Taboo.se | Sexbutik Malmö & Online Opiniões 431

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Liten, söt och väldigt smidig vibrator. Liiite för svag i vibrationerna för min smak. Men jag är ändå nöjd! Fantastisk kundservice, supersnabb leverans och diskret paket. Första gången jag hand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid trevlig personal som kan svara på frågor om produkterna och med fint bemötande. Brett utbud och alltid något nytt och spännande. Fräscht och stilfullt i butiken 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Personalen hade gott kundmöte. Svarade på frågor och var kunniga. De försökte i bästa mån ta reda på den information som fattades på och om produkterna på nätet. Vilket uppskattades mycket. Helt nöjd!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I dag besökte jag Taboo för att köpa nya kukringar. Trevligt bemötande och fin demonstration om utbudet. Butiken och deras omfattande utbud kan varmt rekommenderas. Mycket kunnig och trevlig personal.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de sex toys
  2. Sex shop
  3. Loja de roupa erótica
  4. Loja de materiais para massagem
  5. Loja de roupa interior

Sobre Taboo.se | Sexbutik Malmö & Online

Välkommen till Taboo.se I Malmö Sexleksaker online på Trustpilot! 🎉

Taboo.se är inte bara en onlinebutik utan även en av Sveriges största fysiska sexbutiker, spridd över imponerande 800 kvadratmeter Taboo Malmö Sedan 1967 har vi försett våra kunder med ett omfattande sortiment av produkter för att förbättra och berika deras sexuella upplevelser. 💖

Vi förstår vikten av diskretion och snabbhet när det gäller att skicka dina paket. Därför garanterar vi alltid diskret och snabb leverans, så att du kan njuta av dina köp utan bekymmer. 🚚💨

Vår erfarenhet och passion för att tillhandahålla kvalitetsprodukter och en överlägsen kundservice har gjort oss till en pålitlig destination för alla som söker att utforska sin sexualitet och njutning. 🔥💯

Tack för att du valde Taboo.se. Vi ser fram emot att fortsätta vara din förtrogna partner när det gäller att tillfredsställa dina behov och önskemål. 🙌

Varmt välkommen till Taboo i Malmö.

Köp Sexleksaker online

Excelente

TrustScore: 5 em 5

431 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Besökte butiken i dag för att köpa en…

Besökte butiken i dag för att köpa en kukring till sonen till en bekant. Han skulle gärna besöka "filmrummen" men här gäller åldersgräns på 18 år. Han är 15.Han blev lite besviken om åldersgränsen för han hade gärna velat sitta med hos "gubbarna" och titta på film och onanera. Men han får vänta med besök! Berättade om vad jag skulle köpa och damen som expedierade mig visade mig olika alternativ. Alltid trevligt bemötande och en mysig butik att besöka. Högsta betyg!

14 de fevereiro de 2026

Alltid fint bemötande

10 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Som kvinna med livserfarenhet vet jag…

Som kvinna med livserfarenhet vet jag vad jag gillar, och denna butik levererar verkligen. Produkterna är inte bara effektiva utan känns också otroligt lyxiga och genomtänkta. De ger mig en känsla av sensualitet och njutning jag inte trodde var möjligt. Jag uppskattar också att butiken har snabb och diskret leverans. Jag är definitivt en trogen kund nu.

6 de dezembro de 2024

Otroligt hjälpsamma

Otroligt bra service, väldigt hjälpsamma. Det kan vara väldigt känsligt att handla i sådana här butiker men här känner man absolut ingen skam. Väldigt uppskattat!

24 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.