Leia as opiniões dos outros
Mycket smidigt att beställa o leveransen tog 3 arb.dagar. Toppen! Ganska lätt att betala fast jag tycker inte att Klarna är kristallklar. Jag kommer att I fortsättningen beställa bh hos er under föru... Ver mais
Jag hade hjälp av tabellen för mätningen av byst för att avgöra storleken av BH och blev glatt överraskad att den stämde. Jag är supernöjd och känner mig bekväm i den. Jag har ff inte provat funktione... Ver mais
Lätt att beställa. Leverans enligt säljarens info (snabb). Produkten överensstämmer med info på hemsidan. Bra förpackat, bra info och väl förberett om man behöver byta eller returnera.
Informações sobre a empresa
- Loja de roupa interior
- Loja de roupa desportiva
- Loja de lingerie
- Loja de roupas desportivas
- Loja de fatos de banho
Hos oss hittar du underkläder och badkläder från Swegmark, Abecita och Salming Underwear under samma tak. Swegmark har alltid prioriterat funktion och passform vid tillverkning av bygel-bh, mjuk-bh, sport-bh, amnings-bh, bodies och gördlar. Swegmark vill erbjuda dig en behå som passar perfekt och underlättar din vardag. Oslagbar passform, komfort och support! Abecita, som varken kompromissar vad gäller funktion eller kvalitet, erbjuder ett brett sortiment med underkläder och badkläder i skandinavisk design med bra passform. Salming Underwear strävar efter att vara ett naturligt val för den aktiva mannen som vill kombinera funktion och design med perfekt passform och komfort.
Informações de contacto
Viaredsvägen 22, 501 13, Borås, Suécia
- webshop@underwearsweden.com
- swegmark.se
Não respondeu a opiniões negativas
Baddräkten kom fram tidigt och varan…
Baddräkten kom fram tidigt och varan motsvarade till fullo mina förväntningar. Verkar vara bra kvalitet.
Jag kan lita på att varan kommer fram
Jag kan lita på att varan kommer fram. Frakten går snabbt.
Storleken stämmer.
Jag är nöjd med det som jag handlade hos er.
Snabb o bra Leverans.
Snabbt levererat … allt igenom bra !
En bh fr Swegmark är alltid bra
Otroligt bra storlekstabell
Otroligt bra storlekstabell!
Snabb leverans, perfekt passform.
Bekväm bh som överensstämmer med…
Bekväm bh som överensstämmer med beskrivningen. Väldigt snabb leverans.
Att det gick snabbt och enkelt att få…
Att det gick snabbt och enkelt att få varan
Snabb leverans och bra produkt.
Jättefin baddräkt som passade perfekt
Jättefin baddräkt som passade perfekt. När jag öppnade förpackningen såg man tyvärr att baddräkten var provad av någon innan. Det fanns deo-fläckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte på plats utan hade vikt ihop sig och klistrat ihop med ett hårstrå emellan. Jag tänkte att den här får man ju inte skicka tillbaka,så jag tvättade den och provade. Tur att den satt så bra, annars hade det blivit dyrt för ingenting.
Snabb och bra leverans och jag blev…
Snabb och bra leverans och jag blev väldigt nöjd med mitt köp som jag gjort på nätet
Snabb leverans och bra baddräkt
En mycket bra produkt
En mycket bra produkt, snabb leverans och enkelt med både beställning o betalning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.