T3 Entreprise ApS Opiniões 8

2. Impermeabilização
  3. Empresa de paisagismo
  4. Reparação de danos causados por água

Escrito pela empresa

Indeklimateknik, tømreropgaver, totalrenovering, havearbejde, nedrivning og håndmandsarbejde.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot arbejder og super service🥰…

Hjalte og dermed T3 entreprise ApS har til største tilfredshed gennem flere år passet familiens sommerhushave. Flotteste klipning af træer og buske- og personlig og super fleksibel service . Bedste anbefalinger herfra🥰

28 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kortlægning af fugt og vandskade

Da min hustru og jeg for et par år siden flyttede i hus, opdagede vi en vandskade i væggen ind mod badeværelset under købsprocessen. Vi kontaktede Hjalte fra T3 Entreprise for at få hjælp til at kortlægge skadens omfang. Hjalte foretog grundige fugtmålinger og udarbejdede detaljerede skriftlige vurderinger til vores advokat, som blev afgørende i forhandlingerne med sælger. Takket være hans indsats blev skaden udbedret på sælgers regning.

Vi valgte Hjalte på anbefaling af min svigerinde, der også havde fået hjælp af ham med en fugtskade i hendes lejlighed i Nordhavn.

Hjalte er en yderst kompetent og omhyggelig fagmand med stor indsigt i fugtskader og relaterede problemstillinger. Vi giver ham vores varmeste anbefaling!

24 de julho de 2024

Utrolig sans for detaljer

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med T3 Entreprise ApS, som har bygget et udendørskøkken samt et sammenhængende hegn, der skaber et dejligt hyggerum på min terrasse. Arbejdet er blevet udført med en utrolig sans for detaljer og et stort fokus på afslutning. Resultatet er både funktionelt og æstetisk tiltalende.

T3 Entreprise ApS har vist sig at være super dygtige og professionelle gennem hele processen. De har leveret et stykke arbejde, der overgår mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker kvalitetsarbejde og en god oplevelse.

Tak til T3 Entreprise ApS for et fantastisk resultat!

18 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fandt i sin tid tilfældigt Hjalte

Vi fandt i sin tid tilfældigt Hjalte, da min far på 84 på det tidspunkt havde brug for hjælp i sin havei Holbæk. Det blev til et helt venskab, hvor han jævnligt får besøg og lavet de ting der skal laves, for at vedligeholde den for ham.
Hjalte går virkelig den ekstra mil, for min far på så mange måder.

Vi selv, bor i Kastrup - og skulle have lagt fliser til et orangerie.
Det er vi overbevist om, er det eneste der om flere 100 år bliver fundet ved en udgravning - fordi det er solidt og ordentligt bygget. På alle måder.

Vores anbefaling af Hjalte, kommer helt fra hjertet.

10 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais