Enkelt att beställa,snabb leverans.En otroligt bra kvalitet på tagsen och med tydligt tryck på namn och nummer och de var långt bättre än vad jag trodde de skulle vara.Jag blev helnöjd,ett riktigt bra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fina hundbrickor. En vän till mig hittade dem online och rekommenderade dem till mig, så jag köpte två för säkerhets skull. Igår kom de och jag satte den gröna på min hund. Verkar vara bra kvalitet... Ver mais
Hade förväntat mig att de skulle vart hållbarare, upplever delen som sitter fast på nyckelringen är klen och väntar mig att de ska gå av närsom, inget att ha på hundar som busar med andra hundar. Tyck... Ver mais
Köpt flera namnbrickor till våra katter. Första leveransen var bristfällig. Fick precis en ny sändning, och nu ser kvaliteten perfekt ut. Bra material och mycket tydliga! Snyggt agerat o mkt bra ser... Ver mais
Informações sobre a empresa
Namntaggar i 100% silikon. Våra namntaggar är hållbara, vattentäta, lätta att rengöra och färgbeständiga, vilket innebär att du och din bästa vän kan vara säkra på att denna tagg kommer att hålla genom alla utflykter. Dessutom är den tack vare sitt material helt ljudlös, med andra ord inget plingande.
Informações de contacto
Östermalmsvägen 42C, 61243, Finspång, Suécia
- 010-555 86 39
- hello@taggy.se
- taggy.se
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jättefina namnbrickor!
Jättefina namnbrickor till mina katter!
Gediget material och de hänger tryggt på katternas halsband.
Snabb leverans och brickan är jättefin.
Jag har inte fått mina produkter trots…
Jag har inte fått mina produkter trots att det står på hemsidan att de ska skickas inom 1-3 arbetsdagar. Det har snart gått tre veckor sedan jag beställde. Taggy svarar inte på mejl.
Mycket fin tagg med namn och
Mycket fin tagg med namn och
Telefonnr. Sitter bra på både sele och halsband.så jag är
Jätte nöjd.
Great quality products
This is my second time buying something from taggy and I'm really pleased. Great quality.
Liten och nätt med tydlig text
Detaljerad och hållbar
Fint gjord, fina tydliga detaljer i bra material. Snygg färg. Snabb leverans
Fin tag som motsvarar det jag beställt
Fin tag som motsvarar det jag beställt. Snabb leverans och bra pris.
Snabb leverans, det tog endast ett dygn. Namnbrickan motsvarade beskrivningen.
Enkelt att beställa och snabb leverans 😊
Jag fick fel nummer på baksidan av…
Jag fick fel nummer på baksidan av taggen, har mailat men ej fått svar och det har gått 3 dagar så jag är inte särskilt nöjd

Resposta da Taggy.se
Snabb leverans trots helgdagar plus att…
Snabb leverans trots helgdagar plus att dom blev så fina! 🥰
Superfint!
Över förväntan
Över förväntan! Bra kvalité på namnbrickorna i metall och toppen bra kundtjänst!
Fina namnbrickor men suddigt…
Fina namnbrickor men suddigt telefonnummer, hellre utan namnet om det gett tydligare telefonnummer!
//Göran Anderzon
Snygg layout och perfekt färg till min…
Snygg layout och perfekt färg till min tax!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.