Et gammelt ovenlys havde længe været en bekymring, men Tag Teknik fik det gjort helt tæt igen. Samtidig gennemgik de resten af taget og fandt småskader som blev udbedret samme dag.
Leia as opiniões dos outros
Vi valgte tag teknik til at lægge nyt tagpap på vores sommerhus. Resultatet er virkelig flot, og hele processen var meget professionel fra start til slut.
Vi kontaktede Tag-Teknik for tilbud for tilbud på inddækning af skorsten. Vi havde haft et pejsefirma ude som ikke kunne hjælpe og sagde der ikke kunne laves inddækning. Vi fik tilbud fra Tag-Teknik... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi beskytter det der betyder mest.
Informações de contacto
Dinamarca
- tag-teknik.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Et gammelt ovenlys havde længe været en…
Vi valgte tag teknik til at lægge nyt…
Vores gamle tag begyndte pludselig
Vores gamle tag begyndte pludselig. De lokaliserede skaden hurtigt og fik lavet en solid reparation. Det hele blev forklaret klart, og arbejdet blev udført hurtigt.
Vi havde et ovenlysvindue der begyndte…
Vi havde et ovenlysvindue der begyndte at dryppe under kraftig regn. Tag Teknik kom hurtigt ud, fandt problemet og lavede en ny inddækning. Siden da har der ikke været en eneste dråbe. Virkelig professionelt arbejde.
Rigtig flot arbejde til aftalt tid
Rigtig flot arbejde til aftalt tid. Meget service minded.
Opdateret anmeldelse
Opdatering:
Tag Teknik har taget kontakt efter min anmeldelse på trustpilot.
De har tilbudt at komme og se på det opståede problem.
Dog kan man først tjekke når sne/frost mv er væk.
De har forsikret der selvfølgelig er 10 års garanti, hvis problemet opstår igen.
Tak Tag Teknik :)
Grunden til de ikke havde vendt tilbage på mine henvendelser var fordi de har haft ferielukket i over en måned, heldige dem :)
Det lyder bare som en god arbejdsplads, når alt personale kan holde ferie hele december.
1. anmeldelse:
Vil ikke anbefale dette firma.
Efter jeg har betalt kan jeg ikke få kontakt med dem mere.
Jeg har skrevet 3 mails siden d. 30/11
og bliver ignoreret.
Så deres 10 års garanti er mere “indtil-du-har-betalt-garanti”
Nyt tegltag på sommerhus
Vi fik lagt et helt nyt tegltag på vores sommerhus af Tag Teknik. Flemming kom ud for at se på taget og vi havde tilbuddet dagen efter. Arbejdet tog lidt tid, men resultatet er virkelig flot og i høj kvalitet. De var gode til at holde os opdateret undervejs, og vi kunne hele tiden følge processen. Nu har vi et flot tag, der kan holde mange år frem, og vi glæder os til at nyde huset uden bekymringer om utætheder.
Skorstensinddækning
Professionel service! Vores skorstensinddækning var gammel og utæt, og vi havde begyndende vandskader.
Tagpap på garage
Jeg fik lagt nyt tagpap på vores garage af Tag Teknik, da det gamle var slidt og utæt vi fik god rådgivning om at man kunne ligge 1 lag på nuværende tag i stedet for at fjerne det hele som andre havde givet tilbud på.
Klassisk tagreparation
Jeg kontaktede Tag Teknik, fordi vores gamle tag var begyndt at lkke, de rykkede meget hurtigt ud, lokaliserede problemet og lavede en effektiv reparation med garanti. Hndvrkerne var rolige og venlige og meget professionelle. Nu er taget helt tt, og vi er meget tilfredse. Det er virkelig rart at mde et firma, der holder, hvad de lover.
Reparation af utæt ovenlysvindue
Vi havde problemer med et utæt ovenlysvindue, hvor regnvandet løb ind. Tag Teknik kom hurtigt med et tilbud, de lavede en ny inddækning med garanti, og siden har vi ikke haft skyggen af problemer. Det var en kæmpe lettelse, for vi havde frygtet, at skulle vente på håndværker og få en større skade indvendigt. Jeg er imponeret over deres ærlige tilgang og dygtige arbejde.
