Ik bestel al jaren pizzadozen bij hen, voorheen De Jong Disposables. De dozen zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding. De levering is nog sneller geworden en het bestellen gaat makkelij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés... Ver mais
Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Ver mais
Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Ver mais
Informações sobre a empresa
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Informações de contacto
Holanda
- takeaware.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da takeaware.nl
We werden super netjes geholpen.
We werden super netjes geholpen.
Verder niets aan toe te voegen.

BTW IC niet in orde!
Producten en verzending in orde! Echter, als Belgisch bedrijf dienen wij geen BTW te betalen op zakelijke aankopen in NL. Via hun site lukte het niet om een correcte factuur te verkrijgen. Ook na contact via email bleef antwoord uit! Ik raad ze dus niet aan als U zakelijk wilt bestellen vanuit een ander Europees land dan Nederland zelf.

Resposta da takeaware.nl
goede prijs besteld en volgende dag…
goede prijs besteld en volgende dag binnen
prima geregeld

TakeAware.nl Alles zoals het hoort
TakeAware.nl Alles zoals het hoort
De ene dag besteld de andere dag in huis.
Alles was verpakt in sterke dozen.
We hadden 2 soorten bekers besteld, prijs kwaliteit is Super goed.
Alles in 1 zin gezegd, Een hele goede ervaring.

Resposta da takeaware.nl
Snelle levering, goede service.
Meneer die het kwam brengen was super aardig.

Correcte prijzen & snelle levering
Correcte prijzen, snelle levering

Resposta da takeaware.nl
Goed product en goede service
Het online bestellen ging makkelijk
Producten zijn naar wens
Alles werd redelijk snel bezorgd en was goed verpakt
Ik ben dik tevreden

Goed product,goede prijs,snelle…
Goed product,goede prijs,snelle levering.

Resposta da takeaware.nl
Wij zochten een tijdelijke oplossing…
Wij zochten een tijdelijke oplossing voor een geheel ander product, namelijk het per 100 stuks in doosjes plaatsen van dia's. En dat werkt door 2 hotdog trays in elkaar te schuiven en vast te plakken. En dat gaat snel en perfect.
Zeer snelle service en helpdesk.

Prettige service
Prettige service, altijd op tijd geleverd en dat voor een mooie prijs. Kwaliteit is altijd prima en ze komen hun afspraken na, wat wil je nog meer?

Resposta da takeaware.nl
goede en op tijd bezorging en goed…
goede en op tijd bezorging en goed afgeleverd

Super
Veel keuze, snel geleverd. Prijs. Extra fijn dat je zelf de dag kunt kiezen. Super.

Goede prijzen
Prijzen zijn goed en ze hebben nu ook onze favoriete vierkante bowls.

Resposta da takeaware.nl
Op tijd en correcte levering
Op tijd geleverd en klopte met de bestelde producten

Resposta da takeaware.nl
Ik kreeg een last minute bestelling en…
Ik kreeg een last minute bestelling en ik heb om 16:48 mijn bestelling geplaats en ik kreeg het de volgende dag alsnog binnen. Dus het klopt. voor 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Super Top.

Resposta da takeaware.nl
Bestelling op tijd ontvangen en goed…
Bestelling op tijd ontvangen en goed geholpen

Resposta da takeaware.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.