TafelhaardcentrumOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Onlangs een tafelhaard bij dit bedrijf besteld. Ik kwam dit bedrijf op social media tegen. De haard heb ik snel ontvangen (binnen 1 werkdag). Product is zeer netjes verpakt. Met de handige instruc... Ver mais

A empresa respondeu

Snelle levering, product zoals omschreven. Superblij mee. We gebruiken hem zowel binnen als buiten. Brengt zoveel sfeer. Iedereen zegt er ook iets van. Echt een eyecatcher en uniek ding.

1. Loja de móveis
  2. Jardim

Escrito pela empresa

Bij TafelhaardCentrum begrijpen we als geen ander het belang van een warm en sfeervol buitenleven. Daarom hebben we onze webshop opgericht, waar je een divers assortiment aan tafelhaarden kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een knusse bio-ethanol tafelhaard, een stijlvolle vuurkorf, praktische heaters, of zelfs een trendy vuurtafel, bij TafelhaardCentrum hebben we voor elk wat wils.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(42)

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooie tafelhaard

Mooie tafelhaard, jammer dat bedrijven nog steeds zaken doen met UPS. De levering heeft langer op zich laten wachten dan dat tafelhaarden beloofd en dat komt door UPS.
Voor de rest ben ik zeer tevreden, en ben er erg blij mee.

16 de dezembro de 2024

De tafelhaard verwarmd matig

De tafelhaard is prachtig, brand goed, maar geeft weinig warmte en het brand op een volle inhoud maar 1 uur, dat is minder dan ik verwacht had… de functie van warmtebron in mijn studeerkamer vervuld het dus matig

12 de novembro de 2024

Netjes afgehandeld

Het artikel was totaal niet wat we er van hadden verwacht. Er stonden dan ook verkeerde foto’s op de site. Dit werd echter keurig opgelost met een gratis retour ticket. Kan gebeuren, heel jammer ook, maar prima en keurig afgehandeld. Ik zou zeer zeker opnieuw bij tafelhaardcentrum kopen👍🏻

18 de novembro de 2024

Tafelhaardcentrum is bonafide

Na veel wantrouwen betreffende de betrouwbaarheid, blijkt de firma Kachelhaarden centrum zijn beloften na te komen. De getoonde produkten zijn geen fopperij, maar voldoen aan de verwachtingen. Ik ben blij dat er nog betrouwbare firma's zijn op internet. Ik was het vertrouwen aardig kwijt.
Het produkt is prima en functioneert goed. Geen klachten meer.

4 de agosto de 2024
logótipo da Tafelhaardcentrum

Resposta da Tafelhaardcentrum

Fijn om te horen Ruud! Heel veel plezier van je haard!🤩