Arbejdet blev udført hurtigt og meget professionelt. De sørgede for at rydde pænt op bagefter, det giver en kæmpe tryghed at vide, at taget nu holder tæt. Jeg er meget tilfreds med både pris og service.
Fremragende!
Ovenlys & tagarbejde
Vores ovenlysvindue havde været utæt i længere tid, og vi havde opgivet at få det lavet ordentligt. Tag Teknik tog opgaven alvorligt, og ikke nok med at de fik ovenlyset tæt, har vi fået 10 års garanti på at det forbliver tæt, de fik også gennemgået taget for småskader og fik udbedret samme dag. Hele oplevelsen har været positiv, og vi står nu med et tæt og sundt tag, og et ovenlys, vi kan stole på. Mange tak
God kommunikation og godt håndværk
Super god kommunikation under tilbudsfasen og inddækninger blev monteret, selvom det ikke var specificeret.
God udførelse der virker som godt håndværk.
Meget troværdig firma og overholder…
Meget troværdig firma og overholder aftalerne især Ibrahim, kommunikation har været super med ham.
Løber fra ansvaret
Tag Teknik ApS – De løber fra ansvaret og truer med juridiske skridt
Jeg overtog et hus, hvor Tag Teknik ApS lavede en skorstensinddækning i 2024. Kort tid efter kommer der vand ind præcis samme sted – og skaden er dokumenteret både med billeder og fagvurdering.
Jeg kontaktede dem i god tro, men de afviser fuldstændigt at tage ansvar, alene fordi jeg ikke er den oprindelige kunde. De nægter endda at komme og se på skaden.
I stedet skriver de bl.a. følgende i en mail til mig:
“Reklamationsretten […] gælder som udgangspunkt kun for den person, der har bestilt og betalt for arbejdet.”
“Vi forbeholder os retten til at forfølge retslige skridt […] hvis der fremsættes udtalelser, som er åbenbart urigtige og egnet til at skade virksomhedens omdømme.”
Med andre ord: I stedet for at tage ansvar for mangelfuldt arbejde, bruger de kræfterne på at beskytte deres ryg og true med advokater, hvis man anmelder dem offentligt.
Den tidligere ejer har bekræftet, at han ikke blev oplyst om, at garantien ikke fulgte med ved ejerskifte – hvilket man som kunde burde kunne forvente.
Jeg har aldrig oplevet en virksomhed håndtere reklamationer så useriøst og defensivt. Der er ikke tale om et misforstået garantispørgsmål – det her er at løbe fra ansvaret for sit arbejde.
Hold jer langt væk.
Nu skriver de udsat for falske anmeldelser
Alt det jeg skriver i mit her er mit oplevelse jeg har det hele dokumenteret både på billeder og deres tilbud i er alle velkommen til og slå mig op på Facebook og se mit opslag det hele ligger derinde.
Sjovt de siger de kan dokumentere til deres kunde men de kan ikke gøre det til mig det er helt godnat

Resposta da Tag Teknik
Fokuseret og energisk overholdelse af projekt.
Aftale var gjort om afmontering af gammelt tagpap og montering af nyt tagpap. Underliggende tagbrædder viste sig desværre at være ubrugelige. I stedet for at udnytte situationen gav tag teknik os et rigtig fair tilbud på udskiftning af brædder. Materialer blev bestilt Express og derblev arbejdet igennem i weekenden så planen stadig holdt. Meget de dedikeret og energisk team.
Super hurtig service og virkelig…
Super hurtig service og virkelig behagelige folk der kom ud. Arbejdet på taget blev udført virkelig professionelt og flot. Jeg kan varmt anbefale tag teknik og vil ikke tøve med at benytte dem igen.
I had a great experience
I had a great experience. They were very quick to come and fix both the house and carport roofs, and provided great advice and suggestions. Highly recommended!
Hurtig og fin service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.