Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Et gammelt ovenlys havde længe været en bekymring, men Tag Teknik fik det gjort helt tæt igen. Samtidig gennemgik de resten af taget og fandt småskader som blev udbedret samme dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi valgte tag teknik til at lægge nyt tagpap på vores sommerhus. Resultatet er virkelig flot, og hele processen var meget professionel fra start til slut.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kontaktede Tag-Teknik for tilbud for tilbud på inddækning af skorsten. Vi havde haft et pejsefirma ude som ikke kunne hjælpe og sagde der ikke kunne laves inddækning. Vi fik tilbud fra Tag-Teknik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de telhados e coberturas

Escrito pela empresa

Vi beskytter det der betyder mest.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Opdateret anmeldelse

Opdatering:

Tag Teknik har taget kontakt efter min anmeldelse på trustpilot.
De har tilbudt at komme og se på det opståede problem.
Dog kan man først tjekke når sne/frost mv er væk.

De har forsikret der selvfølgelig er 10 års garanti, hvis problemet opstår igen.
Tak Tag Teknik :)

Grunden til de ikke havde vendt tilbage på mine henvendelser var fordi de har haft ferielukket i over en måned, heldige dem :)
Det lyder bare som en god arbejdsplads, når alt personale kan holde ferie hele december.

1. anmeldelse:

Vil ikke anbefale dette firma.

Efter jeg har betalt kan jeg ikke få kontakt med dem mere.

Jeg har skrevet 3 mails siden d. 30/11
og bliver ignoreret.

Så deres 10 års garanti er mere “indtil-du-har-betalt-garanti”

29 de outubro de 2025

Nyt tegltag på sommerhus

Vi fik lagt et helt nyt tegltag på vores sommerhus af Tag Teknik. Flemming kom ud for at se på taget og vi havde tilbuddet dagen efter. Arbejdet tog lidt tid, men resultatet er virkelig flot og i høj kvalitet. De var gode til at holde os opdateret undervejs, og vi kunne hele tiden følge processen. Nu har vi et flot tag, der kan holde mange år frem, og vi glæder os til at nyde huset uden bekymringer om utætheder.

24 de outubro de 2025

Tagpap på garage

Jeg fik lagt nyt tagpap på vores garage af Tag Teknik, da det gamle var slidt og utæt vi fik god rådgivning om at man kunne ligge 1 lag på nuværende tag i stedet for at fjerne det hele som andre havde givet tilbud på.

8 de outubro de 2025

Klassisk tagreparation

Jeg kontaktede Tag Teknik, fordi vores gamle tag var begyndt at lkke, de rykkede meget hurtigt ud, lokaliserede problemet og lavede en effektiv reparation med garanti. Hndvrkerne var rolige og venlige og meget professionelle. Nu er taget helt tt, og vi er meget tilfredse. Det er virkelig rart at mde et firma, der holder, hvad de lover.

20 de outubro de 2025

Reparation af utæt ovenlysvindue

Vi havde problemer med et utæt ovenlysvindue, hvor regnvandet løb ind. Tag Teknik kom hurtigt med et tilbud, de lavede en ny inddækning med garanti, og siden har vi ikke haft skyggen af problemer. Det var en kæmpe lettelse, for vi havde frygtet, at skulle vente på håndværker og få en større skade indvendigt. Jeg er imponeret over deres ærlige tilgang og dygtige arbejde.
Arbejdet blev udført hurtigt og meget professionelt. De sørgede for at rydde pænt op bagefter, det giver en kæmpe tryghed at vide, at taget nu holder tæt. Jeg er meget tilfreds med både pris og service.

16 de outubro de 2025

Ovenlys & tagarbejde

Vores ovenlysvindue havde været utæt i længere tid, og vi havde opgivet at få det lavet ordentligt. Tag Teknik tog opgaven alvorligt, og ikke nok med at de fik ovenlyset tæt, har vi fået 10 års garanti på at det forbliver tæt, de fik også gennemgået taget for småskader og fik udbedret samme dag. Hele oplevelsen har været positiv, og vi står nu med et tæt og sundt tag, og et ovenlys, vi kan stole på. Mange tak

7 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Løber fra ansvaret

Tag Teknik ApS – De løber fra ansvaret og truer med juridiske skridt
Jeg overtog et hus, hvor Tag Teknik ApS lavede en skorstensinddækning i 2024. Kort tid efter kommer der vand ind præcis samme sted – og skaden er dokumenteret både med billeder og fagvurdering.

Jeg kontaktede dem i god tro, men de afviser fuldstændigt at tage ansvar, alene fordi jeg ikke er den oprindelige kunde. De nægter endda at komme og se på skaden.

