Jeg har lige netop modtaget mit tæppe fra tæppeunivers. Jeg bestilte D. 6/4 og fik kort tid efter en mail om at tæppet jeg havde bestilt var udsolgt i den størrelse. Jeg fik tilbuddet om en anden... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte en løber til gangen der passede fint, god kvalitet, fine farver der passede til billeder af tæppet. Hilsen Gurli
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos tæppeunivers tilbydes et stort udvalg af tæpper, dørmåtter og gulve til overkommelige priser. Sortimentet inkluderer en bred vifte produkter fordelt i kategorier, farver og rum, der er fremstillet på anerkendte og førende fabrikker i Europa. Tæppeunivers har en dyb forståelse for, vigtigheden af at imødekomme kunders individuelle behov. Uanset om det er et tæppe til stuen, soveværelset, spisestuen eller entréen, har Tæppeunivers det perfekte udvalg med en bred farve- og kategoripalet, der passer til enhver stil og indretning.
Informações de contacto
Klingstrupvænget 81, 5230, Odense M, Dinamarca
- +45 60790679
- yousz@live.dk
- taeppeunivers.dk
Respondeu a 38% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg har netop modtaget mit tæppe
Jeg har lige netop modtaget mit tæppe fra tæppeunivers.
Jeg bestilte D. 6/4 og fik kort tid efter en mail om at tæppet jeg havde bestilt var udsolgt i den størrelse. Jeg fik tilbuddet om en anden størrelse, men afslog og spurgte hvornår de fik størrelsen på lager igen.
Til det opdagede de at der var en enkelt tilbage på lager. Den kom efter 10 dage (lidt lang tid - men jeg bestilte selvfølgelig også i påsken).
Jeg synes at kundeservicen er god, men jeg manglede et trackingnummer fra GLS. Måske i skal have styr på det med GLS?
Udover det har jeg absolut intet negativt at sige! Tæppet er flot og som jeg havde forestillet mig, og rullet pænt ind i plastik.
Lækker kvalitet, og flot og blød stof.
Bestilte en løber til gangen der…
Fint tæppe men min besked blev ignoreret
Tæppet jeg bestilte med gratis levering til hjemadresse er fint og lever op til forventningerne. Men jeg havde skrevet i bemærkningsfeltet, at det først skulle leveres efter en vis dato og hvor det ku afsættes, hvis ikke jeg var hjemme ved levering. Straks efter bestillingen fik jeg at vide at ordren var pakket og jeg ville høre fra GLS efter 1-3 dage. Tæppet
blev forsøgt leveret før min ønskede
leveringsdato og da jeg ikke var hjemme blev det afleveret til afhentning af mig i
nabobyen på trods af at der ligger et
udleveringssted 1 min. gang fra min
adresse. Havde nogen læst min besked og rettet sig efter den, havde jeg givet 5 stjerner.
kundeservice svarer ikke!
Vi købte et tæppe slut januar og start marts er det ene hjørne på tæppet gået helt op i syningen. Vi har forsøgt at kontakte kundeservice, men de svarer ikke tilbage på vores henvendelse.
Meget uprofessionelt
et meget flot tæppe i god kvalitet men…
et meget flot tæppe i god kvalitet men det tog sin tid inden det kom
Mangler mit tæppe!!
Første gang jeg bestilte tæpper hos Tæppeunivers var i januar 2026. To tæpper der kom ret hurtig efter bestilling og levede op til forventningerne. Alt godt. Bestilte et nyt tæppe og fik 2. marts besked om at tæppet var afsendt, og at jeg inden for få dage ville få mail fra GLS med pakkelink til sporing. Pengene blev også trukket fra min konto samme dag. Der kom ingen mail fra GLS. Mailede til Tæppeunivers 8. marts og ringede til dem 9. marts. Fik at vide at tæppet var sendt med GLS fra Tyskland, men at jeg først ville få pakkelink, når GLS i Danmark modtog den. Det lød lidt underligt i mine ører. Så ringede til GLS. De har mig ikke i deres system og meddelte mig derfor at pakken ikke var afsendt. De ville kunne se mig i systemet, så snart pakken røg afsted uanset om den bliver sendt fra Tyskland eller Danmark. Tæppeunivers meddelte også at der havde været forsinkelser hos GLS (hvilket GLS damen ikke kendte til og synes lød som en underlig forklaring, når hun kunne se, at jeg ikke var oprettet og at pakken dermed IKKE var afsendt med GLS i Tyskland) Tæppeunivers bad mig være tålmodig og lovede at jeg 100 % ville få besked fra GLS i løbet af denne uge. Nu er det torsdag formiddag den 12. marts. Har stadig ikke hørt noget. Tæppeunivers lovede at følge op på sagen og vende tilbage. Har heller ikke hørt fra dem. Tæppeunivers sagde, at de naturligvis ville annullere min ordre og sende penge retur, hvis ikke jeg fik nogen besked. Så nu må jeg se, om jeg skal ud at købe mit tæppe et andet sted. Det er desuden ikke lovligt at trække penge for en vare før den er afsendt. Så det er lidt en gråzone at trække pengene, skrive den er afsendt men ikke at kunne bevise den er afsendt- og at fragtfirmaet ovenikøbet ikke har mig registreret i deres system. Så jeg giver 2 stjerner fordi jeg i første handel var tilfreds, men bestemt ikke denne gang.
Jeg har ikke modtaget min ordre som er…
Jeg har ikke modtaget min ordre som er lagt den 2 marts
Jeg har heller ikke hørt noget til min ordre
Der står 1 til 3 dages levering og jeg har som sagt ikke hørt noget
Selvom vi fik leveret et forkert tæppe…
Selvom vi fik leveret et forkert tæppe blev det behandlet professionelt. En GLS mand hentede det på adressen dog er det lidt svært at skulle være hjemme fra kl8-18. Kvalitet på tæppet var fint. Vi fik refunderet pengene uden problemer.
Kan ikke anbefale.
Sjovt at jeg får en mail vedr. bedømmelse af køb.
Jeg bestilte et gulvtæppe for 1 uge siden og har forsat ikke modtaget noget tracking fra GLS. Jeg skrev til Tæppeunivers fredag formiddag, og jeg har forsat intet hørt. Bedømmelsen deraf. Jeg er ved at være godt træt af den handel her.

Absolut værste kunderservice
Havde bestilt et tæppe og skridsikkert underlag for 14 dage siden. Kun tæppet er ankommet. Har intet hørt om resten. Ingen besked om restordre eller andet. Har skrevet til dem 3 gange uden at høre noget. Både på blanket på hjemmesiden og på mail. Har ringet 4 gange. Første gang var det en eller andens tlf svarer. Det var i kke firmaet. De andre gange får man at vide at nummeret er ugyldigt/ikke i brug. Hvad pokker er det for en service. Kan se at andre heller ikke kan ringe til dem. Og de reagerer ikke på det.mage til uprofessionel firma skal man lede længe efter når de oplyser et nr som de udemærket godt ved ikke virker. Men jeg må nu gå ud fra at mine 379kr er gået tabt. Vil aldrig købe herfra igen.

Resposta da Tæppeunivers
Hurtig levering af et dejligt tæppe.
Hurtig levering af et dejligt tæppe.
Det eneste irriterende er at det som andre tæpper vender enderne i vejret så man falder over det. Men det plejer at fade ned. Jeg er meget glad for det.

Tryg handel
Her er godt at handle. Jeg har gjort det flere gange

Fin oplevelse.
God kvalitet. Rimelig pris. Længere levering, kom af 2 omgange. Okay kundeservice.

Resposta da Tæppeunivers
Flot tæppe med lidt ventetid
Jeg har bestilt et tæppe som skulle være blevet sendt, men jeg modtog ikke tracking før efter over en uge, selvom der stod 1-3 hverdage. Jeg skrev en mail til dem, og derefter modtog jeg tracking. Mandag stod tæppet foran min dør. Lidt lang ventetid, men tæppet lever op til forventningerne

Fin service og produkter
Fin service og produkter. Søde til at hjælpe ved behov for returforsendelser.

Resposta da Tæppeunivers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.