Swissquote Opiniões 4095

4. Instituição financeira
  5. Serviço de investimentos
  6. Corrector de bolsa

Sobre Swissquote

Swissquote is Switzerland’s leading digital bank, offering a complete 360° spectrum of financial services – from everyday banking to global trading and long-term investing.

Our ambition is to make finance accessible to everyone by combining the security of Swiss banking with cutting-edge technology. Through our platforms, clients benefit from innovative, secure, and intuitive solutions covering payments, savings accounts, mortgages, leasing, and debit cards. In addition, we provide direct access to global stock exchanges, Forex and CFD markets, as well as a wide range of crypto assets – more than three million financial products in total. Whether it’s for daily transactions, building wealth, or diversifying investments, Swissquote empowers clients to manage their money with confidence, anytime and anywhere.

As of December 2024, Swissquote manages more than CHF 76.3 billion in assets, supported by record net new money inflows of CHF 8.3 billion. This marks an impressive 31.5% growth year-on-year. Headquartered in Gland, Switzerland, the Group operates offices in Zurich, Luxembourg, London, Malta, Bucharest, Cyprus, Dubai, Hong Kong, Singapore, and Cape Town. Swissquote Group Holding Ltd is listed on the SIX Swiss Exchange (symbol: SQN).

We are also the 100% owner of Yuh, Switzerland’s favourite financial mobile app, designed especially for the younger generation. Yuh combines banking, investing, and payments in one smart, simple, and budget-friendly app – a fresh way to start your financial journey.

Informação importante

3,5

Aceitável

4 mil opiniões

Gosto de trabalhar em mercados

Gosto de trabalhar em mercados, onde as ferramentas do app ajudam na tomada de decisão. Gráficos de ótima qualidade e fácil entendimento.

3 de outubro de 2025
logótipo da Swissquote

Resposta da Swissquote

Olá Hernani,

agradecemos muito o seu feedback! Ficamos felizes em saber que você aprecia as ferramentas do app e que os gráficos ajudam nas suas decisões de investimento. Isso nos motiva a continuar melhorando.

Cumprimentos,
Swissquote Bank

Profissionalismo e gentileza em todo…

Profissionalismo e gentileza em todo atendimento!

23 de novembro de 2023
logótipo da Swissquote

Resposta da Swissquote

Egregio signor Sawczuk,

La ringraziamo per il messaggio dettagliato. Siamo lieti di apprendere del forte interesse per i nostri servizi e prodotti.

Distinti saluti

Swissquote Bank SA

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (4095 opiniões)