I stedet skriver de bl.a. følgende i en mail til mig:

“Reklamationsretten […] gælder som udgangspunkt kun for den person, der har bestilt og betalt for arbejdet.”
“Vi forbeholder os retten til at forfølge retslige skridt […] hvis der fremsættes udtalelser, som er åbenbart urigtige og egnet til at skade virksomhedens omdømme.”

Med andre ord: I stedet for at tage ansvar for mangelfuldt arbejde, bruger de kræfterne på at beskytte deres ryg og true med advokater, hvis man anmelder dem offentligt.

Den tidligere ejer har bekræftet, at han ikke blev oplyst om, at garantien ikke fulgte med ved ejerskifte – hvilket man som kunde burde kunne forvente.

Jeg har aldrig oplevet en virksomhed håndtere reklamationer så useriøst og defensivt. Der er ikke tale om et misforstået garantispørgsmål – det her er at løbe fra ansvaret for sit arbejde.

Hold jer langt væk.

Nu skriver de udsat for falske anmeldelser
Alt det jeg skriver i mit her er mit oplevelse jeg har det hele dokumenteret både på billeder og deres tilbud i er alle velkommen til og slå mig op på Facebook og se mit opslag det hele ligger derinde.

Sjovt de siger de kan dokumentere til deres kunde men de kan ikke gøre det til mig det er helt godnat

15 de julho de 2025
logótipo da Tag Teknik

Resposta da Tag Teknik

Vi finder det nødvendigt at præcisere følgende forhold:

1. Vi har svaret sagligt og i god tro
Vi har løbende besvaret dine henvendelser på et fagligt grundlag og i overensstemmelse med gældende regler for reklamation og aftaleret.

2. Anmeldelsen og Trustpilot

Trustpilot har tidligere fjernet denne anmeldelse, men den er blevet gendannet i henhold til deres opdaterede retningslinjer. Det er nu tilstrækkeligt, at der har været en form for kontakt med virksomheden – f.eks. en telefonsamtale – for at kunne afgive en anmeldelse.

Det gælder, uanset om indholdet i anmeldelsen er faktuelt korrekt eller ej. Det har vi både forståelse og respekt for, selvom det kan give anledning til et misvisende billede af sagen. Sådan er vilkårene på en åben og fri anmeldelsesplatform, og det anerkender vi.

3. Falske anmeldelser

Det bør nævnes, at anmelderen har fået andre – herunder sin bror med samme efternavn samt andre profiler – til at afgive falske anmeldelser. Disse er siden blevet fjernet af Trustpilot som led i deres kontrol af misbrug.

4. Misbrug og konsekvenser
At forsøge bevidst at skade en virksomhed med falske anmeldelser er i strid med Trustpilots retningslinjer – og kan samtidig udgøre ærekrænkelse med potentielle juridiske konsekvenser.

5. Reklamationsret

Reklamationsretten gælder som udgangspunkt kun for den person, der har bestilt og betalt for arbejdet, jf. købelovens regler om forbrugeraftaler.

6. Omfang og garanti

Der er tale om en mindre tagreparation, og der foreligger ingen garantiordning, som er overdraget i forbindelse med ejerskifte. Der er heller ikke indgået nogen aftale herom.

Enhver nuværende eller potentiel kunde, der ønsker indsigt i sagen, er meget velkommen til at kontakte os direkte på hej@tag-teknik.dk.

Hos Tag Teknik prioriterer vi vores faglige integritet, kundetilfredshed og omdømme meget højt – og behandler derfor også denne mindre sag med den nødvendige seriøsitet.

Vi håber, ovenstående giver den ønskede afklaring – og tak for jeres opmærksomhed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fokuseret og energisk overholdelse af projekt.

Aftale var gjort om afmontering af gammelt tagpap og montering af nyt tagpap. Underliggende tagbrædder viste sig desværre at være ubrugelige. I stedet for at udnytte situationen gav tag teknik os et rigtig fair tilbud på udskiftning af brædder. Materialer blev bestilt Express og derblev arbejdet igennem i weekenden så planen stadig holdt. Meget de dedikeret og energisk team.

4 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig service og virkelig…

Super hurtig service og virkelig behagelige folk der kom ud. Arbejdet på taget blev udført virkelig professionelt og flot. Jeg kan varmt anbefale tag teknik og vil ikke tøve med at benytte dem igen.

5 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience

I had a great experience. They were very quick to come and fix both the house and carport roofs, and provided great advice and suggestions. Highly recommended!

7 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais