Overall, SwedishFace.dk is a decent store with good prices and a nice selection of products. Delivery can be hit or miss—while some orders arrive quickly and well-packaged, others may take much longer... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en parfume, man ikke længere kan få i butikkerne. Da den kom efter 2 dage, duftede den helt anderledes end den flaske, jeg havde hjemme og som næsten var tom. Swedish Face kunne se, at... Ver mais
Har stadig ikke modtaget mine varer, så begejstringen kan ligge på et lille sted her efter snart 3 uger. Årsagen var dog Bring, der ikke havde sendt sms om levering. Så med det samme en forbedret v... Ver mais
A empresa respondeu
Hos SwedishFace kan du købe god hudpleje, duft og hårpleje fra de mest kendte mærker. Vi tilbyder hurtig levering, hjælpsom support og kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Føles som internetshopping anno 2005!
Sender et andet produkt end jeg bestilte. Jeg skriver og beder dem sende et returlabel. De insisterer på, det er samme produkt blot med nyt navn. Jeg ønsker at returnere, da produktet var ment som gave, og jeg har fundet en anden løsning.
Dette betyder jeg skal sende en pakke til Sverige til 50% af produktets pris (175kr), da de ikke engang vil hjælpe med returfragten, selvom jeg selv betaler den.
Jeg har handlet med dem flere gange, uden problemer.
Jeg lægger en ordre, jeg modtager en ordrebekræftelse, men mere sker der ikke. Jeg har nu forsøgt at kontakte dem ad flere omgange, men desværre uden held.
Det er virkelig dårlig kundeservice.

Resposta da SwedishFace.dk
Jeg får altid mine bestilte varer. De har min yndlingsserum som jeg ikke har kunne finde på andre europæeiske hjemmesider. Leveringstiden er ok, måske ikke den hurtigste, men det er efterhånden “normalen” for mange hjemmesider. Så længe varen når frem, intakt, og ikke kopivarer, er jeg fuldt tilfreds 😅🙏
Godt udvalg af produkter til attraktive priser. Problemfrit levering.
Jeg bekræfter, at problemet er blevet løst positivt.

Resposta da SwedishFace.dk
Jeg har i dag modtaget en parfume fra swedishface.dk hvor æsken ikke er pakket ind i folie, og parfumen kan tages ud af æsken og bruges. Hvis det er normalt ville jeg gerne have vidst det på forhånd, da det er til en gave.

Resposta da SwedishFace.dk
Har uden held forsøgt at få fat på Swedishface. De har trukket pengene på mit kort, men ikke afsendt varerne. De ligger stadig i kurven som om jeg ikke har købt dem. Virkelig frustrende når man ikke kan få fat på jer? Der må jo være sket en fejl! Hjææælp!!!!

Resposta da SwedishFace.dk
Great delivery, perfume by Chanel is totally original and perfect. Recommend and will keep using site.
Min pakke er ikke kommet efter 3 uger hvad søren sker der
Har ikke modtaget min vare efter 3 uger. Får halvdelen af beløbet returneret.
Ikke støt de tyveknægte
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.