt og generalt bare noget rod. Kan ikke anbefale firmaet
Umenneskelig pengemaskine!
Gennem de seneste 3-4 år har jeg på sidelinjen oplevet, hvordan Sweco som bygherre i Græse Bakkeby, Frederikssund, tromler hen over mennesker og levede liv! Gang på gang er planer ændret, og beboere har på intet tidspunkt haft vished omkring de ændringer, de står overfor. Ændringer der immervæk gælder både deres boliger og haver. Jeg tror ikke, I ved, hvad det betyder fof mennesker, når de føler sig usikre på deres boligforhold. Desværre tror jeg også, at I er komplet ligeglade.! Men jeg vil alligevel forsøge at brede det lidt ud for jer.
Min mor har boet i sin lejebolig siden 1995, og nu er hun godt på vej til de 81. Hun har indrettet sin lille have til den skønneste oase, og den nyder hun hver eneste dag. Men hun har ikke haft en rolig nats søvn i årevis; først fordi hun ikke har vidst hvad der skulle gøres ved hendes bolig (udover at den skulle blive tilgængelighedsbolig) og ved hendes have; og nu er det helt galt fordi hun ved, at hendes elskede have bliver ødelagt. Hun ved nu, at den meget flinke og forstående arkitekt, hun viste rundt sidste år, var ligeglad. For han har besluttet, at hendes elskede solkrog skal overplastres med en unødvendigt enorm rampe. Vi taler sådan en, som kommer til at fylde mindst 6 kvm, fordi en rullestol åbenbart skal have mange meters tilløb først den ene vej og så den anden vej for at komme ind ad en dør, som er højest 30 cm over jorden. Inde fra Landsbyggefonden lyder det, at det aldrig har været et krav derfra, at der skulle være mere end en metalrampe direkte ind i huset. Men I som bygherre har, sammen med jeres arkitekt, besluttet at der skal et kæmpe anlæg i beton og fliser til. Og der hvor det allerede er gennemført, ser det herrens ud, og folks hyggelige haver er smadret! Den beslutning kan simpelthen kun handle om, at I ikke tjener nok penge på at lægge en metalrampe!!! Og som om det ikke var nok, at I er ligeglade med den livskvalitet, disse haver giver, så skal gamle mennesker (og dem er der mange af i bebyggelsen) gå i uvidenhed om, hvornår turen kommer til dem. Fra jer får de at vide “Jamen I får det at vide i god tid - I får 3 måneder til at pakke!”
Det er ikke godt nok! Men det er til gengæld skruppelløst!
I dag har jeg siddet og trøstet min grædende og trætte mor, som i går trøstede en grædende nabo, mens en anden nabo (som er oppe i 90’erne) sagde “Jeg dør, inden jeg får min bolig tilbage”.
Jeg skriver dette herinde, fordi jeg er desperat på min mors og et helt boligområdes vegne. Det er super godt, at boligerne skal gøres handicapvenlige. Men at bygherren opfører sig skruppelløst under hele processen, som har varet alt for mange år, det er ikke i orden. Derfor sender jeg også dette til samtlige partiers ældre- og social- og boligordførere samt Lars Løkke Rasmussen, som satte held dette tilgængelighedsprojekt i søen. Jeg er sikker på, at det ikke var med i hans planer, at beboere, gamle som unge, skulle behandles så dårligt i processen.
Jeg håber, I sover dårligt!
They don’t care about their neighbors, leaving all those bright lamps on and keeping us from sleeping at night.
Sweco har åbenbart lukket for deres RenoWEB API - og beskyttet det med NemID - jeg forstår at man skal bruge NemID til at anmelde noget til dem (undskyldning er spam og falske anmeldelser) - men da ikke for at LÆSE en affaldshentningsplan..
Hvis der var mulighed for sætte stjerne ved 1-5 negative stjerner, så fik de helt klart 5 negative...Har da aldrig oplevet noget lignende....Utrolig dårlig rådgivning, utrolig dårlig kommunikation, utrolig manglende opfølgning, information uklar og modstridende. Og særdeles manglende moral, som de bestemt ikke har noget som helst af. Samarbejdet har kostet os SÅ mange penge.
Brug ALDRIG Sweco - for jeres egen skyld
Denne anmeldelse er tilegnet Kon afdelingen i roskilde. De skal have det maksimale antal stjerne for at arbejde hurtigt og effektivt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.