- Serviços de clarividência
- Astrólogo
- Numerólogo
- Vidente
- Centro de espiritismo
Välj bland landets mest träffsäkra och erfarna medium. Ingen fråga är för svår eller för stor och du får alltid sann, tydlig och ärlig vägledning. Välkommen att ringa in till oss, här hittar du Sveriges mest rutinerade medium och mediala vägledare. Vi garanterar samtal med professionella medium som har passerat våra arbetsprov och tester. Du kan alltid vara trygg med att veta att du kommer få kvalitetssäkrad service och utmärkt vägledning. Har du frågor om livets alla vägar eller vardagslivet, så har du hittat rätt. Våra skickliga medium finns här för dig alla dagar i veckan, oavsett tid på dygnet.
Bondegatan 50, 11633, Stockholm, Suécia
- 09391147147
- help@synskonline.se
- synskonline.se
As pessoas também visitaram
Bra svar på mina frågor
Bra svar på mina frågor. Fick raka o tydliga svar.
Bra service, trevliga o ärliga
Väldigt bra bemötande
Väldigt bra bemötande, fick mycket bra hjälp och kände mig sedd och hörd
Jag blev lugn och kände mig trygg i det…
Jag blev lugn och kände mig trygg i det spådamen förmedlade. Älskar att det är öppet dygnet runt, då man inte bara behöver hjälp mellan 07-16. Helhetsintrycket är att jag är nöjd och kommer ringa tjänsten igen.
Intressant upplevelse
Intressant upplevelse. Rekommenderar till andra!
Bra rådgivare och lugn och harmonisk…
Bra rådgivare och lugn och harmonisk vägledning